Att ha testat nya verkligheten

I går avslutade jag mitt första sjudagarspass som nattchef. Det har inneburit att jag dels fått testa på hur det har varit att jobba igen för första gången på ett halvår, dels etta på hue det är att vara förälder på distans som man på ett sätt blir när man jobbar. Det har inte varit lätt, det måste jag erkänna. Att lämna sitt barn med den andra föräldern borde kanske var en lätt sak. Att lämna Inez med Magnus var väl kanske inte jobbigt i sig, det är väl mer avståndet från dottern som jag suttit fast med sedan hon planterades i min mage i december 2014.
Det har inte varit lätt för Inez heller, men en positiv sak som kommit ut ur det hela är att hennes pappa nu lärt henne somna själv i sin säng. Sängen som mest stått som skydd vid min sida av sängen för att hon inte ska kunna ramla ner. Där ligger hon nu på mage på sin älskade fårskinnsfäll och sover så gott sedan en timme tillbaka.
Jag ska försöka analysera mina känslor mer kring att vara borta från Inez och avbryta föräldraledigheten. Men först måste jag sova (dvs lyfta över bebisen från hennes säng till våran - ja, jag är knäpp) och ta igen lite sömn.

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Du är inte knäpp, du är precis som alla andra människor. Man finner trygghet i saker och ting och då är de svåra att släppa. Vi är byggda för att vilja ha kontroll. Jättefina bilder dessutom! 😌
nouw.com/moafidelie
TheBjurnerShow
TheBjurnerShow,
Så är det! Syftade mest min knäpphet på att jag så gärna sover med min bebis att jag lyfter över henne från hennes säng till den stora 🙈
Tack - det är enkelt att få fina bilder när man har ett sånt gulligt motiv 😍✨
nouw.com/thebjurnershow