Att ha firat lite påsk

Jag och min påskkärring flög till Norrtälje och hennes mormor för att fira påsk. Själva flygturen gick bra, hon tyckte bara det var lite tråkigt att sitta fastspänd bortvänd från mig (som man ju är tvungen att göra vid start och landning). Vi blev upphämtade på Arlanda och sedan somnade Inez i bilen till Norrtälje. 

På natten vaknade jag av att Inez var varm som en kamin. Hon hade fått sin andra dos vaccin på dagen innan vi åkte och eftersom hon inte reagerade på första dosen hade jag hoppats på ett liknande scenario denna gång. Så var alltså inte fallet. Trots att hon hade påtagligt hög feber fortsatte hon att sova, så jag väckte henne inte utan lät henne sova, gosa och amma. Mycket av den senare varan den natten. 

När vi vaknade på morgonen var hon betydligt svalare, men fortfarande varm, Jag tog tempen på henne, den visade 38,9. Hon hade alltså väldig hög feber under natten. Inte blev jag särskilt poppis heller när hon fick alvedonsuppar, men det var det jag kunde göra för att hjälpa henne. Oj, vad ont det gjorde i mammahjärtat av att se sin favoritbebis ha feber. Som tur var gick det över efter en dag. 

Efter det firade vi påsk. Tog promenader, gosade med gudmor, gosade med mormor (såklart) och med mostrarna. Hälsade på Inez kompis Sixten som är sju veckor yngre. Sixten var oerhört fin och då var man tvungen att äta upp honom, i allafall Inez. Stackars försvarlösa Sixten sa inte ett pip när det vankades Inez-attack. Vi åt påskmiddag på långfredagen, träffade fler av mina kompisar och min släkt. Alla vill vara med Inez så klart! 

På söndagen flög vi hem till Umeå igen och gissa vilken bebis som blev överlycklig av att se sin favoritpappa? 

Gillar

Kommentarer