Att ha fått två bebiskalas

Jag gillar verkligen konceptet baby shower, även om jag tycker att det är lite halvsvårt att förklara för någon som inte har hört talas om det tidigare, vad det faktiskt är och hur det skiljer sig från typ ett dop eller namngivning. Men rent krasst är det ju ett bebiskalas, ett firande för vad som komma skall. Ett firande av graviditeten och firande av att man ska bli mamma. Och jag är rätt dålig på att ha kalas för mig själv, typ födelsedagar och liknande. Jag bakar gärna en tårta som jag bjuder på, men sedan är jag nöjd med det. Att få uppvaktning i form av ett bebiskalas, men lekar och fika med sina favoritpersoner – det är verkligen härligt!

Denna gång slog mina närmsta vänner här i Umeå till med ett kalas och sedan gjorde min familj ett TILL när vi var nere och hade lite semester i Roslagen. Hur mysigt som helst. Och lyxigt. Och fint med folk som bakar till MIG och samlas för att fira mig och min bebis. Och att bli överraskad – det är riktigt skojigt!

Så fira den närmsta gravida kvinnan i din umgängeskrets, det är min uppmaning. Man förtjänar och uppskattar verkligen den uppmärksamheten som höggravid. 

Gillar

Kommentarer