Att ha en tid som rusar

Dagarna med en liten plutt går så hiskeligt fort. Jag försöker minnas vad jag har gjort under min mammaledighet, men stundtals går dagarna så pass mycket in i varandra att det känns som igår jag fick med mig min bebis hem. Även fast bebisen växt något ohyggligt mycket. Eller ja, hon är en liten pluttbebis men hon kan så oerhört mycket saker och börjar verkligen att bli sin egen person.

Bilderna ni ser ovan är tagna av Elaine Lilje, en Varbergsbaserad fotograf som var fantastisk. 

Inez är nu fyra och en halv månad gammal. Hon rullar runt från rygg till mage utan problem, hon älskar att äta på sin stortå och hon skrattar när man slänger upp henne i luften eller när hon får dansa. Prästens lilla kråka och En kulen natt är absolut de bästa sångerna. Den senare funkar både att bli på bra humör av och att somna av. 

På dagarna somnar hon för tillfället bara i vagnen. För några veckor sedan funkade bärsjal precis lika bra, men nu misstänker jag att hon är för nyfiken och uppmärksam på saker omkring henne att hon behöver skärmas av ordentligt när hon ska sova. Ett varv runt huset i vagnen funkar ypperligt och det går ju bra tre gånger om dagen så länge det inte är snösstorm. Som i dag typ. 

Vi har inte introducerat henne för mat ännu, trots att hon "har åldern inne". Hon går upp fint i vikt och klarar sig fram till hon är sex månader på att amma så jag tänkte att då kör vi på det. Annars ska precis allt in i munnen, inklusive leksaker, armar eller händer som kommer i hennes väg eller typ chipsskålen. Hela Inez värld är verkligen en upptäcksresa och det är så fint att var med på den.

En Inez-update. Fint så. 

Gillar

Kommentarer

livsglitter
livsglitter,
Underbara fotografier ❤️
nouw.com/livsglitter
TheBjurnerShow
TheBjurnerShow,
Tack snälla du, Elaine är en fantastisk fotograf! ☺️❤️
nouw.com/thebjurnershow