Att ha en grå vintervårdag

​Ett stycke ofrivilligt bloggavbrott, check! Efter att jag och Inez kom tillbaka från vår påsksemester i Norrtälje så var det dags för mig att göra min andra nattchefsvecka på mitt nya jobb. Så all ledig tid jag har haft på dagarna har jag använt för att gosa i kapp med Inez. Vi är riktiga gosmonster, hon och jag. Jag har således prioriterat bort allt som heter blogg. För jag vill verkligen sätta mig ner och skriva ordentligt när jag väl gör det. 

Ovan ses resultatet av en väldigt spontan photoshoot i sovrummet efter att Inez sovit sin förmiddagsvila tätt inslingrad med sin mamma. Ljuset från fönstret trillade in så fint på sängen så jag satte henne där, min lilla fotomodell. Hon vill mest äta upp kameran och har inte förstått att man ska le när det där stora objektivet kommer fram. Men hennes härliga skepsis är fin att föreviga ändå. 

På tal om något annat I dag tokregnar det i björkarnas stad. Det kanske sätter fart på våren, vad vet jag. Vi skulle ha åkt på en bärträff, men fröken hade inte lust att sova... Efter diverse försök att få henne att somna bredvid mig, i bärsjalen, i vagnen och så vidare somnade hon på den andra promenaden i vagnen. Mycket motvilligt. Men hon sover än och sjalträffen började för en timme sedan, Nåväl, det finns nya träffar. Men ute i regnet har alltså denna mamma behövt gå TVÅ gånger. Mitt humör brukar speglas av vädret, så lite butter blir jag när det är så här grått. Jag hoppas på att jag kompenseras med att se den där vitsippan dyka upp i mina svärföräldrars rabatt snart. Vitsippor finns det dåligt av på dessa norra breddgrader, och jag fullkomligt älskar dem. Så jag brukar njuta extra av den som brukar orka sig upp på Böleäng. 

Gillar

Kommentarer