Att försöka komma ikapp

(Bonusbilder ovan på min älskade skruttfia i sin tutu som hon fick på sin namngivning)​

Det har varit lite intensivt i mitt liv. Dels har jag fått mitt drömjobb, dels har Inez namngivning gått av stapeln. Det i kombination med att Inez inte har haft någon lust att sova några längre stunder på dagarna har gjort att det har varit lite halvknepigt att sätta sig ner och författa blogginlägg. 

Namngivningen blev precis som jag hade föreställt mig, vilket är till fördel för en perfektionist som jag. Särskilt med saker jag regisserar själv, om de inte går som jag tänkt kan jag gräma mig i evigheter. Det kanske är knasigt, men det är åtminstone mest jag som lider ut av det. Jag tänkte dedikera ett eget inlägg lite senare åt Inezkalaset. 

Och sedan har jag fått mitt drömjobb. Och det är ett drömjobb på så många vis. Dels är det en fast anställning, vilket är lika ovanligt som vitsippor på våren i Umeå. De ploppar upp här och där, men de är ytterst sällsynta. Dels handlar min särskilda roll om en del av journalistiken som jag fallit som en fura föra. Så jag känner mig ytterst hedrad och tacksam över att den här chansen fanns och att så många på min nya arbetsplats tror på mig. Den 7 mars gör jag mitt första pass och fram till maj är jag föräldraledig på halvtid. Efter det tar Magnus över stafettpinnen med Inez och jag startar min journalistiska karriär på riktigt. Som nattchef och redigerare på Västerbottens enda sjudagarstidning. Fint. Och hedersamt. 

  • Moa

Gillar

Kommentarer