Att äntligen ha vårljus

Ingen är gladare än jag över att det äntligen börjar vara ljust ute i mer än en timme på förmiddagen. Vår lägenheten ligger dessutom helt fel ljusinsläppsmässigt, vilket inte har gjort det särskilt fördelaktigt att fotografera min favoritbebis. Om jag hade haft en kamera och ett objektiv som hade klarat av svårare ljusförhållanden hade det förstås inte varit så svårt, men de investeringarna får faktiskt vänta. Jag har förstås fotograferat henne enda sedan hon föddes ändå, men jag hade önskat mer krispigt ljus.

I dag fick jag fotografera henne, med vårljuset som flödade in i vardagsrummet medan hon provade rosetterna som hon fick i namngivningspresent. Med provade menar jag förstås provsmakade. Jag nöjde mig med att testa ifall den leopardfärgade satt fast i hennes små fjun. Det gjorde den.

Imorgon ska jag och Inez ut på vår andra flygtur. Pappan lämnar vi hemma i Umeå, för han ska jobba lite under påsken. Vi, däremot, firar i Roslagen. Jag hoppas att det går lika bra som sist och att hon somnar till flygplansmotorernas dån igen. Jag tänkte i allafall knyta på mig sjalen och stoppa in henne i, hade aldrig klarat att flyga själv annars. 

Gillar

Kommentarer