Hei på deg,

I dag tenkte jeg å fortelle om morgenrutinen min. Alle har forskjellige rutiner når det kommer til spesielle tider på døgnet, og jeg vil nesten si den tiden fra du står opp til du har spist frokost er den viktigste. Det er starten på dagen din, og ofte vil den gi utgangspunkt for hvordan dagen din kommer til å bli videre utover. Mine ser du nedenfor dette bilde.


The 3 things that make my mornings

Stå opp så tidlig som overhode mulig. Da får jeg mest ut av dagen min, og kan få unngjort nødvendige, men kjedelige oppgavene tidlig.

Få tid til å spise en ordentlig frokost. Dette er nesten det viktigste for min del. Har jeg ikke spist frokost før jeg kommer meg ut av døra er jeg ikke meg selv, og føler meg low on energy resten av dagen.

Jogge en god runde. Dette får meg til å føle meg mye freshere og gir meg påskudd utover dagen. Gjerne før byen våkner og folk reiser på jobb. Da er det gjerne ekstra deilig.


Frognerparken er ett av de stedene som jeg liker ekstra godt å jogge rundt tidlig på morgenen. Parken er utrolig vakker også uten alle menneskene. Hehe.

Har du noen spesielle rutiner du pleier å gjennomføre på morgenen eller andre tider på døgnet?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Good morning sunshines ☀

Nå var det på tide å fylle på med litt hudsminke da jeg har vært tom for foundationen min i snart 2 uker (!!). Haha. Har heldigvis klart å klemme ut litt her og da når det har vært nødvendig, men ellers så har huden min vært sminkefri. Noe som sikkert også har vært bra for den da det har blitt en del alkohol og junk ellers.

Jeg er så priveligert at jeg bor sammen med ei som jobber på kicks, så derfor fikk jeg veiledning til produkter og farge. Hun fikk solgt en god del produkter for butikken i gjengjeld. Bra deal. I tillegg så ligger butikken litt på utsiden av gryta, noe jeg syntes er veldig bra. Da slipper jeg all stresset på f.eks. Oslo City, og køen ikke minst! Skjønner meg ikke på mennesker som orker å gå rundt der og surre på slike steder i flere timer. Jeg får selv nesten hjerteinfarkt av det.

Concealer, foundation og pudder fra Sensai. Foundation primer og Eyeshadow primer fra Smashbox.

Likes

Comments

God morgen,

Jeg er veldig glad i å utforske og besøke andre land og kulturer. Så derfor etter jeg har fullført bacheloren min har jeg bestemt meg for å reise på en såkalt "jorden rundt" reise. Har egentlig aldri reist alene lengre enn til Trondheim før - så dette blir en stor overgang, men det er uansett noe jeg skal gjennomføre.

For å kunne gjennomføre dette trenger man en god del penger. Derfor har jeg vært så flink å opprette en høyrentes konto som fungerer slik at jeg kun kan ta ut 12 gebyrfrie beløp hvert år. Så hver gang jeg får lønn setter jeg av så og så mye som jeg med en gang som overføres til den kontoen. Hvor smart er ikke det? Det er jo uansett penger jeg ville brukt på noe jeg egentlig ikke trenger.

Det er jo ikke før om 2 og 1/2 år jeg har tenkt å reise, men syntes uansett det er fint å starte tidlig sånn at jeg får spart opp nok, og finner akkurat den ruta jeg har lyst til å reise. Dagen videre i dag går til noen hverdagslige ærender som å levere nøkkelen til den gamle leiligheten (endelig!!), og flytte vekk noen flytteesker og møbler fra en av roomiene mine sitt rom. Tror ikke han hadde blitt så veldig happy hvis det ser sånn ut som det gjør nå når han kommer hjem... hehe. Noe som er veldig forståelig.

Ha en veldig fin og solfylt dag videre, det skal jeg!

Likes

Comments

Har helt siden jeg flyttet til Oslo tenkt å besøke Botanisk hage, og gjett hva jeg fikk gjort for litt siden? 🍃 Hadde fått en del anbefalinger at det var verdt turen så derfor tenkte jeg måtte få det med meg når jeg først bor her.

Helt ute av det blå en tidlig søndags morgen kommer roomien min inn på rommet mitt og bare: "Vi skal ikke reise på botanisk hage idag da?" på den fine kristiansands dialekten sin. Og det kunne jeg ikke takke nei til. Dette er jo noe man kan gjort via en typisk "skoletur". Det at vi reiste dit på eget intitativ gjorde det hele mye hyggeligere, og vi betalte til og med 20kr for å komme inn på ett såkalt museum med utstoppede dyr fra samtlige kontinenter. Var faktisk veldig mye kult og fint å se på der inne, så er faktisk ikke så kjedelig å reise på museum som man skulle trodd. Tok også noen snikbilder der inne, men de tør jeg ikke publisere haha.

Så om du bor i nærheten så anbefales det å ta turen hvis det er fint vær og du har god tid. Er virkelig mye hyggeligere enn det man skulle tro. Blir morsomt å se hvor neste søndagstur bringer oss. Kom gjerne med noen anbefalinger.

B

Likes

Comments

Da ble det endelig ferie på meg også, så da reiser jeg til den lille hjembyen min Tvedestrand. Dette er den første sommeren jeg «har» i Oslo og jobber der, så det å reise hjem er overraskende etterlengtet. Trodde virkelig ikke jeg kom til å glede meg så mye som jeg har gjort den siste uken jeg har hatt med bare jobb.

Så akkurat nå sitter jeg på bussen og venter til den skal kjøre avsted. Klokken er 18:12, som vil si at den kjører om 3 minutter. Setet ved siden av meg er foreløpig ledig og jeg håper det forblir slik sånn at jeg får litt plass til å boltre meg på de 4 neste timene. Hjemme venter det meg en god gjeng fra gamleskolen som jeg gleder meg veldig til å se, og det er også siste dagen i regattauken. Så dette blir stemning!

Igår hadde jeg en god etterlengtet middag med min gode venn og roomie Vicci, hvor jeg lagde skalldyrsuppe fra scretch, tente litt stearinlys og kjøpte inn litt øl til oss. Blir jo trist å være 2 uker uten henne nå som hun endelig hadde kommet hjem hun også, så derfor tenkte jeg det var hyggelig å overraske henne med litt god middag når hun kom hjem fra jobb igår kveld, noe som ble satt veldig pris på.

​Her ser dere noen råvarene som ble brukt til å forberede den fantastiske suppa, haha. Var til og med innom to forskjellige butikker, ikke dårlig det eller?

Her ser dere da ett nærmere resultat av middagen i de alt for små skålene vi har i kollektivet vårt. Vi konkluderte derfor med i går at innkjøp av nytt servise ikke var en dårlig idè. Haha.

Planen fremover er å treffe gamle kjente, prøve å få mest mulig sol nå som jeg har fri og tilbringe masse tid med familien min i båt og på skjæra. Dette blir virkelig bra.

B

Likes

Comments

HOLA 🌺🔥

Jeg tenker nå for tredje eller fjerde gang å prøve lykken med blogg. Dere tenker kanskje siden jeg har forsøkt dette 3-4 ganger tidligere burde jeg gi meg. "Hallo, du er jo 20 år gammel og burde bruke tiden din på noe mer fornuftig enn dette her". Haha, men det å kunne dele livet mitt via en blogg gir meg faktisk glede på den måten at jeg kan kikke tilbake på hva jeg gjorde da og da. I tillegg blir jeg mye flinkere til å dokumentere hva som skjer rundt meg - noe jeg har blitt veldig dårlig til de siste årene...

Det at jeg også har flyttet ett lite stykke hjemmefra gjør det lettere for de hjemmefra og følge litt med dersom de har glede av det. I travle tider blir dessverre ikke alltid så mye tid til oppdateringer.

Hvor mange ganger har du startet opp en blogg på nytt?


​B

Likes

Comments