Header

I fredags kväll la jag som sagt ut trailern och nu ca 1 1/2 dygn senare har jag 1072(!!!) visningar, så roligt!

Jag har också fått flera fina kommentarer och nu fick jag ny energi igen för att få klart filmen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ligger trailern ute på youtube!!

Jag redigerade mellan 13-17 idag, jag har satt ihop det jag har till en film och fixat lite ljud och ljus samtförsökt få till början

http://youtu.be/usmkuiC6IqA

Likes

Comments

Börjar bli lite segt att skriva om, men idag satt jag igen och redigerade. Från 12.00-13.40 ca. Jag gjorde mest på trailern men också lite ljud och färgkorrigering.

Jag visade som sagt trailern för Lukas igår, så jag fixade till den lite idag och sen visade jag den för några i min musikalgrupp så jag tror att den börjar kännas klar nu

Jag räknade lite nu och det verkar som att jag har lagt ner ca 320 timmar på gymnasiearbetet hittills 

Likes

Comments

I onsdags satt Fanny med mig när jag redigerade. Hon är den första (förutom jag) som har sett allt nu. (Har dock lite kvar att spela in). Jag började redan vid 14, då satt jag och färgkorrigerade lite, sen tror jag Fanny kom vid 15.30 och sen gick vi vid 18.30

Fanny hjälpte mig lite med en trailer och idag visade jag den för Lukas och han hade lite förslag så jag ska fixa lite imorgon (förmodligen).

Likes

Comments

Igår redigerade jag i skolan igen!! Jag satt där mellan 13.00-18.30. Programmet samarbetade inte alls med mig, så det gick extremt långsamt. Därför hann jag inte med så mycket. Jag tänker att jag ska redigera så mycket som möjligt nästa vecka, så den blir klar snart.

Likes

Comments

Nu under lovet har jag suttit minst 1-4h per dag med gymnasiearbetet. Nu de senaste dagarna har jag börjat göra en trailer, vilket är svårare än jag trott, men jag hoppas på att få klart den redan till helgen, alternativt nästa vecka. Det jag gör här hemma är dock bara en förberedelse, eftersom jag redigerar allt ordentligt i skolan sen.

Likes

Comments

​Igår började jag testredigera hemma lite vid 19. Nästa gång jag tittade på klockan var hon 00.15.... 

Jag han dock med rätt mycket på den tiden och i slutet satte jag ihop de delar jag åtminstone redigerat lite med varandra. Totalt blev det drygt 30 min film(!!!). Hade inte riktigt räknat med att det skulle bli så långt, dessutom kommer det mer men hellre för mycket än för lite. 

Idag filmade jag lite mer miljöbilder m.m. bland annat på min lillebror och hans kompis.


Likes

Comments

Nu är alla stora scener inspelade, så det ända som är kvar nu är lite smågrejer!

Igår åket jag, Fanny, Eira och Frida in till hospitalet vid 9 och började förbereda inför inspelningen. Vi flyttade ut alla möblerna från det rummet vi skulle spela in i och bar ner sängar från vinden. Strax efter 10 kom Christopher och Lovisa och då fick Lovisa sitt ben "gipsat" av Fanny. Moa kom runt 10.40 och då började vi med den första scenen. Vid 12.30 tog vi lunch och medan de andra gick och handlade, fixade jag och Lovisa inför kommande scener + filmade lite. Runt 13.30 fortsatte vi filma. Eira och Fanny åkte någon gång efter lunch men vi spelade in till ungefär 17.30 och var kavar och plockade undan lite till ca 18.10.

Idag åkte jag, Fanny och Frida in till hospitalet vid 10.30 för att städa undan det sista. Vi bar upp sängarna på vinden, diskade och ställde i ordning alla möbler. Det tog ca en timma, sen åkte jag och Fanny för att filma lite utanför anorexiamottagningen och Ryhov, nu när det var snö utanför.


Likes

Comments

I onsdags åkte jag runt och filmade lite miljöbilder lite här och vart, bland annat Ryhov och anorexia mottagningen. Efter det refererade jag lite i skolan och sen redigerade jag det sista innan lovet i torsdags och fredags. Nu har jag börjat lägga in mer musik och håller på att färgkorrigera.

Det mesta inför nästa inspelning är också klart nu! Jag har fixat patientkläder, sondmatning, kryckor m.m. Så det känns bra!!

Likes

Comments

Jag har varit ledig idag så jag har passat på att leta efter mer musik, och det har gått rätt så bra!! Jag hittade en hemsida med musik jag kan använda och som jag tror kan passa. So let's hope for the best. Imorgon ska jag se om jag kan filma lite miljöbilder m.m. och eventuellt åker jag int till skolan och redigerar en stund också.

Likes

Comments