Hej, det här är mitt första inlägg och för att starta upp bloggen tänkte jag berätta 10 saker om mig själv. 

1. Jag går estetiska programmet inriktning dans på gymnasiet och det är det bästa valet jag har gjort i mitt liv.

2. Jag har matperioder. Under 1-2 veckar äter jag bara en viss sak och sedan tröttnar jag på det. Just nu är jag inne i en halloumi-period. Andra perioder jag har haft är risifrutti, hallon, clementiner, ananas, sun lolly, nudlar, kiwi osv.

3. Jag är inte en pluggis. Jag hänger med i skolan och är en typsik D-C elev, men det tycker jag räcker.

4. Jag älskar att hålla på med smink och om jag inte hade gått dans på gymnasiet hade jag gått hantverk stylist.

5. På helger spelar jag ofta The sims vilket jag tycker är väldigt roligt. Min favoritsak är helt klart att bygga, eftersom jag tycker det är ganska tråkigt att ta hand om en familj.

6. Jag kommer ​inte​ att avslöja mitt namn på den här bloggen, trots att flera av er redan vet vad jag heter pågrund av min instagram.

7. Jag är lakto-ovo vegetarian och har varit sedan Januari det här året. Dock råkade jag äta lite köttfärs i somras när jag bodde hos en värdfamilj på Malta. Har fortfarande ångest över det, men sånt är livet.

8. Jag är stolt feminist och jag uppfattas ofta som pk-polis, men jag stör mig något fruktansvärt på när personer t.ex säger "kvinnor ska inte vara muskulösa". USCH FÖR PERSONER SOM SÄGER SÅDANT.

9. JAG ÄÄÄÄÄÄLSKAR SUSHI (äter dock bara avokadosushi)

10. Jag har emetofobi, eller jag har inte fått det sagt av en psykolog men jag är 100% säker på att jag har det. Fobin påverkar min vardag negativt och begränsar mig på flera sätt även om det var värre innan.


Såååå, det var lite förhoppningsvis intressanta saker om mig. Jag vill också berätta att jag kommer att lägga upp inlägg cirka 5 gånger i veckan, mer eller mindre. Kommentera mer än gärna vad du vill se på bloggen, men det jag har tänkt är långa inlägg om feminism, veganism, skönhet, recept, hälsa osv. Ni kommer att få höra och se många av mina prioriteringar och värderingar i livet. Hoppas du får en bra lördagskväll.


Puss & kram

Likes

Comments