Header

I helgen har jag inte gjort något annat än att ta det lugnt och njuta av ledighet. I onsdags eftermiddag åkte jag och min familj upp till Vår stuga för ett par lugna dagar. Det har varit så skönt att få komma bort lite från Stockholm och njuta lite av fjälluften. Jag tycker verkligen att man inte borde gå och vänta på semester utan man måste ibland kunna åka iväg och göra något kul eller avslappnat emellanåt. Bortsett från att jag blev sjuk den här helgen så är jag i alla fall utvilad och biter ihop i alla fall med att gå till jobbet. Ska jag vara hemma så ska jag vara så sjuk att jag inte ens kan kliva ur sängen, annars får det va. Det blev någon mils vandring upp på kläpphögarna och i vår ska jag bestiga Ottfjället (se första bilden) ännu en gång. Definitivt en bra aktivitet för dom som gillar att utmana sig själva.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För cirka 2 veckor sedan fyllde jag 20 och en utav mina presenter var att få åka och shoppa på IKEA tillsammans med min mormor och moster för att peka ut det jag ville ha.

Jag älskar verkligen att gå på IKEA och jag är en av dom personerna som samlar på saker tills jag ska flytta hemifrån eftersom att det kommer att gynna mig när det väl händer. Då är jag fullt utrustad med det viktigaste! Det var dock inte bara det jag köpte utan lite annat roligt blev det också. Här har ni bilder på mina köp. Det blev 12 stycken glaskoppar som jag velat ha så länge, stora och små. Sedan mattallrikar och asietter (16 st sammanlagt) Samt ett frukostbord och 2 ugnsformer i glas, en stor och en liten. För att inte glömma min nya spegel med lampor i. Så himla nöjd!

Hur gör/gjorde ni?

Likes

Comments

Vilken härlig Söndag och som jag väljer att se det så är det en otroligt bra dag för att få saker gjorda! Idag har jag rensat i badrummet och även mitt sovrum på grejer som jag bara känner tar plats och inte gör någon nytta. Ibland kan jag känna att bara en sån liten grej kan påverka en så himla positivt och oftast behövs det inget mer. Idag fick jag också även tid till att öppna månadens Glossybox som jag inte hunnit göra tidigare pga annat som varit i vägen. Detta är något som jag prenumererar på och ser fram emot varje månad. Här får jag alla möjliga olika produkter. Allt ifrån rabatter till smink och mycket mer! Tycker definitivt att ni borde prova om ni inte gjort det än.

Likes

Comments

I tisdags hade jag bokat in en tid hos frisören. Nu när vi går mot kortare dagar med mycket mörker så är det svårt att bibehålla den ljusa färgen på håret som jag tidigare haft. Mitt hår växer så det knakar så därför kändes det inte mer än rätt än att göra en förändring. Här är resultatet. Det blev en balayage med en rätt så mörk färg och jag är så nöjd! Jag behöll mina kalla längder och la bara i en bottenfärg så nu slipper jag tänka på att behöva färga håret var och varannan vecka. Tack och lov!

Likes

Comments

Här har ni en av mina favorit platser i mitt rum. Finns absolut inget bättre än att sätta sig framför denna spegeln när det är dags för makeup. Här har jag även samlat allt mitt smink i olika organizers för att det ska vara i ordning och se snyggt ut. Kan visa mina organize lådor i ett annat inlägg. Däremot kan ni i alla fall se "snurran" som jag väljer att kalla den. Där placerar jag det jag oftast använder men jag har dock en tendens av att skapa en enda stor röra på toppen. Så ibland får man ta sig an en liten rensning, shame on me 😉

Likes

Comments