Header

Klicka på bilden för att komma till min nya blogg!

EDIT: Nattstad har tydligen banat från att länka till andra blogg forum så ni får helt enkelt kopiera texten till min blogg:

http://theamartinsson.forme.se


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, vad fasen ska jag göra imorgon?! Den som först listar ut vad jag ska göra vinner en länkning på min blogg! Lycka till, för bilden är väldigt svår… 

Ledtråd: Det har något med min frisyr att göra!

Likes

Comments

Har precis ätit, duschat och fixat klart mig själv inför natten. Kom hem från skolan redan vid 11.00 idag, så har suttit hemma och pluggat sen dess ungefär. Snäll som jag är så hjälpte jag mamma med att fixa maten innan jag åkte ut till stallet för att hoppträna Falcon. Hoppträningen gick super bra, kan inte bli nöjdare. Han var väldigt pigg och framåt och lyssnade hyfsat bra! Duktig ponny.

Nu så hade jag tänkt att stänga av datorn och gå och lägga mig så jag orkar att gå upp vid 06.00 för att sen åka iväg till skolan. Godnatt allesammans!

Likes

Comments

Godmorgon alla trötta, pigga, glada, sura. Mobilen ringde vid 07:00 och då var det bara för mig att gå upp för att hinna fixa i ordning mig innan vi tog bilen till skolan. Idag slutar jag vid 14:25 och där efter så blir det att ta bussen hem och sen bara ta det lugnt innan jag ska ut på hopplektion ute i stallet.

Nu så hade jag tänkt att sitta och fixa klart lite uppgifter jag ligger efter med. Bjuder på den här ofräscha bilden! Svartvit, tråkig och ful. Hasta la vista amigos!

Likes

Comments


Satte just ett chips i halsen, tjock som jag är. Nu löste sig allt och jag kan andas. Hahahah random. Sitter i alla fall hos min pojkvän tillsammans med Daniel och alla är så osociala. Joffa sitter och spelar GTA och vi andra två sitter vid datorerna. Fast det är nog inte så konstigt efter en hel dag liggandes i sängen framför tv:n.

Senare ikväll så ska jag hoppa in i en dusch, plugga till körkortet och sen sova. Låter roligt va? Nä nu ska jag gå upp och äta bacon. Pusshej

Likes

Comments

Sitter i Sjöormen och fryser sönder. Ska alldeles strax palla mig ner till stan för att klippa och färga håret, där efter betala mina körlektioner och sen åka ut till stallet.

Skolan idag var soft, en lektion och klassråd. Sweet. Men nu hinner jag inte blogga mer! Ciao


Likes

Comments

I Fredags så åkte jag in till min pojkvän. Kan inte påstå att vi gjorde så jätte mycket mer än att spela GTA och softa, Hampus var där också. Sen blev jag trött och somnade i sängen. Haha #typicalme. I Lördags sen så tog vi det lugnt tills vi på kvällen bestämde oss för att dricka lite tillsammans med Danne, Hampus, André. Vi skulle gått in till hotellet men det var fullt så vi drog vidare till Mezza, sen till en lokalfest och där efter hemåt. Det slutade med att vi festade in till klockan 04:30 ungefär.

Tror jag sov 3h den natten, André också och så ligger min pojkvän helt ner gosad i sängen och sover som en liten bebis. Fuskigt. I Söndags så chillade vi bara, bakfulla och goa. Somnade riktigt skönt sen kan jag säga! Tack allesammans för en bra helg, puusss

Likes

Comments