​Jag vaknade ganska sent idag men det var så skönt att få sova ut. Har stannat uppe sent på vardagskvällarna några dagar så har varit lite trött. Men när jag vaknade så gick jag upp och åt frukost efter att jag ätit chilla jag lite, kollade på mobilen och snapade. Efter att jag tagit det lite lugnt så gick jag, pappa och mamma ut på skogspromenad. Det var jätte mysigt, vi fotade mer än vad vi promenerade, hihi :)) Men det blev några fina bilder till bloggen iallafall. 

Nu ska jag plugga lite fysik eller matte tänker jag. Jag går i 8:an och tycker faktiskt att e är väldigt mycket läxor vi får. 


Jag tänkte blogga måndagar, onsdagar och fredagar tycker det låter bra. Ibland kommer de bli lite extra inlägg, men hoppas bara att det ska uppskattas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan från 08.25-13.45. Min klass kompis Mathilda fyller år idag så vi firade henne genom att fylla hennes skåp med ballonger, serpentiner och paket. När hon kom till skolan och öppnade skåpet blev hon jätte glad. Vi började skoldagen med Kemi sedan SO, Spanska, lunch och avslutningsvis idrott. Efter skolan gick jag och en kompis hem till mig, vi spelade spel och bara umgicks lite spontant. Senare på kvällen kom mina föräldrar hem med pizza och snacks. När vi hade ätit kom våra vänner hem till oss och vi spelade speak out. Men nu ska jag borsta mina tänder, kolla på Wahlgrens värld och sedan sova.
Puss & Kram<33

Likes

Comments