It is the weekend!

Såå i torsdags var det ju Jennys födelsedag och på eftermiddagen/kvällen så kom några av hennes vänner hit för att fira. Barnen hade sina aktiviteter och Baldur tränade brasiliansk jiujitsu, och som det kampsportsfreak jag är följde jag såklart med och kollade på träningen. När vi var hemma igen fortsatte vi firandet, det blev inte allt för sent eftersom vi skulle åka till Wet’n’wild dagen efter.
Så igår åkte vi alltså till Wet’n’wild som ligger vid gold coast i Queensland. Det är ett stort vattenland med helt sjuka vattenrutschkanor. Det va såååå kul faktiskt. Och detta va en utflykt med skolan som vi hängde med på, och detta va liksom det allra sista med skolan för denna terminen för barnen. Vi kom hem vid 17-tiden och vi bestämde att vi skulle käka ute så vi åkte in till Mullumbimby och käkade på puben, valde en burgare och den va så god. Och när vi kom hem skulle vi ta in hönsen och då upptäckte vi att en pytonorm lurade vid buren så den skulle jag vakta medan dom andra fick leta rätt på alla hönsen. Var livrädd för hatar verkligen ormar, är så jäkla rädd för dom och tycker dom är äckliga. Varje gång den rörde sig skrek jag till och Laima och Baldur tyckte vi skulle fånga in den för att köra bort den och lämna den någon annan stans, och speciellt Baldur tyckte att det var en toppenidé för då skulle han inte behöva höra på mitt skrik nåt mer😂
Idag tog jag barnen och så åkte vi och handlade, vi gjorde slime och sen har vi bara tagit det lugnt, alla har varit lite trötta idag så det va bara skönt med en chilldag.
Och jag har färgat topparn blåa, (#den som vet vad det heter, please tell me för jag kan inte komma på det...) blev faktiskt riktigt coolt!
Nu är det snart dags för kvällsmat och ikväll ska vi ha movienight, mys!!
Vädret idag har varit sådär, varmt och kvavt och regnade även på förmiddagen, sen har solen lyckats titta fram lite grann.

  • Nära Koonyum Range NSW , Australien

Gillar

Kommentarer