Liam

Igår var det Liams 1-årsdag som vi firade tillsammans med nära och kära. Vi valde att bjuda på fika som var tårta, muffins och chokladbollar - allt i samma blå tema som resten av dekorationerna. Även Liam fick smaka på en mjölkfri muffins jag bakade, dock verkade han inte helt förtjust i den haha. Presenterna han fick var allt från leksaker till bollhav och det blev så bra. Vi är så tacksamma till att ha så fina människor i Liams och våra liv!

Tack återigen alla som hälsat grattis till Liam och kom och firade den stora dagen tillsammans med oss.

Gillar

Kommentarer

Livsstil, Liam

Hej på er! Idag är dagen med stort D, nämligen Liams 1-årsdag. Morgonen började klockan 9 med födelsedagssång innan vi gick upp och åt frukost tillsammans som i vanlig ordning. Efter frukosten satte jag igång med att spritsa muffinsen och förbereda chokladbollssmeten för att sedan börja med dukningen och blåsa upp ballonger.

I skrivande stund står jag och fixar det sista med fikat, lägger upp allt på fat och gör det fint samtidigt som jag försöker få ihop det här inlägget. Gästerna är här om 30 minuter och då är det dags för Liams första födelsedagsfirande. Wow! Ha en fin lördag så hörs vi lite senare!

Gillar

Kommentarer