Akkurat nå sitter vi på Bit og nyter en kaloririk lunsj. Bakverket de tilbyr er virkelig det beste! Lørdager er en godkjent «cheat» day og det nyter jeg til det maksimale når kostholdet ellers i uken er ganske strengt. Jeg klager ikke, jeg gjør det jo kun for min egen del.

Jeg har faktisk fått høre tidligere at jeg burde slutte å spise for de mente at min maksimale vekt var nådd. Hva andre mener om mitt utseende er for meg veldig likegyldig, men helsemessig er dette den beste livsstilen å velge. Du skal aldri streve etter hva andre mener er godkjent og ikke, men for din egen del! Dagens moralpreken fra meg <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Kjære vene, jeg har vanvittig dårlig tid nå og jeg skulle startet mye tidligere med alt. Jeg har sjeldent hastverk og foretrekker å ha god tid, men i dag har alt vært ti ganger tyngre enn vanlig. I gjengjeld så føler jeg meg utrolig bra nå som leiligheten er vasket og ryddet samt at jeg har veldig spennende planer i helgen.

For 18 år siden fikk jeg beskjed om at jeg skulle bli storesøster og da det viste seg at mams og paps likte kvantitet ovenfor kvalitet ble jeg storesøster til to på en gang! Jeg ble alltid plassert i midten og jeg ble alltid nedstemt i flertall, og for ikke å snakke om den store sorgen når jeg forstod at de er mennesker og ikke søte valper. Vel, 18 år senere er de på vei til meg for å tilbringe tid meg den store stygge storesøsteren. Jeg er selvsagt veldig takknemlig for hver og en av de, og jeg er vel ikke alene om å ønske seg en valp i steden for søsken? Jeg har lært at husdyr og søsken er mer eller mindre det samme.

Much love to my twins <3

Likes

Comments

Etter at jeg begynte å blogge for nouw.com fikk jeg flere muligheter til å være med på workshops, eventer og andre sammenkomster. Jeg har opplevd og lært mye om bloggverden og jeg har fått nye bekjentskap. Jeg har møtt store og små bloggere, og jeg har virkelig få se hvordan bloggere egentlig er. Det er alltid like spennende å møte mennesker bak bloggene, for selvom vi eksponerer oss ubegrenset på nett så er ikke alle helt lik seg selv i virkeligheten.

Det er ikke noen overraskelse at man pynter mye på sitt virkelige jeg når man poster og deler. Det jeg derimot opplever er at veldig mye av atmosfæren rundt omkring er veldig overfladisk. Det er et stort konkurranseinnstinkt som preger mange, og egen suksess er viktigst av alt. Dessverre setter det mange sperrer for å smake på noe nytt, og det blir fort en gjengmentalitet. Us against them.

Jeg tenker ikke at jeg er et bedre menneske fordi det er slik, men jeg har blitt overrasket over forskjellene på mine rimelige forventninger og realiteten. It is what it is, og jeg er til tross for det veldig takknemlig for alt jeg har fått oppleve og de relasjonene jeg har fått ut av bloggen. Jeg er også veldig ydmyk over suksessen bloggen har hatt, og alt jeg har oppnådd med den til nå.

Jeg vil også gjøre oppmerksom på at det faktisk forekommer at enkelte stjeler arbeidet til andre bloggere. Som blogger er man avhengig av inspirasjonskilder, men det er en vesentlig forskjell på å bli inspirert og stjele andres arbeid. Du mister fort en leser av meg når jeg innser at arbeidet ditt er kopiert og limt inn fra noen andre, og alle burde være klar over at slike ting ikke er greit. Skal man bruke en konkret detalj som en annen blogger er kjent for så er det veldig enkelt å gi den aktuelle bloggeren creds for det ved å tagge vedkommende i innlegget!

Som blogger får man oppleve mye og dette er en erfaring jeg har. Jeg koser meg kjempe mye når jeg får være med på samtlige sosiale settinger og er kjempe takknemlig for å kunne få muligheten til å delta. Det finnes så mange fine og dyktige mennesker der ute som fortjener mye mer anerkjennelse enn hva de får fra før!

Likes

Comments


Det er lite som slår en god pizza til lunsj, derfor falt valget på det etter en god og lang løype igjennom Sandvika storsenter. Senteret har bokstavelig talt alt og det var utrolig deilig å få en variasjon fra folksomme Karl Johan og Oslo City. Energinivået mitt er enda ikke helt optimalt så jeg utsetter treningen til i morgen og holder meg inne resten av kvelden. Jeg innbiller meg likevel at shopping er en ganske effektiv cardio økt og iallfall med tanke på de store avstandene som finnes på senteret.

Ønsker alle en fin og avslappende onsdagskveld <3

Likes

Comments

Produktene i innlegget er sponset av Blivakker.no


POWDER BLUSH # 11 BLOSSOMTIME ROSE

En nydelig og lett blendable blush. En blush du kan sammenligne med blushes fra high-end merker og som gir et naturlig og langvarig resultat. En favoritt blush på Youtube og hos meg! Du får kjøpt produktet her.


BAKED BRONZER # 05 SOLEIL

En bronzer som gir deg den ekstra gløden du mangler på vinteren. Gir et naturlig resultat og kan sammenlignes med Dior sine pudder produkter. Denne har virkelig overrasket meg og jeg strekker meg gjerne etter denne i steden for mine high-end bronzere. Produktet finner du her.MAKE IT LAST SETTING SPRAY

En setting spray som holder det den lover. Flasken er liten og veldig praktisk slik at du kan ta den med deg for en touch up i løpet av dagen. Denne har virkelig blitt min holy grail! Produktet finner du her.


MOISTURE LOCK

Et must å ha i vesken nå som tørre og sprukne lepper er mer aktuelt enn noen gang! Dette er olje som trekker inn og gir langvarig pleie til leppene samtidig som du får en nydelig glans slik at leppene ser hydrated og friske ut. Produktet finner du her.


Hos Blivakker finner du alt du trenger innen skjønnhet og dette er nettbutikk som jeg benytter meg av ofte! Det er gratis frakt til tross for at jeg aldri har ventet på pakken min i mer enn to dager. Prisene er også utrolig bra og definitivt konkurransedyktige. Å faktisk få lov til å samarbeide med denne nettbutikken er veldig stort for meg nettopp fordi jeg elsker denne siden så mye! Nå er det opptil 80% på hele nettbutikken og det er verdt en titt.

Milani er et merke som er godt omtalt på Youtube og er en storfavoritt hos Tati! Jeg elsker produktene og jeg lyver ikke når jeg sier at de holder high-end standard. Dette er luksusprodukter på budsjett, absolutt!

Likes

Comments


MAKE PROGRESS, NOT EXCUSESJeg har lenge hatt et anstrengt forhold til treningssenteret og jeg har vært støttemedlem i mange år. Jeg har ikke vært redd i den forstand, jeg har bare ikke vært komfortabel nok i forhold til kunnskapen jeg har til øvelser og apparater. Jeg sitter med mye mer knowlegde enn hva jeg selv har trodd, og jeg har funnet en treningspartner som motiverer det. Ved å ha en treningspartner som kan og vil er det mye lettere for meg å prestere bedre. Nå er jeg også tryggere på å trene alene fordi jeg kan og vet mer. Jeg har også sluttet å sammenligne meg selv med de som har trent lenge. Jeg får ikke resultater av å kun tenke at jeg vil, jeg må gjennomføre.

Til tross for at jeg er syk har jeg hatt en intens og rask økt med hele kroppen i dag. Følelsen etter trening er ubeskrivelig og det er den følelsen som motiverer meg de dagene jeg har mindre lyst. Jeg er inne i en god periode nå og det skal jeg sørge for å holde gående! Gjerne fortell meg hva som motiverer deg!

Likes

Comments


HJEMMESPA

Smør deg inn i en bodylotion med en god lukt og gjør klart et fotbad. Når man er syk føler man seg som oftest litt mer ille til mote så selvpleie vil hjelpe på den følelsen. Utnytt de gode velvære produktene du ellers aldri tar deg tid til å bruke.


NETFLIX

En bra serie er alltid en god trøst. Nå har du god tid til å følge opp de sesongene du har gått glipp av, eller å starte på noe helt nytt. Jeg ser Orange Is The New Black akkurat nå, men Dynastiet på Netflix er verdt å se!


LES EN BOK

Å lese bøker er utrolig avslappende og stimulerende for hjernen. Ta frem boken du har latt støvet ned i lang tid og utnytt tiden du nå har til overs. Jeg elsker å lese bøker, men tar meg dessverre sjeldent tid til å lese. Nå har du en perfekt mulighet!


TA ET VARMT BAD

Jeg har dessverre ikke badekar, men om jeg vil bruke litt ekstra tid i dusjen pleier jeg faktisk å sette meg ned å nyte tilværelsen. Det er så godt for kropp og sjel! Barber leggene, bruk en god skrubb og ekstra lang tid under det varme vannet.


LES BLOGGER

Ta en ekstra god titt på topplistene og les blogger du ellers ikke klikker deg inn på. Jeg vet det finnes mange bra blogger der ute som kanskje ikke er oppdaget enda og hvem vet? Kanskje du oppdager en ny favoritt?


NETT SHOPPING

Nå kan du oppdatere ønskelisten din, eller rett og slett utnytte salget som pågår! Kjøp deg noe fint som en trøst, og gled deg til en ny pakke i posten!


Inspirasjon for collegen er hentet fra @maddekk <3 Uten henne hadde lite vært på stell her inne!

Likes

Comments


Jeg kick starter den nye uken med sår hals og øreverk. Det er umulig å forbli frisk når det snør og renger om hverandre og det er store temperaturendringer. Jeg ser veldig frem til bar asfalt og pluss grader! Foreløpig forblir jeg liggende inne med mye selvmedlidenhet og Netflix. Det er litt deilig å kunne oppholde seg inne i en hel dag uten noe ansvar eller forpliktelser så jeg nyter det like mye som det plager meg. Det er også litt sjarmerende å ligge inne når det er en snøstorm utenfor.

Likes

Comments


Siden blogg ble populært har det nesten blitt sammenlignet med en deltakelse i Paradise Hotel. Det er utrolig mange fordommer å streve seg forbi som en blogger eller som en offentlig person generelt. Det virker som at veldig mange nekter å åpne øynene sine for utviklingen internett har hatt de siste årene. Sosiale medier har blitt full time jobs og influencers er mer verdt enn TV-reklame. Det er millioner av kroner i omløp og det har aldri vært mer attraktivt å lykkes på nettet.

Av en eller annen grunn er det fortsatt noen som skal påpeke at jobbmulighetene mine blir desto færre fordi jeg er offentlig. Det er ingen arbeidsgiver som er interessert i meg fordi jeg eksponerer meg på internett. Jeg har aldri havnet i en konflikt basert på bloggen, enda jeg har blogget siden jeg startet å tjene penger. Det er en utrolig steinalder mentalitet på gang og jeg er veldig lei av det. De aller fleste arbeidsgivere vet verdien av offentlig markedsføring og promotering, og det er derfor influencers har så mye makt. Jeg blir ikke konfrontert på et intervju med spørsmål om hvorfor jeg blogger og hvilken negativ innvirkning det har på den potensielle arbeidsplassen. Bloggen min skal ikke gjøre jobben, det er jeg. Det er meg og min egenskaper som er sentralt og spiller en rolle for en arbeidsgiver.

Jeg oppfører meg ordentlig og spyr ikke ut ytringer jeg vet kan ha negative konsekvenser. Nettvett er vel nøkkelordet i forhold til all aktivitet, og jeg er ganske sikker på at noen trenger en ganske grunnleggende opplæring i det før de avgjør min fremtid.

Likes

Comments

Etter en utrolig koselig kveld med god mat og gode drinker i en søt bar var vi alle veldig fornøyde. Jeg er så glad for å bo i en storby når jeg får besøk for det er endeløse muligheter. Dessuten er det ikke noe som heter åpningstider her i forhold til Sarpsborg, og det er nettopp derfor jeg blir boende.

Når vi gikk gatelangs på vei hjem fikk vi øye på baren som var utsatt for en skuddveksling en tid tilbake. Det var en såkalt "drive-by" og det var helt sykt å se i virkeligheten. Vi kunne se alle kulehullene og det grøsset nedover hele ryggen min. Jeg er veldig takknemlig for at jeg aldri har fått oppleve noe sånt. Jeg har heller aldri følt meg utrygg i Oslo til tross for de tingene vi vet skjer. Det hjelper ingen å gå med en konstant redsel om at ting kan skje, det er bedre å leve som normalt. Med den troen er vi på vei ut døren for å ha en obligatorisk shopping tur. Ha en fin lørdag <3

Likes

Comments

Instagram@thea_mariel