​So på senaste tiden har jag haft lite svårt, inte svårt som i svårt... Men svårt.... Äsch skit samma iaf så har några saker hänt som jag absolut avskyr. 

1. Mina betyg år ner. Jag vet att 8 är den svåraste årskursen (iallafall på vår skola är det så för vi har ett helt annat system osv). Och liksom alla blir skit smarta och får A, men alla mina betyg blir bara sämre. Jag gick fårn A till C i bild. BILD!!!!

2. Jag ska få tandställning OCH glasögon. Jag var och gjorde en synundersökning innan idag på specsavers och låt mig bara säga att jag ser förjävlig ut i glasögon. Mina är bruna, like bruna!"!! Och sen ska jag få fast tandställning både uppe och nere, och detta har jag haft förut men min tandläkare sög så det gjorde ingen nytta och jag kommer bli så mobbad. Jag ser redan ut som en gravid kamel, måste jag nu också se värre ut? Kommer se så nördig ut.... (FYI ta inte illa upp om du har detta, säger bara att jag kommer se nördig ut så innan du klagar på mig så tänk på det)

TBH så vet jag inte varför jag skriver detta, det är inte roligt, intressant eller ens lite medlidande för att jag är så extremt dålig på sånt här! Men vi kör vettja, vi hööööörs


. . . 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej så på skolan har vi en hel del olika lärare, wow ik.

Men det är några lärare som sticker ut och dessa tycker jag är skit gooooa. Like vi måste få signatur för att ha varit någonstans, och vår lärare Tony hhahaha han är skit go. Vi gick fram och skämta lite med han så va ba "Kan vi få din autograf?" och han ba skrev och sen ba "vem ska jag skriva den till?" och jag ba skriv till thealis och han gjorde det och en liten smiley vet inte varför jag tycker detta var så roligt men ni måste ha varit där för det var roligt af!

Sen har vi ofc Janne. Vår idrottslärare som har 2 nötter till hjärna, varje gång vi har idrott lyssnar vi på på tysk musik och han skämtar med saker som "Ja imorgon ska vi simma hela dagen så ni kommer inte hinna äta lunch." och sen säger han inte att det var ett skämt förrän dagen det ska hända. Och där står vi med lappar om att vi inte kan simma av någon falsk anledning. Man ba tack så mkt. Hahaha han och vår andre idrottslärare Danne (Ik helt knäppt Danne och janne) han kommer ALLTID på idali och min andre kompis när de åker till Lidl på skoltid. Och han skämtar också men mer på en lugn nivå som typ när vi börjar en lektion "Idali har du varit på Lidl igen?" Och där står hon med en lidl kasse och bara va nej? Och hon försöker alltid muta Janne med munkar och man ba.... Nej....

Okej detta var trevligt! Men jag måste gå nu för min katt spydde precis på mig. #Canufeelthelove?

Ja jag hade inga ideer till vad jag skulle skriva och det fick bli detta, suck it up bitxh!!

. . . 

Likes

Comments

Jag har absolut ingen aning om vad jag skulle skriva om, men jag ville vara produktiv och blogga lite. Men ja jag antar att detta kommer bli ett helt fucked up inlägg. 

Som ni ser i min rubrik så kanske ni förstår att jag är ratchet, hahahah alla tror jag säger rat shit, menmen. Jag är iaf väldigt ratchet, jag svär gumman jag var så jävla trött att jag gick runt i mjukisbyxor och en fläta som jag sovit i. I skolan. Jag är förvånad att ingen ringde ambulansen för GOD I LOOKED SICK! Bokstavligen. Sjuk. Mitt hår såg ut som ett råttbo, ett blont litet bo för små råttor utan hem. Som tur är insåg jag iaf efter några timmar, typ 10h, att jag verkligen såg ut som jag gjorde och gjorde det kloka beslutet att släppa ner håret. Thank God.

Just nu sitter jag hemma och leker nyttig, med andra ord jag åt en banan. Min katt försöker impregnera mitt ben och drgelar bara av åsynen av mina strumpor. #strumpormedgrisarpå. #baconformacat

Och like vad jag än gör för att spendera min tid så slutar det oftast vid att jag antingen sitter och tittar på film med en kladdkaka i knäet. Eller så ligger jag på golvet och skriker av boredom, I NEED ENTERTAINMENT! 

Aja jag ska sluta tortera er, byeeee

. . . 

Likes

Comments

Min vän som jag tidigare skrivit om #slidali, ögonbryns guru (enligt henne iaf), har vi efter ett tag nu insett är THe SPawn of Satan. Jag svär på mina katter att det är sant! T.ex. hon avskyr barn, verkligen avskyr. Hennes musik smak är så in i helvetes dålig och hon blir riktigt lack om man rör hennes hår eller ögonbryn. Believe me, Ik. I got scars....

Hahahah det var en kille innan idag som kom fram till mig och bara "Hur tror du djävulen låter?" and I was like "idali säg något." Hon ba va? Juste hon är helt facking dum i huet och tror t.ex. att Ryssland sträcker sig över Norge och att ägg är mejeriprodukter. True story faktiskt. Hon är IQ badboll.

Hon har faktiskt en blogg, tyvärr.... Hon heter Idalideep. Följ henne om ni vill höra hur hon rantar på småbarn för dem kolla på henne och hennes.... innersta... ehm... tankar *host

För trött för att bry mig, för trött för att skriva att jag inte bryr mig. Jag orkar ba inte. Kort inlägg, suck it up bitxh.

. . .

Likes

Comments

Jo men varför inte, vi kör med litta rant.

Låt oss njuta av detta ämne,

ögonbryn.

Ni kanske tänker vafan är det för jävla ämne men lilla gumman nu ska du få höra hur det är att ha rebelliska ögonbryn. Liksom jag är blond och har därför blonda ögonbryn #ofcyoutard? och först och främst the struggle att hitta en matchande ögonbrynspenna eller sån pulver skit är stoooor. Antingen blir det orange så det ser ut som jag har jävla ostbågar i fejjan. Eller så blir det så brunt att det ser ut som att jag har tatuerat in dem. Och låt oss säga att du nu hittar en bra färg då är nästa steg form. Lycka till.

Dem är otämjbara like wtf gör som jag säger, jag sa VA ON FLEEK, inte SE UT SOM EN JÄVLA VÅG RITAT MED TUSCHPENNA! I min skola spelar det ingen roll om du har snygg röv eller bra betyg, det enda som betyder något är dina ögonbryn. Har du ögonbryn och BAAM du är på toppen av näringskedjan, och om inte är det typ inte lönt att ens vakna. Ungefär så är det.

Hahhaha okey fun story time, så min vän, lets call her lidali, har en lååååång historia med ögonbryn. Detta kallar jag och mina vänner för "Lidali's eyebrow revolution". Liksom vi börjar på ruta 1, naturliga ögonbryn. Det såg ut som om en ko slickat på dem så platta dem var. Fas 2, spermier med 5 m avstånd. Behöver ens detta förklaras? fas 3, inga alls med spermier. Detta är min favorit, hon raka av hela skiten för att sedan måla på samma ögonbryn från fas 2. Fas 4 har vi ett par riktigt chokladbruna hårda ögonbryn, såg ut som en liggande sugrör. Och såklart 1 millimeters mellanrum. Se bilden för bevis för fas 4.

Jag märkte nu att jag kom lite off the topic men vem bryr sig. Hahhha silken fail.

Ber om ursäkt I för detta.

. . .

Likes

Comments

Välkommen till min blogg.

Jag heter Thealis och jag är en helt normal tonåring, men dock

så är inte världen runt om mig det.

På min blogg kommer du få läsa ganska mycket, allt från roliga erfarenheter/historier, rants (FYI means starka åsikter), wierd posts som kan handla om vafan

 som helst och mycket.

Hoppas du gillar min blogg, annars... Fuck then.....

. . .

Likes

Comments