Kom tillbaka till stallet efter 2 dagar borta, var bara där och lockade igår. Åkte dit 4 med Elin och kom
Inte hem förens halv 7. Vi fixade hö, mockade, gav hästarna kraft foder och fyllde nytt spån. Sen skulle vi rida och jag märkte innan att Dafne var brunstig och var som sagt lite strängare emot henne då hon var flamsig i stallet.
Sedan hoppade jag upp och skrittade emot ridhuset, pigg var bara förnamnet. Men så kom vi in och jag skrittade fram i ungefär en 15 minuter. Hon blev väldigt lugn och lyssnade jätte fint, böjde på nacken och slappnade av!
Sedan började jag trava lite och de gick sjukt bra, hon var inte pigg eller så utan jobbade sjukt bra. Sedan fattade jag galopp, hon vart lite trasslig och drog upp huvudet så hon nästan stod på bakbenen. Fick ned henne sen och galopperade 2 vArv på volter i varje varv, avslutade och skrittade i 10 minuter till!

Är sjuuukt nöjd över henne och Dafne is my new hero. Mitt mål är att starta en LC i höst eller nästa vår. Ska bli spännande att se vart vi kan ta oss.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 81 Readers

Likes

Comments


Likes

Comments


Blir en sjukt tråkig lördag kväll, men ändå rätt mysig.sov hos isa inatt med emma. gud vilken natt. helt sjukt kul. somnade vid kvart över 4 och vaknade vid 11. åt lunch och åkte in till stan. fikade och bara mös med emma och isa. sen kom mamma och hämtade mig och vi drog till stallet. var sjukt skönt och jag vill verkligen ta stallet imorgon. känns som jag fått tillbaka känslan att bara va i stallet och mysa då jag nu haft en REJÄL ned gång. har tyckt att det bara vart jobbigt att åka dit. men newton är nu halt och då tappar man de ju. 
Men ialla fall, kom dit och började med att ta in honom medans mamma mockade. blev mysigt i boxen och han blev ompysslad. han blev tvättad på benen ordentligt då de var sjukt smutsigt. tog av täckena och borstade noga. Mamma tog han sedan och jag fick en sån där kick att gå ut och mocka i hans hage då han står i medicin hagen, var sjukt mysigt att stå ute bland hästar i andra hagar och mocka. hästarna gneggade och njöt. mockade och fick bort allt i hagen. mamma tog som sagt newton till ridhuset och longerad han för att kolla om det blev bättre med benet. som sagt så var ja klar och jag fixade hö och foder och vatten hinken. sedan gick jag bort till ridhuset och fick kolla, såg sjukt bra ut men han ska skrittas ett tag till i alla fall. sen åkte vi hem och emma och isa skulle hit egentligen men isa fick ont i magen och emma ville inte komma längre så.. 

dessutom så frågade jag min bror om han kunde köpa chocklad åt mig och det gjorde han! tack så sjukt mycket. men mamma och pappa är inte hemma ikväll så blir en film kväll för mig ska nog fixa lite popcorn osv med så! det blir tråkigt men mysigt såå! men ha de bra :*

Likes

Comments

TÄBY!
Åker till stallet om en timme ungefär, Mockar och fixar, ska bli fint i boxen, noggrant och fint krattat. Göra Hö påsar och foder hinkar, sen åker jag till Johannes direkt och Sanna ska ha kalas, hon fyllde 10 i onsdags! Så jag ska va med där, sen vid två så åker vi bussen mot Täby centrum jag och Johannes! Har inte vart där på skit länge så massa nya affärer! Ska kolla in på saphora och köpa en helt ny mascara! Sen kikar jag in på Gina också såklart! Ska hinna med så många som jag kan!
Video på allt kommer i promise! Love u

  • 54 Readers

Likes

Comments

Åkte till skolan i morse, kände redan på morgonen att jag var blek och väldigt yr, åkte till skolan och det gick från lite till myxket när jag hade B-språk. David som var så snälla stod ut med en sur och nere thea ;) hehe :* men ja, så nu ligger jag i soffan. Ska dra upp och sätta på mjukiskläder osv så jag verkligen orkar med bion ikväll, även middag hos mormor! Men det orkar jag förhoppningsvis! Puss

  • 57 Readers

Likes

Comments

Igår kväll duschade jag efter stallet, luktade så mycket stall. kom på en ide och gjorde tre flätor även fast jag hade blött hår. torkade lite lite med hårtorken på flätorna, och wollaaaa lockigt ;)

Likes

Comments

Har enormt mycket plugg ikväll. Prov på fredag, de mest sitter men mycket kvar! Mycket lägga till en del också!! Sjuuuuukt. Jätte svårt prov och allt är mycket att skriva. Jaja, hörs sen!

  • 59 Readers

Likes

Comments
• tröja - bikbok, byxor - Levis, skor - vita converse •

  • 58 Readers

Likes

Comments

den finaste kompisen jag någonsin träffat är min david, den som är där all the time. har tid hela tiden för att lyssna och se MIG. vad det än gäller. han är så himla godhjärtad och betyder så oerhört mycket för mig. han skulle jag kunna sitta med i timmar och snacka det där "tjejsnacket" utan en tjej. haha det låter helt knasigt. men han skulle lyssna. han är världens bästa person. jag älskar dig bästakompisen i hela världen.

Likes

Comments