Header

Heej på er! Nu har det varit helg och sportlovet har runnit förbi, en liten del inom mig säger att det är bra att skolan börjar igen för att få in rutiner men resten önskar att det aldrig slutade. Nu har iallafall skolan börjat och mycket plugg har redan kommit!! kan inte lärare bara chilla lite med läxor och prov. Det kanske inte kommer så många inlägg under denna veckan just för att jag fått några läxor+inlämningar till fredag som stressar mig. Sen har jag lite tid att plugga för både tisdag, onsdag och torsdag tränar jag så måndagar pluggar jag och kommer bli min blogg dag. Men jag ska iallafall skapa en serie "Min helg", Vad tycker ni om det? Jag tycker iallafall att det låter bra.

Men jo vad har jag gjort under helgen? Jag sov över med min älskade bästis torsdag till fredag, så helgen startade med en mysig morgon. Sen ungefär kl 13 hade jag bokat bio till mig och min farmor. Efter bion åt vi på restaurang. När jag kom hem så var det familj mys till talang. Lördagen började lugnt och sedan senare på dagen åkte jag och min syster till IKEA för att köpa lite förvaring till mitt smink. Jag köpte en liknande Alex byro fast i nät och ställde på skrivbordet som har 3 hyllor. Sen blev det middag och mello mys. Söndagen hände inte så mycket mer än att jag pluggade och sörjde av att skolan började.

Men avsätt så har mitt sportlov varit fantastiskt och behövligt. Men nu ska jag börja plugga igen och ta tag i mitt liv. Hoppas ni också haft ett bra lov!

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!Sportlovet är igång nu. Jag spenderar inte mitt sportlov i på skidor utan istället hemma i stan. Min helg har varit lugn och skön men det bästa är att man har en hel vecka till med ledighet. Jag har varit på stan och shoppat lite kläder och nya skönhetsprodukter. På lördagen blev det Mello kväll, Jag och min kompis hade massa onyttigheter som vi bara tryckte i oss. Söndagen startade lugnt och sedan mot eftermiddagen tog jag och min kompis en tur in i stan och shoppade lite. Jag köpte ingenting utan letade denna gången efter en present till min syster men hittade inget. Helgen lugn och nu börjar sportlovet som jag kommer spendera med kompisar och plugg! Ha ett trevligt sportlov!

xoxo

Likes

Comments