Da var det endelig søndag, og her i hus våknet vi til rim på gresset og blå himmel. Jeg bestemte meg raskt for å lage knekkebrød med kremost, tomat og pepper, og et stort krus kakao med krem til meg og M. Store deler av dagen i går gikk til jobb, og det kommer den også til å gjøre i dag, men det gjør ingenting! I morgen vil jeg prøve å komme meg på trening, for jeg trenger virkelig litt ekstra overskudd. Er noen andre som merker hvor mye mørket påvirker energien?


. . . Hello Winter

For tiden merker jeg at jeg begynner å glede meg skikkelig til jul, og her i Oslo har de begynt å rigge opp til julemarked som ikke akkurat legger en demper på julestemningen. Jeg har aldri opplevd Oslo rundt juletider før, og derfor gleder jeg meg som et lite barn til å vandre rundt i de opplyste gatene og handle inne julegaver til venner og familie. Hva har dere gjort på denne uken? Vi snakkes i morgen!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Det er så mye fint jeg ønsker meg for tiden, så jeg tenkte jeg skulle dele noe av det med dere! Jeg har jo innført shoppestopp, så det blir nok til at jeg ønsker meg noe av dette til jul, eller kanskje jeg kjøper noe av dette som en innflyttingsgave til meg selv, hihi.

. . . . . .

1. Primeboots. Disse har jeg siklet etter leeenge, men prisen er ganske høy, så det har aldri falt meg inn å kjøpt de. Disse passer til alt, og selv tenkte jeg å bruke de til svarte strømpebukser, det nye skjørtet som jeg har kjøpt på Zara og en god genser.

2. UGG tøfler. Det er ingenting som jeg misliker mer enn å fryse på bena, og jeg har derfor begynt å gå ganske mye i tøfler her hjemme. Jeg har noen rosa "sokk-tøfler" med hvite prikker, som er ganske utslitte og som trenger å bli byttet ut. Disse svarte UGGs tøflene viste M meg da vi var i Amsterdam, og jeg falt for dem med engang!

3. Rosa velour stol. Siden vi skal flytte rett over nyttår, har jeg allerede begynt å tenke over små ting som jeg vil innrede den nye leiligheten med. En velour stol med en kul farge har jeg lenge hatt lyst på, men ikke ikke hatt plass til i den leiligheten vi har nå. Søstrene Grene har kommet ut med noen kjempekule stoler (ikke de som er avbildet), så jeg får se om det blir en av de.

4. Faux fur jakke. Det er ikke til å stikke under en stol at kaldere tider virkelig har meldt sin ankomst. I min garderobe har jeg bare 1 vinterjakke, og det er den beige Long Bear Parajumperen min. Den er fin, ja, men er ikke spesielt pen å bruke til et stilig antrekk. Faux fur jakker er derimot såå kule, og denne fra Nelly vil jeg kapre meg.


Bilder i collage er hentet fra Nelly og Pinterest.

Likes

Comments


. . . H E L L O N O V E M B E R

Da var plutselig november her, og guri så tiden flyr! Føles som om det bare var 2 uker siden jeg skrev oktoberlista mi, haha! Kulden begynner virkelig å sette inn, og her i hus forsvinner vi sjeldent ut fra leiligheten uten enten kåpe, tykt skjerf eller vinterjakke. Den beige vinterjakken min må forresten på rens, og det fort, for den har begynt å skifte farge.. Nå er det virkelig ikke lenge før julen titter rundt hjørnet, og jeg gleder meg som et lite barn. I år blir det viktig å sette opp et detaljert budsjett når det gjelder julegaver og de vanlige hverdagslige tingene, for ikke bare er det første jula jeg bor alene, men jeg skal i tillegg flytte rett over nyttår!


1. Rydde i garderoben. Jeg har ennå ikke ryddet bort toppene og skjørtene fra i sommer, men nå er november her og da er det absolutt på tide! Topper, skjørt og bikinier skal bort, og de fine tykke høstgenserne skal endelig få plass i skuffen. Ikke bare blir det mye mer ryddig og oversiktlig, men det blir lettere å finne det perfekte antrekket!

2. Jobbe hardt og effektivt med skole. Om litt over 1 måned sitter jeg i eksamenslokalet og skal ha en 4-timers lang eksamen i anatomi. Det er en krevende og vanskelig eksamen, og jeg vil være så godt forberedt som jeg kan være når jeg setter penn mot papir.

3. Begynne å handle julegaver og lage ønskelista mi. I år vil jeg være tidlig ute med julegaver, sånn at jeg slipper å tenke på det midt oppi eksamen. Derfor vil jeg lage ferdig ønskelisten min, sende den ut til familien og få ønskelister tilbake. Jeg elsker julestemning, koselige gater og gavekjøpingen i seg selv, og det blir dårlig stemning om jeg må stresse med dette, hehe.

4. Ingen shopping. Julegaver og bursdagsgaver skal kjøpes, og det skal også spares penger til når vi skal flytte, så hvorfor ikke innføre shoppestopp? Det er ingenting som haster når det gjelder materialistiske duppeditter, og om det er noe jeg vil ha, så får jeg heller ønske meg det til jul!

5. Dra på visninger. Vi har ennå ikke funnet en leilighet vi kan tenke oss å flytte inn i. Selv om det fortsatt er en god stund til vi skal flytte, hadde det vært godt å funnet den, sånn at fokuset kan ligge på andre ting. Finn-appen er lastet ned, og varsling er satt på, så nå gjelder det bare å finne aktuelle leiligheter og dra ut på visning.

6. Dra på The Escape Games med venner. Da jeg og M var i Oslo på en dagstur, før vi flyttet ned hit, dro vi innom The Escape Games. Å løse gåter, finne sammenhenger og knekke koder er noe jeg eeelsker, så dette var midt i blinken for meg! I går var jeg, M, bestevenninna mi Caroline og kjæresten hennes David på MegaZone og spilte laser, og alle stortrivdes, så jeg får dra med meg de samme folka på Escape Games også!

7. Kjøpe julekalender til M. I fjor tenkte jeg å lage en egen julekalender til M med pakker jeg hadde kjøpt selv, men det ble det ingenting av. I år skal jeg i hvertfall kjøpe en julekalender, men om det blir en hjemmelaget en, eller en av de klassiske, det får vi vente og se ❥

8. Bli flinkere til å blogge hver dag. I det siste har jeg vært relativt lat når det kommer til oppdatering, og jeg skal innrømme at motivasjonen for tiden ikke er på topp. Men! Dette skal jeg gjøre noe med, og med gode rutiner så skal jeg prøve å få opp i hvertfall ett innlegg om dagen. Kommenter gjerne under hva slags type innlegg dere vil lese, så skal jeg hente noe inspirasjon derfra.

9. Fortsette med ukesmeny. Som jeg såvidt har nevnt før, er både jeg og M veldig glade i alt som heter pizza og pasta, og det kan fort bli litt for mye av dette. I det siste har vi vært ganske flinke til å sette opp en ukesmeny før vi drar på butikken å handler. (Et lite tips fra meg til dere: skriv ned alt av mat og andre ting du trenger på butikken, for 1 uke, da slipper du å dra flere ganger på butikken, som ofte ender med at du kjøper mer enn du trenger). På denne måten har vi blitt flinkere til å variere middagene, og det er bra for økonomien😉

10. Stå opp tidlig, legge meg tidlig. For en liten stund tilbake, var jeg veldig flink til å både legge meg tidlig og stå opp tidlig, men etter noen sene netter, har døgnrytmen dessverre endret seg. I dag var jeg derimot oppe klokken 08, så ting er på bedringens vei!


Bildene i collagen er hentet fra Pinterest og WeHeartIt

Likes

Comments


God formiddag dere! Jeg har akkurat levert inn en studieoppgave på 2000 ord som jeg har jobbet med de siste dagene. Det har dessverre gått utover innholdet her, men nå er jeg forhåpentligvis tilbake med regelmessige innlegg.

Mandag til tirsdag var jeg om M i Amsterdam og hadde en liiten kjærestetur som var veldig etterlengtet. Vi landet rundt 10:30, og dro rett til hotellet. Gjett om det var fint! Jeg har aldri bodd på et så elegant hotell før. Vi ble møtt med hvert vårt glass med champagne, og fikk en stor overraskelse da vi fikk vite at de hadde oppgradert rommet vårt.... Dette møttes oss i 3.etasje. Er det ikke fint? Jeg glemte å ta bilder av badet, men guri det var minst like fint, om ikke finere. Hele badet var dekket med marmor, og langs ene veggen var der et svært badekar, og dusjen var i sitt eget rom. Med engang vi kom inn døren angret vi på at vi bare skulle være her en natt.. En uke hadde vært mer passende, hehe!


Amsterdam var sjarmerende med alle kanalene og båtene som seilet nedover, og jeg ble forelsket med engang. Jeg fikk meg derimot et lite sjokk da jeg kjente hasj-lukten utenfor hver eneste coffee shop, og da vi med en tilfeldighet vandret gjennom Red Light District, men de små koselige gatene veide opp for det.

Det hele skulle få en ganske trist slutt, da jeg utpå ettermiddag ble akutt syk. Magen min vrengte seg, og feberen kom snikende på. Kvelden ble tilbrakt i den store, komfortable sengen, og mellom 17 og 20 lå både jeg og M og snorket. Gjett om jeg hadde dårlig samvittighet for å ha blitt dårlig, men heldigvis var M oppmuntrende og sa at det ikke gjorde noe i det hele tatt ♥ Etterhvert bestilte vi Foodora som vi lå og gomlet i oss i sengen, før M gikk og fylte opp badekaret. Det var godt for både mage og sjel ♥

Det ble nok en litt for kort tur for å få opplevd nok av byen, men vi koste oss i hverandres selskap. Det var godt å få slappet av uten at jobb, skole og leilighetsjakt svirret rundt i tankene. Nå er vi snart på vei ut døren for å gjøre noen ærender! Håper dagen deres blir fin! Xx

Likes

Comments


I dette tidspunkt sitter jeg og M på Gardemoen, ivrige etter å komme oss avgårde. Vi skal nemlig til Amsterdam! M ville at vi skulle komme oss litt bort, og derfor ble det en liten tur til Nederland og Amsterdam. Vi skal bo på et superfint hotell, og jeg gleder meg til å knipse mange bilder som jeg skal dele med dere. Det er en stund siden sist vi var ute på reise, og det skal bli godt å få koblet av litt, og ikke tenke skole, jobb og hverdagsliv. Jeg håper timene ikke går altfor raskt, og at jeg får sett litt av alt, for jeg har nemlig lyst til å lage et lite "guide-innlegg" til dere, men vi får se!

Amsterdam er jo veldig kjent for sitt syn på narkotika og hvordan det kan bli kjøpt lett som bare det. Det skal nok ikke testes ut for min del;-) Men! Jeg gleder meg veldig til å oppleve kulturen, spise god mat, og bare nyte dagene med kjæresten.

.. Ha en fin dag, så skrives vi snart!

Likes

Comments


Nå er det ikke lenge før Halloween banker på døren, og selv vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre i år. Det er ikke et must å finne frem kostymet og dra ut, og det vet jeg at mange velger bort. Men! Halloween kan være like morsomt hjemme, som en kveld på byen. Jeg har aldri elsket alkohol og fylla, noe som kanskje har med både gener og personlighet å gjøre. Med gener mener jeg da at asiatere mangler et enzym som gjør at vi ikke bryter ned alkoholen på samme måte som nordmenn.. nøørd, haha! Nå liker jeg mye bedre å ta meg et glass hvitvin hjemme eller på restaurant, enn å drasse med meg flaska på et vorspiel. Derfor tror jeg nok at Halloween blir tilbrakt innen husets fire vegger i år, og gjett om du kan gjøre mye gøy hjemme!
- Inviter noen venninner hjem til deg og skjær ut gresskar sammen

- Bak cupcakes og dekorer de med oransje icing og stilig pynt

- Ta på koseklærne, tenn stearinlys og sett på en skikkelig Halloween-film

- Fyll godteriskålen til barna som kommer


Jeg håper dere kommer til å kose dere gløgg på Halloween, enten om det er på byen eller hjemme i sofaen! Om noen år har jeg lyst til å arrangere en ordentlig Halloween-fest med gøye dekorasjoner og hele pakka! Happy Halloween🎃

Likes

Comments


Hei fine lesere ♥ I dag har virkelig vært en sur dag. Jeg og M våknet opp klokken 13 (!) og begge to ble like sjokket. Deretter skulle det bare bli verre da vi begge måtte ligge langflate i minst 20 minutter for å fiske frem mobilen min som hadde falt langt under sengen. Det ble brukt både lange hender og øse, og til slutt måtte vi bruke en dørmatte for å få den frem.. huff! Vi hadde lagt planer kvelden før om at vi skulle komme oss på Jernia for å kjøpe litt av hvert, og selvfølgelig skulle det hølje ned i dag. Da vi kom hjem våte og kalde, gikk det ikke lange tiden før jeg klarte å knuse den ene Kähler-vasen min.. Er det mulig sier jeg bare? Haha! Essda, slike dager må vi tåle av og til.

Over til noe hyggelig! Som sagt er jeg og M på utkikk etter ny leilighet, og vi kikker og kikker etter den perfekte. Vi har veldig lyst til å finne en leilighet der vi kan tenke oss å bo noen år, og derfor er det noen spesifikke ting vi ser etter.

. . . . . .

1. Bedre oppbevaringsplass

2. En større leilighet

3. Mer sentralt enn der vi bor nå

4. Tillatt med dyr

. . . . . .Både jeg og M er veldig pirkete når det gjelder både eksteriør og interiør, men vi har sagt til oss selv at vi ikke kan være så kresne som vi har brukt. Det er mye som kan gjøres med en leilighet, og den trenger derfor ikke å være perfekt når vi skriver under på kontrakten. Det som er med den leiligheten vi har nå er at det er veldig lite oppbevaringsplass. Alt av jakker, sko, skjerf og vesker må henge fremme på knaggen eller stå på gulvet. Her er heller ingen gang, så når vi går inn døren så kommer vi rett inn i stuen og kjøkkenet. Det har vært en veldig fin første leilighet, og området er kjempekoselig og stille, men nå er vi klare for noe nytt.

Jeg gleder meg til vi begynner å finne aktuelle leiligheter, og til jeg kan dele prosessen med dere. Interiør er en av mine aller største interesser, så dette synes jeg er utrolig gøy! Håper dere har hatt en fin dag ♥ Xx

Likes

Comments


Hei dere! Da har den nye uken ankommet, og hva er vell bedre enn å sette seg noen mål for de neste 7 dagene? Å sette seg sine egne mål er supert når du har en hektisk uke foran deg, eller om du har en uke med lite på agendaen, men fortsatt vil se at du får gjort noe. Vi er inne i en ganske spennende tid, fordi vi leter etter en ny leilighet! Jeg skal fortelle dere mer om dette i et annet innlegg, men det er mye som svirrer oppe i hjernene våres nå.

Sett dere gjerne opp noen mål dere også, og del med meg i kommentarfeltet! Jeg elsker å lese hva dere driver på med, og setter pris på hver eneste en som tar seg tiden til å lese bloggen min ❥ Ha en fortsatt fin dag!


Finne flere aktuelle leiligheter

Øve til eksamen

Tenke ut flere innlegg til bloggen

Trene minst 3 ganger

Spise sunt slik at jeg kan kose meg med god samvittighet når helgen kommer

Likes

Comments


Hei og god søndag alle sammen! Håper helgen deres har vært super, og at dere snart er klare for å gi dere ut på en ny uke. Jeg har virkelig fått samlet kreftene, og har rett og slett bare kost meg denne helgen. Søndagen er derimot den dagen jeg ser mest frem til, nettopp fordi jeg synes den er den koseligste dagen i helgen. Søndagen kan brukes til så mangt, og her er noe av det jeg elsker å gjøre.. ♥ Ha en fortsatt fin dag dere!

- Stå opp akkurat når du selv vil. Ingen bråkete vekkerklokke som river deg ut fra drømmene

- Finne frem favorittkoppen din og fylle den med noe varmt og godt. Hos oss er det alltid kakao eller solbærtoddy

- Bak noe godt som du kan kose deg med i den kommende uken- Slenge håret opp i en dott og ta deg en tur ut på favorittcaféen, eller kanskje prøve ut en ny en?

- Snike føttene inn i varme gode tøfler og kose deg med en god film eller bok

- La huden få hvile og ta en sminkefri dag (husk fuktighetskrem)


- Les dine favorittblogger

- Spis opp gårsdagens godteri slik at alt er borte når mandagen kommer

- Last inn weheartit og Pinterest og la deg inspirere av fine bilder

Likes

Comments


Heisann dere, nå er jeg tilbake etter en liten pause! Motivasjonen har dessverre ikke vært på topp, og derfor synes jeg det var vanskelig å komme opp med gode blogginnlegg. Jeg har derimot laget meg en ny spalte som heter "ukens mål", hvor jeg skal skrive målene mine for den kommende uken. Håper at denne spalten kan gjøre dere inspirert til å ha små eller store mål for deres uke.

For noen dager siden var jeg på CC Vest og Kremmerhuset, og fant disse supersøte koppene. En til meg, og en til M. Det har blitt skikkelig kaldt og guffent i Oslo nå, og det er ofte vi våkner opp til frost på plenen og 1 grad ute. Brr! Disse koppene er derfor helt super på en tidlig morgen med enten kaffe, te, eller min favoritt; solbærtoddy ♥

Både jeg og M hadde en skikkelig "lay in" denne morgenen, og våknet ikke før halv 12. Han er derimot allerede ute av leiligheten, og snart er også jeg på vei ut. Jeg skal faktisk prøve å komme meg på trening igjen, og jeg gleder meg! Hva er planene deres for dagen? Klem fra meg ♥

Likes

Comments

@theaflaate