Update, hur mår jag?

Hej hörni,
Vad hände med att uppdatera så fort jag kände att jag behövde släppa lasset? Hahaha fyfan, kan aldrig hålla mig till saker jag sagt.. men det har väl vart upp & ner.
Jag har vart på umo, fått hjälp & pratat. Vilket är så jävla sjukt för jag trodde aldrig att jag skulle våga!? Jag är en riktig superwoman!! Hahaha skämtosido, jag har fått p-piller som skulle hjälpa mot mensen ( se tidigare inlägg om du inte vet vad jag menar ) men det har bara blivit värre. Vilket inte ens förvånar mig, varför skulle det ens gå bra för mig liksom? De heter iaf Amorest och var nåt andrahandsval som skulle hjälpa mer än de vanliga mot mina bekymmer. Men nej, nej,nej,nej! Tvärtom. Allt har gått åt helvete! 😪 helt sjukt att det aldrig någonsin kan bli bra!!

Även en sak som gjort mig lite nere är väl att min crush, eller vetifan om de är min crush längre, men iaf han slutade skriva å snapa med mig. Men jag förstår honom! Jag skulle inte palla med mig själv eller tycka jag var speciellt snygg eller attraherande. Skitsamma, den "rätta" kommer väl dyka upp förr eller senare, förhoppningsvis hehe.

Sedan har det även hänt mycket förändringar som ni kommer få se i nästa inlägg så Stay tune!!!

Skolan,
det rullar på, mycket prov o läxor nu innan lovet men annars är d ok. Är inte ett stort fan av skolan men jag gör det som måste göras helt enkelt. Det är bara så svårt att hela tiden vara så glad o leka den glada o tankspridda tjejen som alltid vill hitta på saker osv. Men det funkar! Det är huvudsaken. Jag har fantastiska vänner o lärare o allt!! De stöttar mig å jag är så tacksam!!!! ❤️❤️❤️❤️

Imorgon ska jag hjälpa till på söndagsgudstjänsten som konfirmand och därför måste jag upp tidigt, så det är bäst att vi avrundar här så får jag ta å skriva ett till inlägg nån dag. Godnatt på er, hoppas ni får en bra dag å har haft en toppendag för det förtjänar ni! Ly❤️

#psykiskohälsa #mådåligt #följminresa #psykisktmående

?Th

Gillar

Kommentarer