Psykisk ohälsa, Vardag, Ångest

Hej hörni,

De flesta här har nog hört om eller t.o.m själv testat att svimma. Det har ju varit någon trend för nån vecka sedan att själv svimma. Vilket jag med gjort haha, vilket är riktigt dumt då det inte är bra för kroppen.

När jag testade det var det min första gång att svimma, det var på idrotten inne i ett rum med redskap för några veckor sedan. Jag och mina vänner hade sett Johanna Ottossons live på instagram så vi tyckte det såg kul ut och vi bestämde oss för att själva testa. Jag testade först en gång och då skrattade jag bara men sedan så skärpte jag mig och satte mig på huk och började hyperventilera i ungefär 20 sekunder och redan då började jag känna mig lite dizzy. Det var jätteläskigt! Sedan ställde jag mig upp och började blåsa på min tumme. Därifrån kommer jag knappt ihåg någonting men jag vet att det vart svart för ögonen och det kändes som jag trillade ihop i min säng här hemma men jag var ju i skolan. Sedan kommer jag verkligen inte ihåg mer förutom när jag vaknade till igen, det kändes precis som jag låg och krampade och skakade och jag kände inte någon kroppsdel vilket var jätteäckligt!! Sedan vaknade jag o mindes ingenting. Hur sjukt? Mina vänner som var med mig sa att det såg jättefake ut o att jag inte ramlade ihop så som det kändes och att jag inte låg och skakade. Verkligen jättemärkligt! Sedan gjorde jag det igen hehe, samma sak där.

Nu måste ni tro att jag är helt från vettet som skriver om detta men grejen är att jag fick ett blodtrycksfall förut, vilket är ungefär som att svimma, och det kändes precis som det vi gjorde på idrotten. Jag var helt övertygad om att jag svimmade förut, det var sååå läskigt! Jag låg i sängen och kollade serie och sedan skulle jag ner o fixa något och jag reser mig upp för fort. Jag hinner gå nån meter innan allt hände men jag kände mig rätt yr, det vart helt svartprickigt för ögonen o de kändes som jag somnade igen fast ett pipande hördes hela tiden. Sedan vaknade jag till efter ett tag. Alltså så jävla läskigt! Jag trodde seriöst jag skulle dö hahaha!

Detta inlägg var rätt skevt men whatever haha, skulle ju skriva om vad som hände i mitt liv och just ikväll var det detta som stod på listan.

Ikväll har jag även badat, packat t Sthlm (ska hjälpa mina kusiner flytta) och bara chillat. Är fortfarande rätt konstig i huvudet sen dedär med blodtrycket hände, vilket är rätt läskigt faktiskt. Men det ska nog gå bra!

Okej, nu får det räcka! Haha, ännu en gång, förlåt för ett skevt inlägg! Ha en bra kväll sp hörs vi❤️

​Th

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag är det lucia för er som ej visste det. Jättemysigt ju, massor snö är det oxå här där jag bor. O jag älskar det!! Vi kollade på niornas luciatåg, som alla andra år, och det är sjukt att det är exakt 1 år kvar tills jag står där framför alla i lucialinne och glitter i håret, eller kanske ljus i håret!?

Okej, som jag skrev i förra inlägget så har jag gjort en "förändring", jag har färgat mitt hår! Helt spontant, jag skulle klippa mig och ca 20 min innan ringde jag mamma och sa att jag ville färga håret så efter frissan gick vi till Ica och köpte färg. Så nu är jag brunett😱 (Lägger in några före och efterbilder under!) Eller snarare, jag och min vän Ida färgade håren. Hon färgade det oxå men henne färg gick vi o köpte lite senare för hon var osäker haha men som vanligt övertalade jag henne och vi gjorde det. Yaay!

<---FÖRE

EFTER --->

Jag är jättenöjd! Idas vart dock lite ljust då hon var lite skraj för att färga haha så hon tog en ljusare färg än mig, men tycker frtfarande d vart fint! Hon har köpt en mörkare färg som hon ska fixa snart. Tror verkligen hon skulle passa i mörkt!! Vi färgade även brynen med såndär brynfärg så de skulle passa oså eftersom vi är blondiner egentligen.

Vad tycks? Ha en bra dag så hörs vi! ❤️

​Th

  • 77 Readers

Likes

Comments

Inspo, Psykisk ohälsa, Ångest , Vardag

Hej hörni,
Vad hände med att uppdatera så fort jag kände att jag behövde släppa lasset? Hahaha fyfan, kan aldrig hålla mig till saker jag sagt.. men det har väl vart upp & ner.
Jag har vart på umo, fått hjälp & pratat. Vilket är så jävla sjukt för jag trodde aldrig att jag skulle våga!? Jag är en riktig superwoman!! Hahaha skämtosido, jag har fått p-piller som skulle hjälpa mot mensen ( se tidigare inlägg om du inte vet vad jag menar ) men det har bara blivit värre. Vilket inte ens förvånar mig, varför skulle det ens gå bra för mig liksom? De heter iaf Amorest och var nåt andrahandsval som skulle hjälpa mer än de vanliga mot mina bekymmer. Men nej, nej,nej,nej! Tvärtom. Allt har gått åt helvete! 😪 helt sjukt att det aldrig någonsin kan bli bra!!

Även en sak som gjort mig lite nere är väl att min crush, eller vetifan om de är min crush längre, men iaf han slutade skriva å snapa med mig. Men jag förstår honom! Jag skulle inte palla med mig själv eller tycka jag var speciellt snygg eller attraherande. Skitsamma, den "rätta" kommer väl dyka upp förr eller senare, förhoppningsvis hehe.

Sedan har det även hänt mycket förändringar som ni kommer få se i nästa inlägg så Stay tune!!!

Skolan,
det rullar på, mycket prov o läxor nu innan lovet men annars är d ok. Är inte ett stort fan av skolan men jag gör det som måste göras helt enkelt. Det är bara så svårt att hela tiden vara så glad o leka den glada o tankspridda tjejen som alltid vill hitta på saker osv. Men det funkar! Det är huvudsaken. Jag har fantastiska vänner o lärare o allt!! De stöttar mig å jag är så tacksam!!!! ❤️❤️❤️❤️

Imorgon ska jag hjälpa till på söndagsgudstjänsten som konfirmand och därför måste jag upp tidigt, så det är bäst att vi avrundar här så får jag ta å skriva ett till inlägg nån dag. Godnatt på er, hoppas ni får en bra dag å har haft en toppendag för det förtjänar ni! Ly❤️

​Th

Likes

Comments