tankar och känslor

Idag är det alltså 4 dagar tills det är dags för mig att ta mig till Malagas flygplats igen för att sedan landa i Sverige efter 10 månader i Spanien. Hela jag är fylld med en slags tomhet och jag varken kan eller vill förstå detta. För jag vill leva kvar i detta år, det bästa året någonsin. Men hur mycket jag än önskar så kommer detta trots allt att ta slut och det enda jag kan göra är att låta det leva kvar i mina tankar, för det här kommer jag alltid att minnas.

Utöver känslan av tomhet och sorg är jag även fylld med tacksamhet för detta år. Jag är tacksam för allt jag har fått uppleva. Allt från dagar på stranden till dagar då jag satt på skolans pluggstuga och inte förstod någonting av Ronnys testprov i matten. Jag är i helhet tacksam för alla de bra saker jag har fått uppleva, de nya vänskaper jag knutit och för utveckligen jag genomgått. För det var alla dessa bra stunder som vägde upp det sämre stunderna. De stunder då jag saknat familjen med hela mitt hjärta, utan dessa stunder skulle jag inte uppskattat dem lika mycket som jag gör idag. För trots att jag vill stanna här så känns det bra att komma hem igen och därmed komma hem till mina hjärtan i Sala, trots att jag önskar att alla mina vänner var samlade på en och samma plats. För jag kan inte tänka mig en vardag utan mina funkisar, jag vill inte förstå att vi aldrig kommer att vara samlade allihopa igen.

Jag tror att jag från och med idag måste ställa in mig på att åka hem, jag måste inse att detta är över och jag måste ta vara på den sista tiden. För vad jag än gör i livet så kommer detta alltid vara en av de bästa saker jag har gjort, det kan ingen ta ifrån mig.

Bortsett från rädslan av att lämna detta och komma hem till en vardag som jag inte vet hur den ser ut längre så vet jag att jag kommer att trivas med att vara hemma. Jag kommer uppskatta alla kommande månsankvällar, brygghäng eller att villkorslöst kunna njuta av min familjs närvaro. För även om det inte är en 30 gradigt Fuengirola, så är det Sala, mitt hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder från fredagen då vi hade utspark. Vi möttes på skolan vid sju där elevkåren redan hade lagat all mat till oss. Efter det gick vi in till aulan för Pandoras Ask innan vi delas upp i lag för att utföra uppdrag. Med uppdragen utförda gick vi ber till Stella Maris där lekarna fortsatte med hela gymnasiet samlat.

Likes

Comments

Igår hade elevkåren anordnat en coachella-fest på stranden vid Castillot. Så ett stort gäng från skolan möttes där vid 9 och spenderade några timmar med sång, lekar och tilltugg. En efter en droppade av och så småningom var alla återigen samlade på funkan sunkans bargata.

Likes

Comments

Jag minns första tiden i Spanien som om det hela hände igår. Jag minns första flygresan från Stockholm till Malaga och likaså alla flygresor däremellan. Jag minns första gången jag gick in i skolan, första gången jag gick ensam hem, första gången av allt som varit under detta år. Likaså minns jag alla känslor som passerat mig under året. Känslan av lycka och glädje som hela tiden varit konstant trots svackande dagar. För det är vad jag kommer att minnas detta år som, lycka. Trots att jag ibland har känt hemlängtan eller känt mig klar med livet i funkan, har jag aldrig önskat att jag var på en annan plats än här.

Igår, den artonde maj återstod det precis en månad av det som varit det första och största äventyret i mitt liv. Det återstår nu 30 dagar innan jag för sista gången på väldigt länge flyger mellan Malaga och Spanien. 30 dagar som förmodligen kommer att toppa hela året i helhet och som kommer vara så otroligt minnesvärda. Jag varken kan eller vill förstå att säcken är påväg att knytas ihop, det går inte. Nu jävlar ska jag carpa!!

Likes

Comments

Imorse möttes jag i skolan av ett fyra timmars lång nationella prov i matte. Det kändes faktiskt okej, men skenet kan bedra så vill inte hurra innan jag fått tillbaka det. När proven var klara och jag hade slutat för dagen gick jag hem och spenderade eftermiddagen vid poolen tillsammans med Tyra och Sofia. Vi firade att matten är över med pizzahemkörning, lyx!! Senare tog jag mig ut på en springtur och för tillfället pratar jag med min saknade Alva <3

Likes

Comments

Kommer nog aldrig förstå hur snabbt dagarna egentligen går och likaså var denna dag snabbt förbi sprungen. Efter skolan gick jag till ett café tillsammans med Becca och Tyra där jag tog en kaffe och macka. Jag tror vi satt där i drygt en timme innan vi gick tillbaka till skolan där mattelärarna hade anordnat pluggstuga eftersom sam och ek har nationella imorgon och na på fredag. Det är verkligen guld att de engagerar sig på sin lediga tid för att alla ska ha möjlighet till att få det betyg de vill uppnå, återigen all kärlek till sscds, bästa skolan!!!
Efter några timmar var det vid halv sju dags för vårkabaré på skolan som vi passade på att gå på, jättekul och rolig tillställning. Därefter unnade jag mig en blus från zara efter allt matteplugg

Likes

Comments

Efter en tretimmars lång siesta gick jag ner till Baskin för lite matteplugg tillsammans med Maja och Felicia. Pluggandet uteblev dock till största del och vi satt mest och pratade och sippade i oss kaffe. Får försöka ta tag i matten imorgon istället då jag har mattenationella nu på torsdag och inte alls känner mig särskilt förberedd, men men. Just nu önskar jag bara att allt plugg vore över så dagarna kunde tillbringas i solstolen istället, men snart så!! Kämpar

Likes

Comments

resor

De senaste dagarna har jag och tjejerna varit i Puerto Banús, Marbella. Vi hade turen att kunna bo i Jennis lägenhet, sån lyx. När vi kom dit i fredags var klockan ganska sent så vi ställde oss och lagade mat, det blev pasta pesto som vanligt haha. Kvällen spenderades sida vid sida med majsen flängandes mellan barerna, underbara människa. Lördagen började ganska segt innan vi tog oss ner till stranden och senare fixa oss för lite shopping. Likaså den kvällen innehöll en utgång, men på andra ställen vilket var roligt. Vi var bland annat på Olivia Valere!!!
Idag vaknade vi (jag) väldigt sent och dagens enda aktivitet var en fika på Pablos innan vi tog bussen tillbaka till Funky igen.

Likes

Comments

Imorse var tanken att Maja, Jenni och jag skulle åka in till Málaga för att bruncha. Efter märkligt beteende från dem hela morgonen så föll allt på plats när vi klev in på Brunchit där vi möttes av resten av gänget. De hade alltså planerat en överraskning för mig då jag fyllde år för ett tag sedan. Jag blev verkligen så glad och det betydde så mycket att de gjorde detta. Efter drygt tre timmar på caféet rörde vi oss vidare för lite shopping innan vi tog tåget tillbaka till Sunkan vid fyra. Vilken fantastisk dag.
Tusen tack till er som var en del av dagen, ni är underbara!!

Likes

Comments