Til deg som sliter

Enda en natt oppe
Klokka er 00.13, natt til onsdag 7.mars 2018
Jeg ligger bare å tenker, jeg får ikke sove. Jeg tenker bare på alt som går galt i livet mitt, alt jeg ikke får til. Hvorfor kan ikke jeg bare være tynn, pen og bra slik som alle jentene rundt meg? Jeg hater at jeg hater meg selv. Kanskje fler hadde likt meg om jeg hadde likt meg? Men hvordan liker man seg selv da? Jeg ser mange som gjør det, det er så mange rundt meg som stoler på seg selv og godtar seg selv for den de er. Men jeg skjønner ikke hvordan de klarer det. Ikke fordi det er noe galt med dem, men fordi jeg selv ikke klarer å finne noe bra i meg selv. Er det virkelig ingenting bra ved meg, hverken på innsiden eller utsiden?

Det var det jeg skrev på notatene mine den natten i mars 2018. Jeg har forandret meg mye siden den gang, ikke så mye på utsiden, men en hel haug på innsiden.

Jeg har lært meg selv å være glad for at jeg er den jeg er. At jeg er morsom, snill og at jeg faktisk kan føle at jeg ser bra ut. Ikke alle dager er sånn, selvfølgelig ikke. Alle har vi dager hvor vi helst bare vil ligge under dyna og gjemme oss for omverdenen. Men det betyr ikke at vi kan det. Det er der jeg har lært noe siden jeg skrev det notatet. For i 2018, da hadde jeg blitt liggende i senga, jeg hadde gitt fullstendig f**n i alt og heller ventet til neste dag for å se om det kanskje var bedre da. Det blir som oftest bare verre hvis man stenger seg selv inne og tillater seg selv å bli værende i senga mens man synes synd på seg selv.

Det er så viktig å gi seg selv et ordentlig spark bak, tenke at man skal prøve uansett hva. Ikke tenk på om du feiler, for det har ikke så mye å si. Man må feile for å lære, men man lærer aldri hvis man ikke prøver.

Til deg som sliter med selvfølelsen, livsgleden og motivasjonen til å få det bedre med seg selv og få et bra liv; ta deg sammen! Jeg lover deg. Jeg har vært der, og det er først når du selv tar tak at du får til alt du ligger under dyna å drømmer om at du kunne gjøre.

💞aldri gi oppGjerne følg meg på Instagram @theaabratlien

?

Thea ?

Liker

Kommentarer