Håller på att fixa mitt rum för fullt men det går väl i lagom fart. Ev kommer en video ut när rummet är klart då jag visar lite från när jag inredde men hursomhelst; var i helgen och målade väggarna hos min syster och hon hade just en sån bordslampa som jag ville ha i mitt rum över. Så jag fick den av henne vilket var skitbra för den passar verkligen in i det tema jag tänkt mig i mitt rum. Mässing/guld var en av de "färgerna" jag direkt visste att jag ville ha i mitt rum. Just nu ser det väldigt sjukhus-aktigt ut i mitt rum för att allt i mitt rum utom några stackars kaktusar är svartvitt. Men det är inte heller klart än så nu får ni lite bilder på hur lampan ser ut så fattar ni varför jag gillar den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De flesta av de saker jag önskar mig är inte materiella. Önskar mig bl a presentkort på ett spa. Detta var mest överlag saker som jag vill ha men vet inte riktigt hur seriöst jag "önskar" mig dem jag kommer förmodligen köpa det jag inte får i present själv ändå så. Skapade denna bilden för flera veckor sedan och min önskelista ser inte alls ut likadan längre (som sagt, vill ha allt på bilden men kommer ev. köpa det själv om jag inte får det när jag fyller) så ska försöka skrapa ihop ett till inlägg om några dagar med en del andra saker jag önskar mig. Kram x

Likes

Comments

Tog inga bilder under fredagen men var på fest då. Fick sjukt bråttom, plus att min kamera inte hade något batteri så efter varje bild dog den men hann bara med två bilder tills den dog helt. Därför är det den mest oklara bilden på mig från i fredags. Som sagt hade jag bråttom så bytte outfit efter jag tog bilderna och hann inte med att fota det. Bytte både byxor och tröja, haha. Hade på mig en blå skjorta och svarta jeans. Kläderna på bilden här är däremot från Zara och Salt. Köpte båda sist jag var i stockholm, om ni vill ha länk så har jag länkat dem inklusive andra kläder i min senaste haul:

(den andra bilden är ganska uppenbart på min katt för att fylla ut. Hon är den sötaste katten js)

De resterande bilderna, inklusive bilden på min katt, är från idag (söndag). Städar mitt rum varje helg för att jag lyckas stöka till rejält på bara några dagar. Håller dessutom på att göra om mitt rum så försöker få det att se lite trevligare ut. Jag har inte hittat några tavlor jag gillar då mitt färgtema i mitt rum är svart/vit/guld och mycket växter så grönt också antar jag. Vill hitta en tavla med lite liv i men inte med färger som inte passar in i mitt färgtema. Möjligtvis någon smutsrosa färg men utöver det vill jag försöka hitta några i samma färger som mitt rum. Rosen fick jag av pappi i fredags så tog kort på den innan den började vissna. Bilderna under är hur jag gjorde om min klädställning. Inga av mina kläder matchar varandra för att jag håller på och rensar min garderob och köper saker som faktiskt är snygga för min stil innan jag var 15 var så himla hemsk. Kan någon gång visa bilder på hur (fan) jag klädde mig förr. Den bilden på klädställningen som är ganska tom är en "före bild". Hade bara klänningar i alla möjliga färger innan. Aja, längsta inlägget om en mindre minnesvärd helg förutom fredagskvällen som jag pratade m

Likes

Comments

I tisdags var vi till Branäs med skolan och vi glömde helt bort att ta några bilder förens sista åket då solen typ gått ner så vi har typ fem bilder från kvällen som allihop är ganska suddiga och likadana.

Likes

Comments

Har precis bestämt mig för att starta upp en blogg. Använder den för att göra småinlägg och uppdateringar pga att jag inte hinner fokusera så mycket på min youtube-kanal för tillfället. Kommer absolut inte lova att uppdatera superofta här heller men förhoppningsvis oftare än där.

Mitt första inlägg är några bilder från min lördag helt enkelt. Har städat mitt rum och rensat (alltså slängt) saker jag inte har användning av längre. Månadens glossybox var så snygg och passade in med marmordetaljerna i mitt rum (som dock inte syns på någon av bilderna men har ett marmor fat bl a) sen på kvällen hade jag lite hemmaspa för att jag fått så dålig hy, haha. Efter det åt vi tillsammans sen skulle mappa bada bubbelbad så jag såg på mello själv men blev uttråkad och gick upp för att se 50 shades of grey för att jag är så efter och har inte sett den än.

Likes

Comments