Tilbake på skolebenken

Jeg startet egentlig å skrive dette innlegget når jeg satt på skolen på torsdag, det er der jeg har tid, om jeg kan si det..men jeg sovnet..

Jeg er helt sikkert ikke alene når jeg sier jeg misliker skolen så sterkt at jeg kunne gjort så mye annet for å slippe...
Og det er egentlig det jeg har gjort, for ca 3 år siden droppet jeg ut og startet heller å jobbe, noe jeg ikke angrer så mye på. Og jeg vet at flere kjenner seg igjen når jeg sier jeg ikke aner hva jeg vil jobbe med eller hva jeg vil bli. Uansett fikk jeg en lærlingplass på Skin Tonic i Fredrikstad, som var midt i blinken, for jeg elsker jo sminke og hudpleieprodukter, men om jeg vil jobbe med det er en annen sak.

Med at jeg bare har gått vg1, ja faktisk to ganger, så må jeg ha vg2 fellesfag, og derfor er jeg på skolen hver torsdag, som startet nå i november. Det er den dagen i uka jeg gruer meg mest til å stå opp. Bare det å gå i skolekorridorene gir meg frysninger og flashback fra da jeg satt og døde på skolebenken og bare ventet at det skulle ringe ut, men nå er det jo ikke ringeklokke på skolen lenger?? Jeg føler meg gammel..også har vi den teite fraværsgrensa, vi alle har vel en klar felles mening om den, så ingen kommentar til det.
Menmen, en dag i uka frem til mai skal jeg nok klare:)

Håper alle har hatt en fin helg!

Liker

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2e8e::2