Redaksjonsmøte + Outfit

Contains affiliate links

På lørdag var jeg på redaksjonsmøte i Oslo med fine folk og god mat. Antrekk for et sånt møte er ikke alltid så lett synes jeg, men jeg er alltid den som kler meg litt mer "overdressed", og det tror jeg de som kjenner meg vet også.

Antrekket jeg hadde på meg er en blanding av nye og gamle ting, så du får ikke alt i butikk nå, men jeg vet at mange skal selge ganske så likt i butikk og på nett uansett.

Buksa har jeg kjøpt for mange år siden, så akkurat hvor den kommer fra er jeg litt usikker på. Det jeg vet er at du kan få tak i leopardbukser på Gina Tricot, Nelly og sikkert mange andre steder, men de er nok ikke like i mønsteret.

Jakken kjøpte jeg på Bik Bok for flere år siden, så den er det ikke mulighet til å få tak i lengre. Denim jakker finner du i dag overalt, fasongen er vel egentlig det som er vanskelig å finne. Jeg tror kanskje Levis skal ha noen lignende jakker, men det må nok være vintage (ikke de nye).

Toppen jeg har på meg er fra Gina Tricot, og den finner du HER. Jeg synes fargen er veldig fin, men om du ikke har de største puppene og vanligvis bruker small, så ta denne i extra-small. På meg skled den konstant ned og sånt gjør meg gal, i tillegg ser det så dumt ut og drive å dra den opp fra det lille jeg har til pupper hvert 2.minutt. Life..

Smykket er også kjøpt på Gina Tricot, men det ser vanligvis ikke sånn ut, for jeg klippet nemlig av den nederste delen.. heh. Greia var at det ble mye finere og kan brukes til så mye mer. For den nederste delen var så utrolig lang, hadde jeg ikke gjort det hadde jeg nok aldri brukt det.


Håper alle har hatt en fin helg!

Liker

Kommentarer

veronicawindom
veronicawindom,