NEI, jeg har ikke gjort noe av kosmetiske inngrep

Jeg er så utrolig lei og irritert på hvordan dagens samfunn har blitt! Jeg vet at jeg ikke er alene med å føle dette, men når folk spør meg, og andre om jeg gjør forskjellige inngrep i ansiktet så er det nok.

Grunnen for at jeg reagerer nå og jeg vil dele dette, er fordi jeg er så forbanna lei når folk kommer og spør om jeg har tatt sprøyter ved kjevebena mine fordi jeg ikke har dobbelhake, eller ser på leppa mi og spør "Har du tatt noe i de?", det verste er at jeg ikke har så store lepper engang! For når folk fyller leppa i disse dager så fyller de ikke naturlig, neida, her skal der være 3x så store (eller mer). Hvorfor? det finnes jo ikke pent?!
Ikke vet jeg hva disse behandlingene heter, om de heter no? Men når folk kommer og spør om jeg har gjort noe med ansiktet eller kroppen så blir jeg så irritert! Kan bare bekrefte med en gang at det har jeg ikke, og tanken har aldri vært der heller.

Det har vært noen spørsmål oppigjennom med jevne mellomrom, men når jeg fikk spørsmålet da jeg var på jobb her om dagen av en kunde "har du tatt sprøyter her for å fjerne dobbelhaka", og tar på kjeven min mens hun spør, DA ble jeg provosert. Egentlig ville jeg svare svare frekt tilbake, men med at jeg var på jobb kunne ikke det la seg gjøre, og jeg svarte med at "Eeeh? Nei du, jeg er født sånn og aldri hadde jeg gjort det heller".
Hvordan kan folk spørre om sånt? Det er som om en jente skulle vært litt overvektig eller ha litt større mage enn vanlig og spurt henne om hun er gravid, og dette skjer med flere, flere jeg kjenner sier at de har fått spørsmål som dette..
Jeg synes bare at dette samfunnet er så trist og f*ucked up når folk bare tror og forventer at du har sprøyta noe inn i ansiktet ditt fordi du har fine kinnben, markerte kjeveben eller fine og fyldige lepper.
Folk kan gjøre hva de vil, er ikke det jeg mener. Har du en sinnarynke du føler deg uvel med og vil fjerne, så forstår man det, men ikke kom og spør og forvent at noen har gjort noe av kosmetiske inngrep fordi det virker "uvanlig", i hvert fall ikke om du ikke kjenner personen!

Just born this way, hah..

Liker

Kommentarer

escali
escali,
stunning, just jelous peopel <3
nouw.com/escali
theaakarlsen
theaakarlsen,
MikaelaDahl
MikaelaDahl,
Sååå snygg ju 😍👌
nouw.com/mikaeladahl