Modelljobb for Interfoto

Torsdagen for to uker siden var jeg på en modelljobb for Interfoto i Oslo, ikke no veldig stor jobb, men det var utrolig gøy! En hver modelljobb er også øving på å posere alt fra top til tå, og det følte jeg fikk gjort litt ekstra på akkurat dette oppdraget.

Egentlig så har jeg ikke tenkt til å skrive så mye som innebærer modellyrket, for mange tror at det er så fint og flott, men det er feil. Selvfølgelig så er det og kan være mye positivt, men ikke så mye som folk kanskje tror.

Uansett så dro jeg til Oslo med feber for å gjøre dette oppdraget, møtte makeup artisten, Juli Bergan, og vi fikk en ganske fin tone, og fant ut mye likt vi begge hadde vært igjennom i livet, alltid koselig det. Hun var bare helt nydelig og selvfølgelig sminket meg veldig fint.
Fotograf Michal Dunin, hadde ordnet brudekjole og brudeslør, litt stort men sånn er det når man har ingenting til pupper. Alt i alt så var det en veldig fin og kos dag med mye venting, noe som er veldig vanlig, men med litt tapas gikk de helt fint.

Har ikke fått bildene mine riktig enda, men fikk noen fra @kremfoto på Instagram som hadde lekt seg litt med photoshop.

Fikk en følelse av Snehvit her hahah

Liker

Kommentarer