Hva gjør det med deg som person?

Har du tenkt på hva et antrekk egentlig gjør med deg? Det sies jo at et antrekk blir til etter humør og personlighet, og at det beskriver deg, men hva gjør det med deg som person? Dette spørsmålet kom jeg til å tenke på her om dagen.

Jeg merker at jeg kan endre holdning etter hvilket plagg jeg har på meg. Alt fra en elegant holdning eller en litt mer "daff" attitude, men her tror jeg også humøret har mye å si. Velger jeg å ta på meg baggie boyfriend jeans, caps og hettegenser, har jeg ikke samme holdning som om jeg skulle hatt på meg en gallakjole eller cocktailkjole, eller er det bare meg?? Det samme gjelder på bilder som blir delt på sosiale medier, har aldri sett noen som har på seg DEN elegante kjolen, men poser som en sittende mann i en sofa med en øl i hånden (bare se det for deg), som du kanskje hadde gjort om du hadde hatt på en bomber-jakke og noen stilige joggesko.
Antrekket beskriver deg som person, ja, men du følger også antrekket.

Ikke er det bare holdingen som endrer seg, men humør og hvordan du ser på deg selv, ikke minst! Det sier seg kanskje selv og, om du fikser deg litt ekstra så føler du deg litt bedre. Det er jo dette ikke så mange gutter skjønner.. unntatt de som kanskje bruker litt pudder til å se mer våken ut. Går du ut i nesten pysj og usminket (noe som er veldig behagelig) så vil du føle deg litt mindre attraktiv enn hva du faktisk hadde gjort om du tok to min til å se litt mer opplagt ut. Ikke at det alltid er nødvendig, men når det er, så føles det ganske så bra.

Jeg elsker å pynte meg med kjoler, smykker og høye heler, men samtidig kan jeg være så tomboy at det ikke er grenser. Hva er ikke bedre enn en bukse kjøpt på Primark i herreavdelingen, usminket og en stor t-skjorte med behagelige joggesko, MEN samtidig se bra ut??


Photo: Albin Siggesson

Photo: Christian Sennesvik

Liker

Kommentarer