Dette inspirerer meg til å trene

Jeg vet at det er mange som sliter med å få inspirasjon til å trene og jeg er enig med at det er veldig vanskelig å starte. Selv har jeg slitt mye med det, men problemet mitt er mest at jeg sliter med å ha energi til å trene etter en 8-timers arbeidsdag og mye annet jeg må rekke.

MEN jeg har en, eller kanskje to metoder som har fått meg til og faktisk ville trene litt, mer enn det jeg gjorde før.

Nr. 1:
Bestill deg en ferie!
Altså jeg vet ikke om noe mer motiverende enn å vite at du faktisk vil ha en litt strammere mage eller mer trente armer når du har på deg en fin kjole eller går i bikini på ferie. Er du i utlandet og er på ferie så spiser man som regel mer enn vanlig og drikker mye mer, du går rundt og er oppblåst og magen vil bare ikke samarbeide. Det er noe jeg hater! Trener du det du vil så vil du tenke mindre på det også.

Nr.2:
Bilder på Instagram.
Det er mange som ser på bilder på Instagram av folk som tar fillers i leppa og sprøyter noe inn i nesa eller hva det måtte være, og det kan du selvfølgelig gjøre, MEN prøv endre tanken og snu det om til noe litt mer positivt. Søk på brukere som driver med trening, finn deg din favoritt, finn deg bilder, og tenk heller hva og hvordan du kan trene for å oppnå det. Ser eller finner jeg et bilde hvor jenta ser veldig bra ut og er motiverende med trening så vil jeg klare det også. En liten treningsinspo til meg selv i hvert fall.

Dette er de to tingene som får meg til tenke over at jeg må dra å trene om jeg skal rekke å se og ikke minst føle meg bra når jeg skal på ferie. Jeg vet jeg ikke er fet og det er absolutt ikke poenget. Poenget er å føle seg bra og du kan rocke den kjolen du har gledet deg til å bruke. Håper noe var til nytte, eller noen begynner å tenke litt på det, de som vil begynne å trene da selvfølgelig.

Ha en fin kveld videre!

Liker

Kommentarer