Yoga & Mouthfullness

Jeg har hatt lyst til å begynne med yoga så lenge! Bli litt mykere og styrke kjernen.. spenne av, lære å puste og ta bedre vare på meg selv, men jeg orker ikke oppsøke sånne kleine kurs! Har du Internett og et par gadgets så har du hele verden i hjemmet ditt og jeg ser på spretne yogi berter på YouTube i stua for å lære, da har jeg liksom instruktør på hjembesøk! Greia er nemlig at jeg har skikkelig issues med å gjøre dette i gruppe!

Jeg får heftig cameltoe i yogatights.. (Jeg er en kjøttfull kvinne, spesielt fra navlen og ned... og tidvis fra halsen og opp)

Dessuten hadde jeg sikkert blitt kastet ut av yogatimen, nei ikke på grunn av ukontrollert tarmgass, plutselige latterutbrudd eller fullstendig fravær av balanseevne, men fordi det bare er plass til gode tanker der.. og hodet mitt er fullt av upassende, mørkt fjas som kunne skremt fanden på flatmark hvilken som helst dag i uka! Jeg har en mind som er full, men er ikke spesielt mindfull! Jeg har mer trua på sånn mouthfullness.. -Én Melkerull og en pose Ostepop, takk!!

Namaste 🙏🏻

#namaste #yoga #bestofnouw #mood #humor #yogalife #mindfullness #helse #moro #cameltoe #tights #kropp #selvironi #kroppspress #kroppspositiv #nouwinspo #blogge #boost #selvtillit #oktober2019

Liker

Kommentarer

liinesv
liinesv,
Haha! Jeg liker yoga, men jeg er som deg - hater å gjøre det i gruppe 🙈
nouw.com/liinesv
The_V_Code
The_V_Code,
Klarer hverken og tøye eller puste normalt med så mye folk 😂
nouw.com/the_v_code