Frokost trend

Egg og bacon har aldri vært min greie. Spesielt ikke tidlig om morgenen! Heller ikke noe så fett og overdådig som en full english, med pølser blekere enn leggene til en gjennomsnittlig tenårings gamer. Jeg takler ikke beige mat spesielt godt og er avhengig av å ha litt farge på tallerkenen. Gi meg heller en skikkelig avocadotoast med tomat, rødløk og posjert egg! Halleluja! Ev. Bare en bolle havregryn med masse deilige bær. Både godt og bra for kroppen!

Men sånn bortsett fra det.. noen ganger trenger man en skikkelig barnslig treat!!! Uansett alder, klarer jeg aldri å legge fra meg følelsen av å se Bombibjørnene, Snipp og Snapp eller annen Disney på morningen med dyna på sofaen og pannekakefrokost!! Eller frokostblanding!! Hæ? Men hva om vi blander disse barndomsminne måltidene?

Hva om jeg fortalte deg at jeg har laget pancakecereal? Omg dette må du bare prøve! Bittesmå pannekakepletter med uendelige kombinasjoner av frukt og bær, nutella, melk, honning, blomster til pynt og alt deilig du kan tenkte deg! Jeg har valgt å lage proteinpannekake pletter for en sunn variant, men dette velger du selvfølgelig selv. I dag har jeg blåbær og andre skogsbær, litt skummetmelk og honning på. Rett og slett fordi det var det jeg hadde. Uansett hva du liker av topping så anbefales dette på det sterkeste! Bare lag røren du liker best og stek pletter istedenfor større pannekaker. Hell røren i en ketchupflaske eller liknende så blir det lettere å få pletter i panna ;) høres kanskje ut som unødig jobb, men det er så sjarmerende å spise hehe! Ev. Kan du steke store pannekaker og trykke ut små sirkler med en liten utstikkerform eller et shotglass. Har du utstikkere i andre former, som stjerner eller blomster så trykk ut både pannekakene og frukten med dem om du vil! Blir så fint i bollen:) Dette burde bli starten på en frokosttrend!

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,

Det så godt ut 😃

nouw.com/verozitas
The_V_Code
The_V_Code,

Er så nydelig 🙌🏻🙌🏻 Hehe.. try it😄

nouw.com/the_v_code