Firkantræv

Jaja, sånn er livet.. underlivet også. Jeg tok på meg den mykeste, løseste jeansen min på handletur i går! Jeg er ikke i form om dagen (dobbel betydning.. tydeligvis), så jeg tenkte det ville være litt gøtt å ha det komfortabelt, selv ute av huset. Vi har vel alle ei go’bukse?

Og jeg bare elsker når butikkene helt uvilkårlig plasserer laaaavt stående speil rundt om i butikken. Får altså en så voldsom selvtillitsboost av å se de firkantede skinkene mine i denne vinkelen! For ikke å snakke om lårvalkene jeg ikke ante var tilstede i denne buksa.. Det er det samme med prøverom i klesbutikker! Jeg ender opp med å kjøpe mer tøy for jeg nekter å ta på meg det jeg kom i igjen etter å ha sett antrekket i utallige vinkler jeg ikke hadde behov for. Kanskje det er trikset deres?

Nei da.. en får være glad for det man har og de dagene kroppen i det heletatt fungerer! Jeg prøvde bare å skylde på butikk kjedene fremfor å squate.

La oss bare avslutte med den positive vinklingen at det i alle fall er et voldsomt forbedringspotensiale!

#nouwseptember #nouwblogger #nouwblog #fun #ASS #butt #workout #challenge #hverdag #rumpeballer #sjukt #datass

Liker

Kommentarer

cesiliegm
cesiliegm,
Kjenner meg igjen. Har endret fasong rundt hoftepartiet de siste par årene, og sikter nå mot mer komfortable bukser foran slim fit bukser. <3
nouw.com/cesiliegm
The_V_Code
The_V_Code,

Ikke bare bare å venne seg til noe nytt når det gjelder skallet vi bor i hehe.. men disse slacksene som er «in» nå er i alle fall superkule!! Heldig vis 😊

nouw.com/the_v_code