Disney +

I alle de årene folk på min alder har vært ute av døren hver dag, lest aviser, snakket med folk, stiftet familie, diskutert nyheter, boliglån, blitt voksne.. så har jeg vært alene hjemme med mitt eget hode. Missforstå meg rett, sykdom har eldet meg, men også holdt meg ung! Jeg er mentalt stuck i begynnelsen av tyveårene på ett vis... på et annet vis er jeg visst stuck i mine bekymringsfrie pre teens! Og Veronica 8år har nå ventet i måneder og måneder på Disney+!!!!

Endelig er den her! I dag kunne jeg logge inn på min egen bruker med Ariel som «profilbilde» som kjæresten har laget til meg... febrilsk trykke løs og gjøre et dypdykk i både fortid og fremtid på én gang!!! Men hva skal jeg velge?? Som den mest ubesluttsomme «fan girl’en» i nord Europa kan jeg altså ikke ta stilling til hvor uendelig mye det er jeg har lyst til å se på!! Et øyeblikk der tenkte jeg at jeg er heldig om jeg klarer å bestemme meg for en film på denne sia av jul! Jeg trykket til slutt i blinde og endte med Aristokattene! En av klassikerene det er veldig lenge siden jeg har sett. Vi hadde en katt en gang som het Thomas O’malley, min store kjærlighet <3 Mitt første pelsbarn hehe. Godt å på en måte se ham igjen. Hva er det første du vil se på Disney+? Og hva er din absolutte favoritt Disneyfilm??

Ha en strålende aften! Jeg blir liggende her og glo 😎#ikkereklame #disney+ #disney #disneyfilm #nouw #nouwblog #movienight #chillar #inspiration #personligblogg #app #appletv #everydaylife #hverdag #høsten #bestof2020

Liker

Kommentarer