Koreansk hudvård har blivit så populärt de senaste åren. Korea är väldigt kända för sina hudvård produkter som nu säljs över hela världen bland annat Sverige.

Har man följt koreansk skönhet då har man säkert hört talas om koreansk 10 steg hudvård rutin. Att använda 10 produkter låter väldigt skrämmande men det är det faktiskt inte om man använder rätt produkter.

Vad jag ska skriva om idag och det är en av mina absolut favorit produkt i min hudvård rutin och det är en ampoule. En ampoule är en produkt som är lite likt en serum. Vill man skippa serum så der är bara att använda en ampoule istället. Idag använder jag en ampoule från en märke som heter farm stay.

den här pomegranate all in one ampoule är en väldigt lätt och vattnigt likt, när man första gången använder den så känns det som att den smälter in i huden väldigt snabbt för konsistensen är så vattnig. just den här ampoule har lite kärnor i från granatäpplen. den här produkten är en whitening och anti-wrinkle. Jag har väldigt torrt hy och denna ampoule är perfekt för torr hy, den gör huden fukt och lyster. det jag gillar mest är hur mycket produkt man faktisk får för att det är på 250ml alltså seriöst det kommer räcka ju livet ut.

mina tankar kring detta. jag har inga tankar i just love Everything about this-

produkten kostar ca 100kr och finns det att köpa på bland annat ebay och yesstyle

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments