Måste be om ursäkt för dålig uppdatering!

Har tyvärr inte haft varken tid eller lust..
Livet har väl kommit ikapp och de har gjort att man haft annat att tänka på.

Jag har haft mycket roligt o mys med underbara människor o här under tänkte jag gottgöra den usla uppdateringen med lite bilder till er!

Puss på er ❤️

Likes

Comments

Haft en jätte mysig helg.

Fredagen bestod av jobb under förmiddagen, åkte hem för att vila nån timme. Sov i typ 3 timmar!
När det blev kvällen skulle jag ut och äta på Bullseye med några vänner och det var väldigt trevligt, vi gick vidare till O'Learys för att spela lite Bowling i några timmar. Vi började även titta på en amerikansk fotbollsmatch klockan 3 på natten men när det vart halv tid så kom vi på idén att vi skulle bada, då va klockan 4 på natten.

Klockan 7 på Lördag morgonen får jag se vad klockan är & inser hur mycket jag vill hem!
sover praktiskt taget bort hela Lördagen..
Lördag kvällen bestod av att titta på Revyn Vått och Torrt, super bra och den rekommenderas verkligen! Bästa vän och mamma var med gjorde min kväll. Fick även krypa ner och sova bredvid Mr, så mysigt!

Söndagen hände de inte så mycket, blev en massa mys i soffan framför tvn, och det blev även mat med en av de goaste jag vet!

Puss & kram

Likes

Comments

Under en tid så tappade jag bort mig själv. Jag slutade med att måla, jag slutade att skriva då jag tappade all inspiration..
För ungefär ett år sedan så tappade jag allt, efter att utekväll så hamnade jag på akuten för att jag dragit knät ur led, den kvällen var nog både den kortaste utekvällen jag någonsin haft och det var även det snabbaste besök på akuten jag haft.
Tänkte att detta är nog ingen fara, det gör bara lite ont, så jag tog en promenad under natten till Mr.

Dagen efter skulle jag gå upp för att gå på toa och kunde inte så på benet överhuvudtaget..
Slutade då med att jag fick åka tillbaka till akuten och sitta där i flera timmar..
läkarna jag träffade sa att jag skulle bli bättre inom en vecka men att jag ändå skulle få en röntgen.

Värken fortsatte efter veckans gång och den bara fortsatte mer och mer, fick hem svar att jag fått en skelett skada i knät..

Hela min värld vändes upp och ner och allt kändes tungt och mycket blev svart, tappade bort mig själv när jag insåg att jag inte kunde fortsätta med en av sakerna som jag älskade mest av allt. Att dansa.

Efter nästan ett år så har jag börjat bli kreativ igen, jag har börjat skriva igen, jag har börjat måla igen & på Onsdag NÄSTA vecka ska jag börja dansa igen!!!

Vilken känsla, vilken lycka!! Jag fortsätter med de saker jag älskar & jag hittar även nya saker att älska.

2018 kommer bli ett toppen år med vänner, dans, massa bilevenemang & annat kul.

Likes

Comments

Vart under förra veckan sjuk, så har fått överleva jobbet men hjälp av hinkvis med te, alvedon o halstabletter.. Frusit som bara den så nu är halsduken min bästa vän till den där förbannade hostan ger sig!

Har även provat på att tona lyktor på bilen men de blev inte riktigt som tänkt.. Lyckades skära sönder hela toningen.. fattar inte hur man lyckas så.. JAG GER UPP FRAM TILLS LÖN!!

I helgen blir de massa mys, med resturang, amerikansk fotboll mitt i natten & revy. 😍
Sen får vi se vad de mer blir 🙏🏼
Hoppas på en lyckad och lycklig helg!

Puss, kram o nyp i stjärten 🌸

Likes

Comments

Har många gånger suttit och fundera på hur kan jag göra en förändring? Kan jag göra en förändring? För jag vill förändras.

Har sen den 4/1 suttit och skrivit ner saker i en bok så för mig är otroligt viktigt, mitt mående och hur jag kan förändra min vikt.
Har sen den dagen suttit och skrivit ner allt jag ätit under dagen, kanske för er så är detta obetydligt men för mig så är det en stor sak!

Har även börjat gjort massa matlådor för att inte kunna skylla på att jag inte har något hemma!!

Jag har alltid varit den som mått dåligt över min kropp, den som alltid varit osäker, tänkt att; Är jag tillräckligt bra och vad skulle någon se i mig? Varför skulle någon vilja ha mig?

Sanningen är att så länge jag inte älskar mig själv så kommer jag aldrig låta någon annan göra de heller.. MEN nu kan och måste jag titta på mig själv på ett annat sett, jag vill förändras så då vet jag väldigt säkert att jag kommer lyckas.

"Ingen annan kan förändra dig, men någon annan kan vara anledningen till att man vill förändras".

Tro på er själva ❤️

Likes

Comments

Får ursäkta för dålig uppdatering..
Har varken haft tid eller lust då jag haft lite annat att tänka på!

Känt att jag behövt lite ensamtid, o tänka på saker som kan vara bra för mig o människor som är nära.

Det ska bli en förbättring, puss!

Likes

Comments

Jag har då köpt en julklapp till mig själv, dör va lycklig jag är! Riktig material lycka skulle man kunna säga. Kommer verkligen fortsätta beställa produkter från madlady.se

Helt klart värt varenda öre 😍


Likes

Comments