LITET AVBROTT I VARDAGEN

Veckorna är i full gång med jobb, förskola, dans och träning. Så härligt med rutiner igen! Och luften är sådär frisk och krispig på dagarna, hösten är verkligen här även om värmen ännu finns luften.

Igår efter att jag lämnat Sally på förskolan åkte jag och lill herren på en shoppingtur med mamma. Ett litet härligt avbrott. Fick med oss hem det viktigaste: dansskor till våran danstjej här hemma. Och en go lunch fick det bli också!

Sen skyndade vi hem, hämtade Sally och jag förberedde maten innan vi mötte pappa i dörren och jag och Sally åkte till hennes dans. Hon tycker det är så roligt att dans, även om hon är helt slut efter förskolan. Även jag är helt slut nu för tiden, att börja jobba några dagar i veckan var jobbigare än jag trodde, haha. Men så härligt att vara tillbaka, även om jag har andra planer för framtiden gällande jobbet.

Idag är det onsdag och jag och lillen har nyligen kommit hem från öppna förskolan. Och Ozzy verkligen gillar att vara där, träffa andra små bebisar och massor nytt att upptäcka! Och mamma får njuta av lite kaffe i sällskap av andra mammor!

Nu ska vi snart hämta hem storasyster igen, sen blir det en sen lunch för Ozzy som sover gott efter lek och bus!

Ha en fortsatt fin onsdag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229