Ååhh vill bara självdö haha, så jävla död. Varit hela dagen i göteborg så nu är jag både pank, trött och några påsar kläder rikare. Känns rätt najs asså. Men fyfan vad jag haaatar storstäder. Så galet mycket folk och trafik. Tänk att köra moppe där.... asså det hade ju inte funkat. Nä det känns bättre att kunna köra runt i lilla uddevalla och kunna alla vägar och slippa all trafik och människor överallt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså jag skäms ju i princip aldrig, men det som är så roligt är att jag kommer på flera år efter jag gjort nått pinsamt (oftast när jag går eller nått) och stannar då upp, tänkter på detta, skrattar lite och går vidare. Hahahahha detta är hur jag handerar pinsamma situationen hundra år senare. Ingen aning varför men det är ju lite kul nät man kommer på att 'ajuste i sexan ramla jag i en lerpöl mitt framför hundra pers HAHAHAHA' så är det bra med det. Lika bra! Tyckte det vart lite för lite "om mig" på det senaste så drar till med en standard 3.0.

En oväntad bild jag fick av en gammal kompis :')
  • Linn

Likes

Comments

Idag var alltså jag, ebba och sanji på idebytardag i lysekil.
Segt bara att ebba i princip väcker mig vid 6 för att göra oss i ordning. Men det var en go dag ändå. Kände mig galet viktig!!!

Likes

Comments

Jag hatar när folk lägger en kommentar som t ex: "amen uppför dig nomalt nu" eller "hon är normalbyggd liksom".
Vad är ens normlat? Är det inte lika normalt att vara tjock som smal?
Att vara pratsam som att vara blyg?
eftersom alla är olika är ju allt normalt. Att folk ska bli utstötta för att de inte är "normala" är den absolut värsta ursäkten för att bete sig dåligt mot någon. Okej om personen har en dålig attityd och ät elak och får sota för det men för hopplösa saker blir jag förbannad över. Särskillt människor som är jättebegåvade osv och blir mobbade pga avundsjuka. Asså grejen är ju att vissa klarar av "haters", de som har tillräckligt med självförtroende för att stå upp för sig själv men de som inte har de? Hur klara de sig? Detta är ingen som tänker på. Utan de tänker bara på saker som oftast ej kringgår och inte är så viktiga.

Likes

Comments

Jag tycker att det är väldigt viktigt att vara allmänbildad. Att kunna ha underbyggande fakta till sina resonemang.
Att bara kunna saker hit och dit.
Jag önskade så ofta att jag kunde mer. Liksom mer allmän fakta.
Hur imponerad blir du inte om du säger "åh vi ska ha prov om vad som hände det hundra år efter kristus"
och jag säger "År 98 var svenskarna riktiga latmaskar som drack mängder med öl, ja det fanns då, och kunde inte kriga pga av det".
Liksom ganska onödig med intressant information.

Likes

Comments

Skolan är ju till för att lära sig, och man lär sig genom att fråga, undra.
Men att ifrågasätta en lärare är att gräva sin egen grav. Enligt dem hat de alltid rätt och man får inte ifrågasätta deras lärande eller argument.
Men jag menar att inte jag har "den rätta version" av själva frågan utan att jag vill veta hur hen resonerar och se saken ur ett annat perspektiv. Jag är en sån människa som gärna diskuterar saker för att fatta själva principen och förstå sammanhang. Lärare måste kunna ta sig tid att förkara, diskutera och argumentera. Jag tycker verkligen det är jätteviktigt. Oftast stressar dem igenom olika kapitel och liknande för att vi ska lära oss. Men det klart att man lär sig mer om man verkligen får allt förklarat för sig!

Likes

Comments

Jag tycker absolut inte det är något fel på att argumentera och diskutera om sin sak. Det behöver inte betyda att någon har rätt eller fel- utan bara varsin syn på saken.
Dock blir jag galet irriterad när folk kommet med sjukt onödiga påstående som de tycker är rätt. Till exempel Hen tycker inte feminsim borde finnas eftersom mannen är det ledande röret i världen. Alltså att de är de smartaste på vår jord, alfahanen.
Jag menar, okej det var tänkandet för femtio år sen, men världen utvecklas!
Det finns undersökningar som visar att kvinnor och män hat samma intelligens. Att kvinnor lever längre och att i många djurflockar är honan det ledande.
Visst folk har olika åsikter, men seriöst det är ungefär samma sak som att säga att man håller med Hitler.

Likes

Comments

* Hatar när man (de få gånger de händer hahaha) har duschat håret och så gör man ändå liksom inget. Men när man har galet äckligt hår jaa men självklart är det då saker händer. Händer mig varje gång.

* Hatar att gå över trafikerade övergångsställen, för bilar kör som as haha (ja jag är en av dem).

* När man allldrig blir mätt, de dagar man äter som ett djur och ändå är konstant hungrig.

Likes

Comments

Har gått igenom både min nuvarande blogg och den gamla hahaa. Först och främst har jag insett att jag är kass med bilder (har kassa bilder eller samma typ tre inlägg i rad). Sen har jag aldrig nått vettigt och skriva. Insåg att jag på båda bloggarna började med att skriva vad jag gjorde osvvv och slutade med enbart egna åsiker haha. Ajaaaaa lika bra asså önska dock jag kunde förmedla samma extrema roliga saker som händer och sker i mitt liv (ja jag är galet rolig föööör ofta haha).

Likes

Comments

Alltså är så himla trött på att det är ett jävla tjöt om enkönade förhållanden/ äktenskap.
Asså jag tycker inte ens att det vorde vara en stor om det för det är väl lika naturligt att gilla samma kön som att gilla det andra könet liksom?
Jag menar tänk om alla hade varit neutrala, utan kön.
Känslor kommet för en människa inte för ett kön.
Liksom alla tjejers dröm är ju typ att få en bögkompis, liksom för då kan man ju prata om samma saker eftetsom båda gillar samma kön osvv. Asså när människor säger: berättade för mina föräldrar och blev utkastad pga av det.
Wtf?
SÄRSKILT föräldrarna borde väl ha förståelse, det är ju deras barn de älskat hela dens uppväxt?
Är detta stenåldern vi lever på?
Att detta ens anses som en sjukdom i vissa länder?
Samma som detta eviga feminist snacket, låt det bara vara jämställt?? Är inte det också givet?

Likes

Comments