Hej allihopa. Det var ett tag sen sist!

Kände att jag ville blogga igen!♡ Så ja. Kommer dock  inte vara så aktiv men uptaterateringen kommer när den kommer! :)

Nu tänker ni säkert; Vad fick dig att börja igen? 

​Svar: ​Jag läste massa bloggar och sedan ska jag göra en till blogg :D! Nämligen ett för mitt starstable konto! Vill ni läsa mer om det, Checka in @linneastarburg på ig ;). 

Aja.. Hejdå så länge! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick precis reda på något som gör mig pigg på skolan. Det är 36 skoldagar kvar! SEN ÄR DET SOMMARLOV?! HUR SJUKT?? Ohh lägntar ihjäl mig totalt :o

Kommer jobba stenhårt sista terminen i 5:an. Hehe vi slipper ju betyg. Men nu jäklar får jag ta mig i kragen och skärpa mig. Kommer få ångest men men🙈 Who care? Not I 💪

👇 Typ👇

#stillgoingstrong

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är i USA och har det bara bra😘 Imorgon eller ikväll kommet det upp bilder♡ Hejdå

Likes

Comments

Hej! ♡ Idag har jag vart med Lilly ♡ Vi spelade på datorn men sen gick vi ut och åkte bob, pulka m.m. 

Sen skulle hon på bandy på kvällen och då kom hon och hämtade henne.  Men då sa hon att det hade vart den bästa dagen på hela vintern😍 Jag blev jätteglad. Aldrig har någon sagt så, Jag blev bara så himla glad. Varm inuti. 

Ha en trevlig kväll ♡

Likes

Comments

"Hejdå" är inte min grej. Jag AVSKYR att säga det till någon. Hejdå för mig = "Hejdå nu ses vi aldrig mer nu kommer jag sakna dig"

Och vem vill sakna någon?

Jag och mina kusiner brukar vara hps våran mormor och morfar, och idag åkte vi hem. De åkte till sig och vi åkte hem till oss. Men vi hade jättekul! Att lämna allt kul som att tillexempel åka skridskor tillsammans, leka och spela. Det är bara för mycket :(

Aja! Jag kommer sakna det, men vi kan ju smsa och så :)


Likes

Comments

​Gott nytt år  alla.  Nu är det alltså 2016. Hoppas detta blir ett bättre år en förra året då jag förlorade en nära vän.. 

Men iallafall var vi som vanligt uppe sent och skjöt raketer. Och så sa vi våra nyårslöften, mitt var " Sattsa mer på hockey" vilket jag ska försöka hålla. 

En trevlig kväll alltså. 

Hejdå :)

Likes

Comments

I Hudiksvall ♡

Hej♡ Idag är jag hos min mormor och morfar. Min kusin Jonathan är också här och ikväll kommer ytterligare 2 kusiner hit♡ Och eftersom min lillebror är här också så är det bara jag som är tjej här😯 Men men.

Likes

Comments