Header

Egna texter

Jag har suttit och skrivit detta i ungefär två timmar , utan att veta om jag borde eller ska publicera detta. Men sen insåg jag att jag inte är ensam och att det säkert finns några i denna grupp som kanske går igenom samma sak som jag just nu och om detta kan uppmuntra/ inspirera åtminstone en av er så är det värt. Läs om ni orkar.


Det här är ett inlägg till alla er som går igenom ett heartbreak just nu. Till alla er som inte bara känner hur ont det gör i hjärtat men även i varenda del utav eran kropp. För alla er som känner att alla era vardagssysslor helt plötsligt känns jobbigare än vad dom brukar göra. När det ända du vill göra är att ligga i din säng, gråta, sova och försöka att glömma.

Jag vet den känslan. Känslan att man borde vara mer, vara snyggare, sexigare, roligare och trevligare. Då skulle han stannat, han skulle älska mig än idag och han skulle inte varit otrogen. Jag gick igenom detta när jag var 15 år gammal och idag två år senare 17 år gammal går jag igenom nästan samma sak, igen.

Den 15-åriga jag tryckte ner sig själv, hatade på sig själv, hatade exets nya flickvän. Det gjorde ont i veckor och månader. Jag såg inget ljus i tunneln. Jag bara grät, grät och grät. Livet kändes hopplöst och jag skulle aldrig bli kär igen. Men under den jobbiga perioden hände något med mig. Det stärkte mig men jag fick inte känna den styrkan förens för två veckor sedan.

10 månader efter mitt uppbrott med A blev jag tillsammans med S. Förhållandet började som i en film nästan. Han var snygg, charmig, trevlig och så himla perfekt. Det bästa var att vi hade hela sommaren framför oss. Vi var så kära i varandra, man såg det i våra ögon. Jag fick träffa hans familj väldigt snabbt och han träffade även min familj bara några dagar efter. Vi gjorde allt som innebär ett tonårsförhållande. Vi gick på dejter, kysstes lite extra mycket, sommar dagar blev till nätter och allt kändes så underbart. Han var även killen jag förlorade oskulden med. Sommaren tog slut och medan jag skulle börja ettan på gymnasiet så skulle han börja 9:an. Men detta var inget problem för oss, vi pratade varje kväll och helgerna spenderade vi nästan alltid tillsammans. Månaderna gick och den nykära känslan försvann men vi älskade varandra fortfarande, vi tvekade inte en sekund på våra känslor för varann och ville spendera varje sekund ihop.

Det jag inte visste var att allt skulle förändras när han började gymnasiet. Han blev kall, pratade inte så mycket med mig, sms:ade aldrig under dagen, prioriterade hans ”vänner” som han känt i någon vecka före mig. Han fick mig att känna mig oviktig och oälskad. När jag berättade det för honom så förstod han inte, han förnekade allt men han erkände att hans känslor för mig hade svalnat. Det var som en käftsmäll, jag kunde inte ta in att han inte älskade mig lika mycket som för bara någon månad sen. Jag började misstänka att detta kanske har något att göra med en tjej som han träffade i sin nya klass och när jag frågade sa han ” det finns en tjej hon är ganska snygg och trevlig men jag tro inte att jag kommer få känslor för henne” Detta gjorde mig bara ännu mer orolig då varje gång jag frågade om henne så fick han mig aldrig att känna mig trygg och älskad. Men han envisades med att vi skulle försöka få tillbaka det vi hade och jag var lika envis jag med men en aning osäkrare på mig själv och vårt förhållande.

En lördag när jag kom hem till honom och han öppnade dörren för mig så kände jag redan på mig att något skulle hända. Det fanns liksom redan i luften. Efter att han öppnade yttredörren för mig kröp han tillbaka ner i sin säng och jag direkt efter honom. Vi skedade, vi hade sex och efter sa han ” jag vet inte om jag vill längre Angelika” Jag började genast gråta och fattade att det var slutet. Detta gick inte att rädda hur mycket vi än ville, han orkade inte kämpa. Jag ville inte bara åka hem så jag var kvar hemma hos honom och grät, grät och grät. Han grät också och vi grät tillsammans. I slutet av dagen ungefär en timme innan jag skulle åka så säger han ” om du vill så kan vi försöka en sista gång ”. Mitt hjärta ville det men min hjärna sa stopp. Tyvärr gick jag med på det, vi hade sex för sista gången och jag åkte hem.

Två dagar senare ringde han mig och sa att han vill göra slut. Han var inte lycklig och jag respekterade hans beslut och känslor.

Idag har det gått två veckor sedan blev jag dumpad av han jag trodde var mitt livskärlek. Han var den jag kunde sitta med i timmar och bara prata med om framtiden. Vart vi skulle bo, hur många barn vi skulle ha, förlovning och bröllop. Allt sådant mellan himmel och jord som en hopplös romantiker som jag tänker på. Men den drömmen och tryggheten togs tyvärr bort från mig. Det gjorde ont vissa dagar och andra dagar kändes det som en lättnad. Jag litade på att även han kunde respektera mina känslor och mina värderingar. Men drygt två veckor efter att han gjorde slut med mig så började han hålla på med tjejen som han sa att jag inte skulle oroa mig för och det gjorde så in i helvetes jävla ont igen.

Men det jag märkte med den här uppbrottet var något helt annat än vad jag fick uppleva för två år sedan. Detta var något annat än jag hade förväntat mig. Jag trodde att jag skulle var mer trasig än den 15-åriga jag. Så blev det inte riktigt. Jag fick träffa en annan person som var gömd inom mig. Visst blev jag ledsen men fy fan vilken styrka jag kände. Jag har aldrig känt mig så stark som jag gör just nu i skrivande stund. Jag har klarat det en gång och jag kommer att klara det igen det vet jag och jag vet att du som läser detta också klarar det. Våra kroppar är fantastiska och tiden läker alla sår. Det är okej att vara ledsen ibland men glöm inte bort att göra saker du älskar och umgås med människor du tycker om. Glöm inte bort att leva ditt liv, gör något galet du aldrig vågat förr, utmana ödet, älska dig själv, ta inget skit och framförallt VÅGA att älska någon annan. För en dag kommer du att få precis det du förtjänar och tro mig du förtjänar det bästa.

Den 17-åriga jag hatar inte sig själv pågrund av en kille. Den 17-åriga jag hatar inte den ”nya tjejen”. Den 17-åriga jag vet att hon kommer att bli kär igen. Den 17-åriga jag vet att felet inte låg hos mig. Den 17-åriga jag är så jävla stark. Den 17-åriga jag förtjänar att bli älskar mer än vad hon blev innan.


Kom ihåg: It’s his fucking loss babe.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

My life

Godmorgon, det var väldigt länge sedan vi hördes sist och jag ska inte komma med några ursäkter den här gången. Jag har helt enkelt ingen inspiration till att skriva här inne. Dessutom så är det tufft i skolan då jag endast har 4 riktiga veckor kvar av årskurs 1. Det har gått väldigt fort.

Idag sitter jag hemma från skolan då jag inte mår så jätte bra. Jag har precis ätit frukost som bestod av äggröra, bacon, bröd, te och citronvatten.

Något nytt som ni måste få veta är att jag blivit blond eller halv blond. Jag har färgat mitt hår i blont ombre nu till sommaren och är väldigt nöjd då jag haft samma hårfärg i 17 år nästan så nu var det dags.

Men nu ska jag ta tag i lite skolarbete vi hörs senare!

Likes

Comments

Skönhet & Smink

Hej på er! Det var väldigt länge sen jag var här inne och skrev något men tiden räckte inte till helt enkelt. Det var svårt för mig att kombinera både jobb och skola på en och samma gång men jag börjar faktiskt se ljuset i tunneln nu vilket känns skönt. Kan vi bara prata om vädret en sekund? Alltså hur underbart är inte vädret just nu? Här i Stockholm har det varit strålande sol i flera dagar nu! Det ger mig så mycket energi och jag är så mycket gladare.

Just nu sitter jag i min säng och anledningen till varför jag inte är i skolan är på grund av att vi har studiedag. Men jag sitter faktiskt och skriver på lite skolarbete eftersom vi har så himla mycket nu på en gång och jag vill inte ens tänka på nästa vecka för den är helt brutal! Senare idag ska jag och pappa åka för vi ska ta en övningskörnings kurs. Äntligen tog jag tag i det.

Men nu till rubriken. Jag har skickat hem nya shampoon och som ni ser är dom för blond hår. Jag har först skickat hem ett shampoo och balsam från märket sexy hair. Mitt shampoo och balsam heter Blonde sexy hair och det är två 1 liters flaskor så dom räcker ett långt tag. Ni hittar dom för 342 kr HÄR . Sedan har jag även klickat hem ett silver shampoo från Loreal Paris den är 500 ml så ett halvt liter och den hitter ni för 119 kr HÄR. Men nu tänker ni säkert men Angelika varför behöver du shampoo för blont hår när du inte ens är blond? Jo det är nämligen så att nu på onsdag så ska jag färga blont ombre! Därför behöver jag lite shampoo och balsam så att jag kan ta hand om mitt hår på bästa möjliga sätt!

Likes

Comments

Contains affiliate links My life, outfits

Hej på er! Hur härligt är det inte med att våren är äntligen påväg, det känns som det iallafall och jag fick en sån otrolig vårkänsla idag. Tyvärr så var jag inte ute och njöt av solen idag utan jag satt hemma med världens förkylning. Men jag är glad ändå eftersom första vårmånaden är äntligen här och det känns helt underbart. Februari var en ganska tråkig och grå månad måste jag säga så det är skönt med lite sol nu jag håller tummarna för att det fortsätter att vara så.

Men när vi ändå är inne på vår spåret så har jag även satt ihop ett collage med en outfit som jag inte skulle tackat nej till. Skorna är bara to die fore! Jag är också i ett väldigt stort behov av nya jeans och hur snygga är inte dessa? Den puder rosa kappan ger en färgklick och det sägs att den vita skjortan ska vara inne i vår.

Likes

Comments

My life, Tips!

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen och är på väg till jobbet då jag inte har någon skola idag så jag passar på att jobba istället. Jag har en 8,5 timmars pass idag och jag är ganska så taggad faktiskt även fast det är jag som stänger.

Jag tänkte faktiskt tipsa om en podd som har blivit min nya favorit och det är On fleek med Celina och style Elin. Dom pratar väldigt mycket om naglar och hår då det är det dom jobbar med. Dom ger massa tips och hur man blir stor på sociala medier. Det är väldigt underhållande så jag tycker att ni ger dom en chans.

Likes

Comments