Header

Idag är det fredag och jag börjar jobba klockan två. Sen senare ikväll ska jag åka till Rasmus. Jag jobbar ju på Vårdbo i Grind och idag ska jag bara sitta med alla äldre och se till att dom får fika och bara kan sitta och prata. Så den här dagen kommer att gå fort.
Igår var jag hos min psykolog. Jag har inte träffat henne på en månad och det har hänt ganska mycket på den här månaden, jag var ju på akuten och i rätten. Sen var det allt om mardrömmarna som återstår. Men jag hoppas att dom försvinner snart. Även fast jag har sagt så länge så kommer jag inte tappa hoppet på att dom en dag kommer att försvinna! Den 7/7 ska jag träffa min läkare på bup för att prata om min medicin. Men det kommer nog att gå bra. Nu ska jag äta frukost och fixa till mig lite för jobbet!

 

Min älskade brorsdotter Nea 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon! Nu börjar jag bli lite smått förkyld såklart. Men det är inte så konstigt när hela familjen går runt och hostar och har sig. Vi får se, kanske är det bara en morgongrej, det hoppas jag verkligen på! Jag orkar inte bli sjuk nu!
Idag ska jag jobba 08-16:30 så snart ska jag börja cykla till jobbet. Efter jobbet så kommer Rasmus och hämtar mig och vi ska gå till gymmet. Fett skönt! Så det ska bli skönt att gymma efter. Jag tror jag ska träna kondition då, vi får se.
Imorgon jobbar jag från 14-15 sen ska jag till psykologen 15:45 och det ska bli otroligt skönt! Jag har inte vart där på ett tag och jag känner att det kommer bli sjukt skönt att prata av sig om allt. Det är ju ganska mycket senaste tiden.
Innan det med rättegången så var jag inne på akuten, dem märkte att jag hade en infektion i kroppen och jag fick ligga där två nätter. Men jag fick reda på att det var en infektion i äggledare och äggmodern. Så det sög ganska hårt faktiskt. Men nu är allt mycket bättre och det är nog ingen fara. Det som var värst är att det finns så otroligt mycket komplikationer med den infektionen! Men jag tror att jag har klarat mig bra! 


Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag fått slutbetyg för ettan. Är faktiskt väldigt nöjd för trodde inte att det skulle gå så pass bra men det gjorde det! Jag vill pluggare hårdare nästa termin för att höja mina resultat ytterligare. Vilket jag vet att jag kan, bara jag pluggar på lite mer. Jag kan säga att jag har vart lite slapp den här terminen. Men det är inte så konstigt med tanke på alla bup besök och flytten till foster familjen som hände tidigt under terminen. Men jag är ändå riktigt nöjd och känner att livet med skolan början gå extremt mycket bättre! Så nästa termin ska jag verkligen satsa högre!
Nu har jag också ett sommarjobb, mitt första faktiskt. Förra sommarn så sålde jag jordgubbar med pappa men nu har jag ett riktigt sommarjobb. Jag kommer att jobba på Vårdbo, vilket kommer att bli kul det också eftersom att jag praktiserade där och trivdes verkligen bra med alla där. Så det ska bli roligt att komma tillbaka och träffa alla igen. Jag kommer inte jobba varje dag vilket är skönt. Så jag får ett jobb men också ett sommarlov! Så idag var första jobbdagen och jag jobbade 08-16:30, och det gick verkligen bra! Imorgon blir det upp och jobba samma tid!
Jo, rättegången med Lena är väl det som inte var så kul. Lena är min egna mamma och jag fick träffa henne i en förvaltningssal. Anledningen till det var att Lena inte ville att jag skulle bo kvar i foster hemmet, men med tanke på att soc, jag, foster föräldrarna och pappa tyckte att jag skulle bo kvar för mitt egna mående, så fick soc ansöka om ett förflyttningsförbud. Vilket menas med att jag inte får flytta härifrån. Så vi får se, svaret kommer om en veckor ungefär. Så vi får se det!
Och det bästa av allt är att jag äntligen har kommit igång med träningen! Jag går till gymmet några dagar i veckan. Det är riktigt skönt. Mitt mål med det är att träna upp mitt skulderblad som har vart förstört ett bra tag nu och att hålla mig i form. Jag tycker redan att det har blivit bättre och jag trodde inte att jag skulle orka så mycket som jag gör. Inte för att jag tycker att jag är tjock eller något sånt, absolut inte. Jag är nöjd med min kropp igen och ser inget fel. Men det är ju aldrig fel att bli lite fit eller att hålla konditionen uppe plus att det hjälper mig med gymnastiken sen också! 


Likes

Comments

Ikväll blir det talang med tjejerna, vi ska åka med Emmas bror och hans tjej, så det ska bli sjukt roligt! Vi slutar tolv idag och då ska jag och Adelia träffa pappa en stund antagligen. Sen ska vi in till Rimbo för att träffa Emma, Josefin och Simon. Så det ska bli riktigt roligt! 
Nu har man i alla fall hittat en myskompis, vilket inte är helt fel. GOOOOS! 
Jag ska till vårdbo onsdag för att skriva på ett papper, har sommarjobb där nu, vilket är helt jävla awesome! 
Bilder och så kommer ikväll eller imorgon! Likes

Comments

Jag känner att jag lever, äntligen! Även fast allt är skit till och från så lever jag! Jag kan stå på egna ben och jag kan stå upp för mig själv! Jag vet att jag har långt kvar innan jag har lagt allt med Eric bakom mig, men jag vet att jag kan lösa det! Jag vet det, även fast det kommer vara ett stort steg och jobbigt. Men jag kommer att gå igenom det här. Jag har så underbara personer med mig som alltid kommer finnas för mig. 
Igår skickade mitt ex en låt till mig på facebook, det va "3 doors down-here without you."
Det är en otroligt bra låt men dock kan jag inte gå tillbaka till honom, jag måste vara stark, jag måste tänka på mig själv, och inte gå tillbaka för att han vill det.  
Men idag går jag till skolan sen ska jag vara med Adelia ett tag efter skolan sen kanske Emma med. Sen efter kanske jag åker till Rimbo beroende på om jag orkar. Jag skulle ha åkt till pappa egentligen men det är så dåligt väder, så jag kommer vara hemma istället! Likes

Comments

Igår var det gymnastik uppvisning, det gick förvånansvärt bra, men dock failade jag på första volten. Men det var trots allt min första uppvisning. Så jag var ju galet jävla nervös. Men annars tyckte jag att det gick bra! Men nästa termin ska jag nog börja i rm gruppen och börja tävla. Jag funderar på att iaf testa en termin. Jag tycker som sagt verkligen om det. Tack alla som var där igår! Vänner och familj! :* 

Likes

Comments

Idag hade jag ett socmöte med mina socutredare, det gick väl sådär, vi kom inte så sjukt långt. Utan vi pratade mer om vad som kommer hända nästa månad och vad jag ville. Jag ska flytta den 10 juni, jag vill inte det och det var jag tydligen med. Jag hoppas verkligen att Lena ger sig och låter mig bo kvar. För jag vill bo där, jag trivs verkligen. Men som sagt så kom vi inte så långt utan dem ville mest veta vad jag ville. Sen får vi se vart dem kommer. Med tanke på att det är en frivillig placering så får jag bara bo där om båda vårdnadshavare godkänner det. Så jag hoppas att det blir så, med tanke på att jag har bott där ett tag nu, och jag har enbart ett år kvar ungefär sen kan jag skaffa något eget. 
Inatt hade jag en riktigt hemsk mardröm som handlade om Eric och om vad han har gjort mot mig. Det är i större del vad jag drömmer om, sedan drömmer jag om vad som skulle hända om jag träffade honom. Men jag hoppas att det aldrig händer. Men som sagt jag hoppas att mina mardrömmar försvinner snart faktiskt! 
Idag ska jag och tjejerna vara kvar i skolan och plugga sedan har jag ju uppvisning, då kommer hela familjen, min bror Jocke, Adelia, Amanda och hennes mamma. Så det ska bli roligt! Jag ska be Adelia filma och ta lite bilder så jag hoppas verkligen att jag inte gör bort mig haha! Det är  min första uppvisning där jag visar upp gymnastik! Men vi får hoppas att det går bra! 
 Likes

Comments

Hejsan! 
Gårdagen var helt jävla underbar! Först var det skola, sen följde Emma och Adelia med mig till hm, där köpte jag nya jeans och en ny tröja. Sedan åkte jag och Emma med hennes bror och hans flickvän till talang. Det va underbart kul att vara där. Det var sjukt jävla roligt, så vi kanske ska dit på måndag igen! Men då kanske Adelia ska med, vi får se!
Idag i skolan har jag och Adelia gjort en grym redovisning om autism. Men nu har vi matte sedan idrott. Åå vad roligt -.- 
Glömde dock mina kläder eftersom att vi började 12.05 idag och Adelia ville ha med mig och Emma till donken! 
Senare idag ska vi träffa en kompis som jag inte har träffat på evigheter, så det ska bli roligt.
Sen ska jag försöka sova tidigt ikväll eftersom att jag ska till soc imorgon på möte, då är det bara jag och min socutredare. Jag vet inte riktigt vad som kommer att komma upp den här gången, men sist jag var ensam på ett socmöte så fick jag reda på att jag skulle flytta till fosterfamilj. Så vi får hoppas att det kommer gå bra iaf! 


Likes

Comments

ag kände för att börja blogga igen. Så jag tänkte ge lite information om vad som har hänt under tiden. Jag bor kvar i fosterfamiljen och jag trivs helt kanon! Jag hoppas verkligen att jag kommer bo kvar där, vilket jag antagligen göra. Lena (min mamma ) har godkänt till Juni, men jag hoppas verkligen att hon kommer godkänna en längre tid. Hon vill ju att vi löser våra konflikter som vi har. Men jag känner att jag ska göra det, men inte riktigt än. Dem senaste gångerna vi har pratat så har allt gått bra, så om det fortsätter såhär så känns det bra. 
Sen fortsätter jag hos psykologen, jag försöker att gå dit en gång i veckan. Men det går bara bra faktiskt. Även fast det kanske inte är sjukt kul att sitta och prata om sina problem men det hjälper. Jag mår bättre, jag känner mig mer och mer levande. Även fast allt är jobbigt. Jag hoppas på att få leva vidare. Jag tror jag kommer klara av allt det här, jag har såna underbara vänner som stöttar mig genom allt och verkligen ställer upp för mig hela tiden!
Skolan har aldrig gått bättre! Jag gillar skolan, jag trivs verkligen! Inte bara med skolan utan med allt, jag gillar att plugga, jag tycker om att sitta ner och göra mina läxor, vilket jag tycker om! 
Sen har vi det som är lite kasst, det är att jag är singel. Men vi är vänner iaf vilket är bra! 
Sömnen har väl inte blivit sådär as bra, men jag tar anti depressiv medicin nu, så det kommer bli bra. Jag har fortfarande mina mardrömmar kvar, men dem säger att jag har det eftersom att jag bearbetar allt som har hänt. Så jag hoppas att dem försvinner snart. Men vi får se, dem är väl det som drar ner mig mest, för då kommer allt upp även fast jag inte vill! 

Men i helheten så är väl att helt okej! Jag lever än och sköter mig, haha! 
Som sagt, jag vill kunna hjälpa andra som har suttit i min sit
s, för jag vet att det inte bara är jag som sitter i den här sitsen! 


Plus att jag har blivit blond! Likes

Comments

Jag har precis vart hos psykologen, då fick jag reda på att jag har PTSD och ångestattacker. Känns sådär för att vara ärlig. Det är andra gången jag grät hos en psykolog. Nu sitter jag och halv gråter istället. För allt känns så hemskt. Jag vill inte leva såhär. Jag bör vara glad när jag har en familj, vänner och en bra kille. Jag har liksom äntligen ett hem där jag verkligen jan bo utan en massa jävla tjafs med allt. När jag bodde hos pappa var det en hel del bråk. Men nu börjar det bli bättre. Men i maj är det en omprövning om jag får bo kvar eller inte. Jag vill bo kvar, jag vill liksom att det ska gå igenom. Men vi får se då.
Men att jag har PTSD och ångestattacker, jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Så ni får gärna komma med tips. Carolina.tamp@hotmail.se

Likes

Comments