Jag saknar Dig…..
Jag saknar din röst.
Jag saknar dina varma kramar, din doft….
Jag saknar ditt skratt….
Jag saknar samtalen
Jag saknar Dig…


Saknaden biter och glöder i mig, obeskrivlig är min kärlek till dig.
Livets vändningar är svåra att greppa och förstå, vill inte att det ska vara så!
Du vet att jag alltid bär ditt minne i mitt hjärta, och du finns med mig vart jag än går,
kärleken till dig är sann och består.
Alltid ska du saknas av mig, mormor jag älskar dig!

✝️ 1943 - 2016 ✝️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Nu sitter man ner och vilar efter en fullspäckad dag. Städat, tvättat, varit till banken, handlat med mamma, gjort smörgåstårtor tills på fredag. Men nu är nästan allt fixat och klart.. ska bara vila och ta det lugnt nu hemma hos mamma för här kommer jag sova i natt. 😀 Imorgon blir det att städa hos morfar och sedan hem till mamma och fortsätta med allt annat. Så skriver väl mer i morgon. Kram kram

Likes

Comments

Hej igen! Helgen har varit jättemysig och bra. 😀 I Fredags var vi över till mamma och pappa 2 och hjälpte till med att flytta en frys. Sedan i lördags var vi ut på fyrhjulings-tur med syrran och Micke i ca 3,5 timme. Sedan bakade jag och Johnny lussebullar och hade det mysigt. 😀 Träffade även svärmor och svärfar. Sen igår åkte man hem igen. 😔
Så idag har det inte hänt så mycket har gått igenom kläder och rensat lite. Ska fortsätta lite i morgon. Kram kram

Likes

Comments

Hej igen!
Nu har det gått ett tag sen man skrev igen. Men som sagt så har det varit jätte jobbigt för mig nu när min älskade mormor lämnade jordelivet.
Jag Börjar sakta men säkert komma tillbaka igen. Igår och idag har jag passat Novalie en kompis barn som är 1år. Bakat lite. Kollat lite på tv. Hon är så lugn och gosig 😀 på torsdag åker man upp till Falun och får träffa min älskade kille och katten min. Ska bli skönt att komma bort och vila. Ja mer har jag nog inte att skriva 😜

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag har så mycket känslor och tankar inombords att jag tror jag exploderar snart. Hela mitt liv rasade samman på bara några sekunder i onsdags förra veckan.

Jag fick ett samtal, ett samtal som jag både fruktat och varit rädd för. Jag fick reda på att min mormor tagit sitt sista andetag. Min älskade mormor hade vandrat vidare till andra sidan. Men tro mig, hon har kämpat igenom en hel del sjukhusbesök och sjukdomar en längre tid.

Denna gång hon hamnade på sjukhuset var den 2:a november och då visade det sig att hon hade brock och tarmvred. Så det slutade med att hon fick akutoperera bort 40 cm av hennes tunntarm. Men efter operationen började hennes andning och hennes värden bli sämre dag för dag. Så den 11:e november bestämmer sig läkarna att lägga mormor i en respirator. Och därefter slutar hennes njurar att funka som dom ska, mediciner funka inte, ingenting funkar helt enkelt.

Den 14:e november bestämmer sig hela min familj att stänga av respiratorn för det var mormors egna vilja. För det hade mormor klarlagt vid ett tidigare tillfälle. Så bara där började min värd rasera. Tårarna tog aldrig slut, minnena och tankarna började snurra runt i huvudet ofrivilligt och okontrollerbart.

Så den 16:e november rasade mitt liv sönder totalt, som sagt. Att få det bekräftat att nu har mormor tagit sista andetaget, lämnat jorden, vandrat vidare gjorde så ont i mig. Gjorde ont i hela familjen och vänner. Men för mig gör det fortfarande ont. Kommer alltid att göra ont att veta att mormor inte finns mer. Men hon finns kvar i mitt hjärta, minne och tankar.


Mormor, du är och förblir alltid älskad och för alltid saknad.
✝️❤️1943-2016.❤️✝️

Likes

Comments

Hej igen!
Nu har det verkligen hänt saker i mitt liv därför man inte har skrivit på ett tag
😔.
Men som jag sagt förut skriver så fort jag hinner och kommer ihåg. Idag har det varit fullt upp kan jag säga. Handlat åt morfar städat och fixat ringt sjukhuset med mer. I morgon bär det av till Uppsala och följa med morfar till ögon. Sedan ska vi hälsa på mormor som ligger där. Sedan hem göra matlådor. Och massa mer ska jag hinna med. Men gör allt för min älskade mormor och morfar. Skriver mer i morgon.

Likes

Comments

Hejsan! Varit jätte dålig på att skriva. Men skriver när jag kan och känner för det hoppas ni läser iaf 😀 idag är det exakt 1år sen jag gjorde mig GBP operation. Tänk det har redan gått 1år. Tiden går fort 😀 även fast jag inte är 100% frisk än så känner jag mig glad iaf. Nog om det 😋 idag har det väl inte hänt så mycket egentligen. Men i morgon blir det fullt upp. För i morgon kommer älsk hit och vi ska möblera om i min lägenhet och bära ner saker i källaren sedan blir det bara att mysa äta go mat promenad och sen avsluta med ett skönt bad. Sen på lördag åker han hem 😔 men lördagen är fullt med saker att göra. Jag och en del av mina vänner ska fixa till oss vi ska ju på halloween fest i Sthlm 😀 så bilder på hur jag kommer se ut får nu nog se på lördag eller så. Men nu ska jag fortsätta och sticka min fina halsduk kram på er

Likes

Comments

Hej igen!

Idag har väl det inte hänt så mycket. Varit till mormor och morfar för att hjälpa att beställa sjukrese taxi. Sen har jag varit och handlat lite. Och efter det drog jag hem till K för att baka lite bullar.

Sen har jag väl tagit det lugnt  mest. Har faktiskt mått bättre idag.🙂 Så imorgon blir det nog att hjälpa morfar min att frosta av frysen. Men återstå och se hur man mår i morgon. Jag känner redan nu att jag inte har så mycket att skriva mer, så skriver lite för er som läser min blogg. Vissa dagar blir det mer och vissa mindre. Men hoppas ni läser det lilla jag skriver endå. Kram kram

Likes

Comments

Hejsan!
Nu var det ett tag sen man skrev igen.
Har inte varit hemma så mycket och har knappt täckning hos hjärtat mitt. Så det ska bli jävligt skönt för i mars så fixar jag abonnemang på Telia så då blir det bättre 😀
Men nu blir jag hemma i några dagar. Så skriver mer i morgon kram kram

Likes

Comments

Ja då var dagen här då. Sitter just nu på tåget på väg in till en jobbig och samtidigt lite spännande rättegång. Har med mig KA som sällskap och stöd i alla fall så det känns bra. Men vad är det för rättegång kanske du undrar? Jo för snart 1 år sen blev min bil stulen. Med en bil fylld med julklappar och mat. När bilen hittades i helt fel jävla stad, var bilen totalt förstörd. Alkohol, cigg, matrester och kaos vad det enda jag fann i bilen. Och allt annat jag köpt innan den blev stulen.. var självklart borta! Och efter själva kvällen bilen blev stulen, blev det så mycket kaos i mitt huvud i flera månader efter åt. Tårar, ilska och besvikelse blev en vardag för mig i flera månader efter händelsen. Så nu är det mycket av dom känslorna jag kände förut, tillbaka idag. Men vi får väl se hur denna rättegång slutar idag.

Likes

Comments