-Shit det kändes som det var tusen år sedan jag satt framför datorn och bara kollade igenom den. Jag vet att jag inte har varit aktiv på bloggen på väldigt länge och nu snackar vi om månader.. Men jag har ingen förklaring faktiskt på det det har bara blivit att jag har haft annat att göra i mitt liv jag har helt enkelt inte haft tid eller ork för bloggandet.
Nu är det såhär.. det var länge sedan jag bloggade.. gick jag fortfarande i skolan då? kommer faktiskt inte ihåg mitt senaste inlägg men jag tror det kan ha varit så pass att mitt sista inlägg var bara några dagar innan jag slutade kanske..!
Nu är det såhär att jag inte går i skolan längre dock har jag sökt om så ska förmodligen börja efter sommaren igen om det inte blir något annat planerat eftersom allt kan hända.

Men varför slutade jag? Varför stod jag bara inte ut dom här 3 åren så kunde jag ha ett fast jobb sen?
-Jag var skoltrött jätte skoltrött och jag hade varken orken eller lusten för att gå upp varje morgon och gå långa dagar och sedan plugga vidare hemma NEJ bara nej var det för mig. Så jag valde att stänga ner mina studier och ta ett ¨sabbats år¨ som man brukar kalla det. Dock var det ju inte ett helt år det blev några månader för liksom snart är det sommarlov. Tänk vad tiden har rusat förbi, det var ju nyss jul och nu är det vår/sommar. Men det är skönt det för jag vill verkligen ha sommar jag är så trött på att det ska vara kallt och grått!!

Jag tror detta får räcka för denna gången men jag ska eller iallafall har tänkt börja blogga igen iallafall då och då kanske inte varje dag exakt haha, sånt intressant liv har jag inte..
Bye bye loves.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena tjena!


-Nu har det drygt gått halv veckan i skolan och är super duper glad för vill ha lite helg men endå inte för jag ska plugga verkligen hela helgen... det är så att ha prov var och varannan dag och det är verkligen inte min grej! Och så fick vi hem någon tenta vi ska göra samtidigt som vi har massor av annat skit. Skolan är ju skolan trottsallt.


Nu blir det mys kväll ska kolla lite på tv innan jag slaggar. Hoppas alla haft en bra dag!


Bye bye loves.

Likes

Comments

Godmorgon tänkte jag skriva....


-men det ska igentligen stå god kväll😅

-Nu sitter jag och har precis målat naglar och snackar med världens bästa pojkvän han är bara min så alla vet så håll her borta☺️!

Idag har jag gått till skolan och fick bara fett med uppgifter och prov som jag inte alls är taggad på men sånt är ju livet...

Imorn ska jag äntligen träffa älskling igen han ska slagga hos mig och vi ska bara ha så mysigt!!! Vaken hela natten för vi ska plugga och bara gosa Yaay saknar honom!


Bye bye loves.

Likes

Comments

-Godmorgon alla söta människor!

Tror ni på KARMA?

-Jag kan själv säga av egna erfarenheter att jag absolut tror på karma😏. Men om man tänker efter så har karma inte funnits så länge? Eller har det det? Alltså några år har det väll funnits men inte as länge ju? Aja skitsamma jag älskar iallafall karma!


Men hörni.... det är ju halloween den här helgen ju? Om jag inte är helt ute och cyklar ne men jag är nästan bomb säker på de, alltså jag är inte så stort fan av halloween för jag hatar läskiga saker alltså när jag ser något komma imot mig och är läskigt så blir jag inte så rädd alltså rädslan går över till ilska typ haha alltså jag blir helt vild😂😈.


Nu kommer lite bilder upp 😵Bye bye loves.

Likes

Comments

Vad tycker ni om snö?

-Själv har jag inte varit så stort fan av snö men nu den senaste tiden så börjar jag gilla det alltså det blir mysigt tycker jag! Helst när man är inne och kan tänds ljus och grejer, dock gillar jag inte när det är blask snö liksom regn och snö samtidigt.... Det var är igår och det var inten mysigt kan jag säga man blev jätte blöt.:(


-Iallafall nu sitter jag och lowa och väntar på maten ska bli färdig, är sjukt hungrig haha! Sminkade nyss lowis lite halloween aktigt det blev ganska bra endå tycker jag😌.

Nu ska jag njuta av lunchen puss puss!


Bye bye loves.

Likes

Comments

Tjena tjena.

-Nu har jag äntligen redigerat bilderna och det blev 127 bilder med 4 olika outfits... hahahaha!
Men jag valde såklart ut dem bästa så det blev ganska några bilder men dem blev helt ok, och jag är super super glad för att jag testade även mitt nya smink från NYX och har det på dessa bilder. Bara ÄLSKAR det, helt förälskad alltså!


Och i helgen kommer det även upp halloween bilder, dock inte sminkning för det är jag inte bra på!!!

Bye bye loves.

Likes

Comments

Godmorgon allesammans!

-Det var ett bra tag sen jag skrev att jag skulle börja blogga igen, men efter jag skrev det inlägget så loggades jag ut och sen dess har jag inte kunnat lyckas komma in igen på bloggen... Men nu lyckades jag och nu ska det förbli så!

-I dag ska jag träffa Lowis och gå på stan eller rättare sagt se om det finns någon som kan ta hål i örat på mig:) blev lite sugen i helgen på det så då får det bli så!

-Nu har vi även lov, sjukt skönt det var efter längtat haha. Jag behövde vila upp mig rejält.


Bloggar förmodligen mer ikväll och då kanske det även kommer upp lite bilder 📸 Vi får se🙊


Bye bye loves.

Likes

Comments

Hejsan!

Det var ett tag sen nu jag bloggade men det hände någonting...
Jag vet inte vad som hände egentligen, först trodde jag att någon hade hackat min blogg och tagit bort den för jag har verkligen inte kunnat komma in på den inte på mobil appen eller inte på datorn men nu var jag nyfiken och provade på datorn igen och så gick det helt plötsligt. Jag blev sjukt glad nu som jag har velat blogga rätt så länge och bara få göra något annat. Det ända jag har gjort sen jag började skolan är i stort sätt bara att pluggat och haft megavis med prov! (Tro mig det har inte varit roligt) men jag tar mig igenom det och snart är det redan jul lov och efter jul lovet går jag ut i praktik i sju veckor kan knappt vara stilla så glad är jag, det ska bli så roligt och vad jag har lärt mig saker den här korta tiden i skolan jag kan ta blodtryck och jag kan göra massor av saker redan och även några latinska ord kan jag! Det här är bara början och det går så fort men jag ser väldigt mycket fram emot att gå ut trean och ta studenten hahaha men det är ju förstås om tre hela år till.


Jag tänker såhär med bloggandet:
Att jag ska blogga så fort jag har tid och det tiden jag mest har är på helgerna men jag saka försöka att minst en vardag kunna blogga och sedan får det bli i helgerna resten.

Bye bye loves.


Likes

Comments

Än så länge har skolan varit toppen!
Jätte roliga lektioner framför allt psykologi
😍

I morgon ska vi i klassen ut och bara ha skoj antar jag, hoppas det blir en sjukt fin dag för vi ska vara ute. Så man kan sola
😂😏

I kväll satt jag naglar och nu snart ska jag gå till Stampe och gosa med honom sen ska jag nog plugga om jag hinner det:).


Bye bye loves.<3

  • 261 Readers

Likes

Comments

OMG!

Ja just det orden kan jag beskriva dagen med.

Det var blandade känslor och roligt, pirrigt och glatt!

I dag då så hade jag min första skoldag på gymnasiet det var redigt roligt och tröttsamt haha, jag tycker det gick bättre än jag förväntade mig. Längtar tills imorgon dels sov morgon till halv 10 och sedan börjar jag dagen med "medicin" kommer bli spännande.

Det kommer förmodligen upp en video idag eller imorgon på youtube. (KOMMER INTE FILMA I SKOLAN)

Jag känner inte för att filma i skolan inte för att jag skulle filma andra men jag vill inte utsätta folk för det!


Bye bye loves.<3

  • 274 Readers

Likes

Comments