Header

DON'T STOOOP DOING WHAT YOU'RE DOING!

JAG VAR I GLOBEN OCH SÅG
5SOS IGÅR (eller egentligen i förrgår för det är fredag nu)
Det var förjävligt bra och jag kanske, bara kanske, grät lite... Blir alltid så himla berörd på konserter.
Hade superbra platser nere på parketten å det var heeelt otroligt. Om det inte vore för Tess hade jag aldrig fått gå över huvud taget.

Halvt tvingade med bebbe för att jag skulle få gå, så jag gjorde ett smycke till henne och betalade biljetten.
Hoppas du älskar mig ändå... xD

Nu måste jag gå och lägga mig... Vaknade flera gånger inatt å gav upp vid halv åtta så är astrött...
Hoppas ni haft en bra dag i alla fall så ses vi ♥️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var ganska länge sen nu, men min syrra har hållit på med å göra smycken och sånt förut. Hon sfågade mig förut om jag ville ha hennes prylar, å de är faktiskt jättefina, dyra saker, så det tyckte jag var kul! Nu har jag gjort det första lilla hänget till ett halsband hihi!
Det är ganska simpelt men tycker det är fint c:

Likes

Comments

Redigera bilder tycker jag att jag är bra på. Gimp är mitt favoritprogram för sånt. Finns många olika funktioner och tools mm. (:

Misstolka cirka allting jag hör, hah, så det är jag bäst på!

Både jag och många jag känner tycker att jag är bra på att skriva. Mest skriver jag om hästar, men det är nog för att jag själv gillar att läsa om hästar.

Få folk att skratta kan jag nog vara ganska bra på (;

Att pyssla ihop små saker. Alltså, det kan vara allt från kort till halsband (Då menar jag inte sånna halsband när man trär pärlor på en tråd utan riktiga halsband med berlocker, haha)!

Likes

Comments

Var i stallet idag, men det är teorivecka så ingen ridlektion. Första gången jag vågade bli arg på en häst på riktigt. D är Casper, tror jag har skrivit om honom förut hah. Han är supersnäll faktiskt, men är lite känslig när man använder rotborsten (speciellt nu när de byter till sommarpäls). Det är mest typ kring bogen, halsen å manken, men även vid knät.
Hursomhelst kan han bli lite grinig när man borstar där;fäller bak öronen, viftar med svansen, nafsar efter en etc, och det händer att jag är lite feg och bara låter honom vara, men idag tröttnade jag faktiskt. Morrade på honom å tryckte bort huvudet en aning mer aggressivt än vanligt. Han är väldigt stor, hästar är väldigt stora, så har varit lite feg av den anledningen, men de verkar ju inte fatta att de väger 800 kilo såe...

Annars är dagen sådär. Först gjorde vi ett prov som gick åt skogen, sen fick vi tillbaka två prov jag vick A och B på, så då är jag ändå ganska nöjd!
Tänkte se färdigt programmet jag ser nu så får vi se sen. Antagligen går jag och lägger mig ganska snart hehe.

Hoppas ni mår bra i alla fall så hörs vi!

Likes

Comments

Skulle cykla till IP på idrotten, men min cyckel har punka. Fick sitta på Tess pakethållare hela vägen å D är typ en kilometer plus nedförsbacke halva vägen. #FellingBadass bc hade inte hjälm heller. Hihi är busig.
Fett kul sätt att ta sig nånstans på dock.

Hade även snapback för första hången på jättelänge idag hah, just denna är köpt på New Yorker för ca 90 kr och tycker att man kan ha den till nästan vad som helst.
Blah blah blah...

Likes

Comments

Hellooooo
Vart i stallet idag och kollat på löshopning med några ponnyer. De hoppar ganska högt faktiskt, trots att de är så små! På Fredag är det teori så då äre inte ridlektion, och vi får se om jag åker till stallet imorrn också.

Hatar tisdagar, de är fett sega å slutar halv fyra, men just idag gjorde det inget. Mamma kom hem lite efter mig och sa att jag hade fått post, och det var ett enormt kuvert haha. Det var en av mina bästa vänner i Linköping som hade skickat jättefina posters och bilder på killarna i The Fooo. Började faktiskt gråta lite. Inte för själva bilderna utan för att hon skickade dem. Jag satt och försökte sno dem från hennes vägg hela tiden när jag var i linköping och träffade henne, hah.
Hon är så sjukt jävla underbar och saknar henne som jag vet inte vad.
Ska sätta upp bilderna på min dörr imorrn, hihi.

Hoppas ni har det bra i alla fall. Förlåt för dålig bloggning, vet inte alltid vad jag ska skriva, hah, men ska försöka bli bättre.
Vi hörs, hejdåååå

Likes

Comments

Det är vaaarmt ute idag. Fett mys, klockan är typ sex å det är 15 grader ute, snart kan man sola!

Är i Väsby Centrum med mamma, Tess sa att de sålde fina ögonfransar där för tio spänn så tänkte köpa några par. Gillar att ha ögonfransar men tappar bort dem hela tiden, (hehe) så kan inte använda dem...

Blir säkert ett inlägg imorrn (eller idag) där jag visar ögonfransarna jag köpte, men vi ses då i så fall!
Härrå ♥️

Likes

Comments

Hah, denna bloggkategorin startas ju upp fruktansvärt positivt (observera ironin), nämligen med fem saker jag stör mig på. Jag har inget speciellt att säga, hehe, så vi börjar med en gång!

Folk som säger att de har rätt fast man själv vet bättre. Det är speciellt när de säger att man har gjort något, fast man inte har det. Att de verkligen inte litar på att man inte har det fast man förklarar!
(Hoppas ni förstår vad jag menar)

Att alltid när jag köper byxor är de antingen för vida eller för korta, eftersom att jag är så lång och smal.

Att jag knappt kan åka över ett gruskorn utan att skejtboarden stannar, hah!

Att mina läppar alltid är torra /: Behöver liksom använda något på läpparna var femte minut för att de inte ska torka totalt!

Falska människor; folk som ljuger, är oärliga och som egentligen inte bryr sig om en eller söker uppmärksamhet.

Jahapp, hoppad ni gillade detta, hah, kommer ju en till nästa vecka. Funderar äver på något i stil med TAG tuesday där jag hittar en tag varje tisdag och svarar på frågorna i den, men vi får se!

Vi hörs imorrn i alla fall, hihi!

Likes

Comments

Som ni kanske vet så beställde jag kläder från shienside för ett tag sen, skrev ju i förrgår att jag fått dem. Tänker att nu gör jag ett inlägg om dessa tre plagg och lägger in bilder osv. HAH jag Haninge så mycket att säga så detta blev ju stelt.. Vi kör igång bara, haha

Axelbandslös topp med en underbar, somrig färg! Den är väldigt ljust rör/orange-ish, riktigt cool!

Pratade ju om denna kjolen i min 4 summer must haves och ja, den är lika fin i verkligheten som på bilden. Det enda problemet är att den öl lite kort, men det funkar nog, hihi.

Vad ska jag säga? Den är PERFEKT! Hade den i skolan igår och det var flera som sa att den var fin, blir riktigt glad.

Detta var allt för mig, jao. Nej men, hah, hoppas ni gillade detta inlägg, och så öre five things friaday imorrn :)
Men vi ses! Häddå, ska fira Valborg med kompisarna om ett tag (HA EN BRA VALBORGSAFTON OSV).
Puss på eeer

Likes

Comments