Bluse Zara Bukse Zara Skjerf Burberry

Jeg bor alene i leiligheten til mormor og morfar for tiden og det er utrolig deilig. Helt stille, lyst, bare meg. Og fra tid til annen får jeg besøk. Gleder meg sånn til jeg skal finne meg et eget sted og flytte ut!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Tåke, regn, gjørme oppover støvlene, våte klær, brusete hår. Eventyrskog.

Likes

Comments

Tips: The Nighthawk Diner på Grünerløkka har skikkelig kul atmosfære og er litt som 50-talls USA. Anbefaler å prøve ut både millshakes og pannekaker her! 😋😋😋

Likes

Comments

Stå opp etter 10. Være helt alene i huset hele morgenen. Lage pannekaker med solbær til frokost. Ta bussen til byen. Møte Ida. Handle nye klær. Spise lunsj på kafé midt i Karl Johan. Traske mer rundt. Ta banen til Tøyen. Gå i botanisk hage. Svette i palmehuset. Slentre innover Grønland. Møte AG. Spise pizza og drikke Bellini's. Ta desserten på en annen kafé og så ta trikken hjem. Fin dag 💓

Likes

Comments

Peoner er faktisk noe av det vakreste som finnes.

(Smykkene mine er fra noen tilfeldige boder i Hellas og Israel)


Likes

Comments


​Idét mørket senker seg over hodene på oss, og tusenvis av stjerner titter frem, sitter vi i åpne jeeper og kjører fra en jungel og ut til en annen. Men denne nye jungelen er travlere, mer bråkete, mer kaotisk enn den vi nettopp har forlatt. Vi suser forbi blinkende lys i alle farger, latter, sang og dans, små salgsboder med alt fra a til å. Vi kjører sikk-sakk mellom kyrne som står støtt i veien og andre kjøretøy i alle fasonger. Vi kjører forbi lave hus med høy på taket og vinker til små barn i veikanten.
​Og alt dette er India.

Likes

Comments

Kalde kinn, røde nesetipper, blodige tær, trange sko, backpackere, 18000 skritt, sykkel, palmer, cocktails, happy hour, madklubben, kåpe, travle butikker, pratsomme mennesker, varm sjokolade. Også to søstre som ikke er søstre. 💘

Likes

Comments

Å leve er igrunn å risikere å dø.
Så kanskje alt bare hadde vært litt lettere om vi bare døde hele gjengen, nå med en gang. Eller enda bedre, ikke ble født i det hele tatt?

Siden vi like gjerne skal dø en dag kan vi risikere å dø på litt spenstige måter i alle fall. Risikere å dø av å drukne mens vi surfer for eksempel. Eller risikere å dø ved å hoppe i fallskjerm. Kanskje vi kan risikere å dø ved å forelske oss, eller risikere å dø av skrekk ved å synge på en scene. Eller kanskje risikere å dø av sykdom på ferie i et annet land.
Kanskje vi burde risikere å dø ved å gjøre det som både frister og skremmer oss aller aller mest?
Hvis det å leve er det samme som å risikere å dø, da synes jeg vi like gjerne kan risikere å gjøre livet enda mer spennende mens vi enda kan det.


Likes

Comments