på en filt

Igår satt jag och mina tre bästa vänner på en filt, i en park, i värmen. Jag älskar mina vänner, de gör verkligen mitt liv bättre. Vad jag älskar med dem:

1. De får mig att känna mig som mig själv.

2. De får mig att känna mig självsäker.

3. De bryr sig! Om mycket

4. Jag älskar när de öppnar upp sig, de gör mig glad.

5. Jag älskar att vi har SÅ mycket gemensamt. Att vi är samma "typ" och det är bara så skönt att ha såna vänner. Vi har samma ambitioner och viljor i livet.

6. Jag skulle kunna säga vad som helst till dem och de skulle inte döma mig.

7. De är genuina.

8. Vi supportar och hejar på varandra! Jag vill bara det bästa för dem.

Nu när det har varit dags för mig att skaffa nya vänner har jag känt hur svårt det varit. Inte för att jag har svårt att klicka med folk eller så men jag tror jag jämför alla med mina vänner sedan innan och det är ju såklart dumt. Jag känner dem så bra och är så bekväm med dem men det var ju en början av dem vänskaperna också. Och de är nog mina första vänner som inte är sedan när man var typ två så jag hade inte så mycket att jämföra med innan.

Jag tränar på att inte jämföra mina nya vänner med dem. Jag tänker också att de är HELT andra människor än vad min gamla vänner är men ändå inte så annorlunda. Alla är såååå annorlunda från varandra men alla, i hela världen är samtidigt så lika.

Kanske känner jag mig rädd innerst inne också för att skaffa nya vänner och att det skulle vara nån slags end of an era. Inte för att jag tror det men det kanske känns lite så innerst inne. Jag måste bara öppna mina armar och kasta mig ut! Om jag ramlar och det gör ont har jag ju ändå mina vänner som kan hjälpa mig upp och sedan trösta mig.

Gillar

Kommentarer