Jag känner mig lite fel (men det är okej!)

Jag behövde sätta 5 alarm imorse - jag brukar klara mig på ett - och på det femte klev vi upp. Vi kollade på @ thepurplepalace nya Youtube-video och drack iskaffe. Hon har precis gått igenom en skilsmässa och på det blivit väldigt sårad av sin exmake och hon pratade lite om att det är synd att det är som att om man inte har ett komplett liv om man är singel. Som att endast en själv inte är nog. Hon sa att hon inte ville leva så. Hon vill vara nöjd med bara sig själv. Jag håller med. Det gör mig ledsen att alla filmer, böcker, allt handlar så mycket om kärlek mellan partners. Jag tror inte det är ett hälsosamt sätt att visa världen för oss unga. Liksom snälla, låt oss se en film om vänskap eller bara kärlek till oss själva eller ett intresse. Jag såg faktiskt en jätteintressant video ( https://www.youtube.com/watch?v=1j3SPeUV0KI&list=PLGojKgEnSjGyuPJfUT1BfQy-UAssw4EwY&index=7 ) med par som svara på frågor. Jag bara insåg (alla de paren är kanske jättekära, jag har ingen aning) att ibland är det som är enkelt också rätt. Självklart vill man gifta sig med sin själsfrände men det kanske egentligen inte är dödsviktigt. Kanske kan det räcka med att klicka med någon och att det är enkelt med den personen. Ett äldre par i den videon fick mig bara att inse att man inte behöver nöja sig men att man kanske inte ska se på livet som The Notebook. Jag vet inte. Det fick mig bara att känna mig lite lugn.

Sen ritade vi och jag skrev. Jag vill verkligen bli en författare. Jag tänker på hur kul det skulle vara om jag kunde nå den drömmen nån gång då. Det skulle kännas som att jag var Lorde då eller BTS eller nån annan av mina favoritartister som har nått sin dröm. Tänk att man kan vara den som står där och peppar folk till att nå drömmar. Om jag jobbar hårt nog kommer jag klara det!

Lyssna på albumet What Do You Think About the Car av Declan Mckenna. Det finns några riktigt bra låtar där. Jag är obsessed med Brazil (såklart), Why Do You Feel So Down, Humongous, The Kids Don't Wanna Come Home.

Jag och min syster sprang ned till badet. Sen gick vi på en promenad tillbaka till huset. Jag blev lite frustrerad idag på en småsak, min andra syster och pappa hade glömt köpa en grej i affären idag. Det är dumt att bli irriterat på något så litet men jag var redan väldigt hungrig och så blir jag bara lite... uppslukad i mina känslor när det inte går som jag tror. Jag har inget emot när det inte blir som jag vill men när saker förändras så blir det typ fel i min hjärna. Men det var en småsak, jag vet, så jag hade inte behövt vara irriterad. Samtidigt, nu blev jag det och det är okej.¯\_(ツ)_/¯

Sen drack vi mer iskaffe och skrev och ritade lite till. Och sen spelade vi frisbee. Är det här helt ointressant att läsa? Det känns så men jag kan inte riktigt avgöra. Jag känner mig lite... fel bara. Inte som att jag är fel utan det är någonting som känns lite fel bara.

Och lyssna på New House av Rex Orange County! Lyssna extra noga från 1:00-1:57, jag bara älskar det.

Gillar

Kommentarer