MIN SEXUELLA LÄGGNING

Fick en "fråga" som lät så här : Vad sa dina föräldrar om att du blev bi när du berätta de för dom?~ Eftersom jag har skrivit det på min ask så kan jag lika gärna skriva det här också IGEN..
Jag har redan en gång skrivit om min sexuella läggning här i bloggen men det var typ för 3 år sen när jag började blogga på nattstad.


~ Jag har ungefär hela mitt liv varit bisexuell.
Allt började med i skolan när jag gick i 4an , det var då allting startades. Jag attraherades av tjejer också..


~ Jag berättade för mamma när började i 7an.
Hade ingen aning om vad hon skulle tycka och tänka. Tro mig! Jag var nervös först. Jag tänkte många gånger innan jag skulle berätta de för henne , ville heller inte först säga något , tills hon själv märker det. Men vad skulle jag vara för en människa då? Om jag ej berättar något för mina föräldrar.


~ Så jag tog mig samman och tog risken att avslöja saken till mamma först, sen pappa. Jag ville helst prata med en av dem. Det kändes bättre så. Och då får man veta lite extra och se deras reaktion på ett annat sätt.


~ Mamma .. jag har något och säga dig.. men vet inte hur jag ska förklara det..
Hon titta på mig och sa : Nähe då blir det svårt. Säg det bara, vad ska du säga? Är det pinsamt?
Jag sa : Vet inte. Jag vet inte vad du kommer tycka om det här.. men har haft det här inombords i några år utan att säga något..
Mamma tittade på mig så konstig blick..


Vilket gjorde mig ännu mer nervös.
Hon sa : Varför är du nervös? Du vet att du kan berätta allt för mig? Jag är din mamma och jag kommer alltid finns här för dig vad som än händer.
Jag kolla på mamma lite blygsamt och sa : asså.. jo jag vet. Men vet ändå inte hur jag ska säga de.


~ Jag bestämde mig för att säga det ..
Mamma vill du veta en sak?...
Hon bara titta på mig och sa : Ja säg det nu.
Jag titta på henne lite nervöst och sa : Jag tror jag gillar tjejer också..
Mamma titta på mig så där lite förvånad och log sedan och sa : Var det bara det? Jag trodde det var något annat större än det här.
Jag sa : Vad tycker du om det?
Hon sa : Du får gilla vem som helst, bara du är nöjd och glad så är jag också glad.
Man kan inte hjälpa att man gillar två kön.
Jag är glad om du är glad!
Efter det kramades vi om och sa, om det är något du vill prata om så finns jag alltid här.


Jag log och blev lite lättnad när jag hade fått sagt ut det jag ville ha få sagt men ... nu var det bara pappas tur och se hans reaktion..


~ Gick ner till för trappen och sätte mig i soffan med pappa och sa : Du? Det är något som jag behöver berätta för dig också. Jag pratade nyss mamma om samma sak. Och ville prata med er separat.


Han kolla på mig och sa : Ja visst, prata på.
Jag tänkte lite grann och tänkte , vafan är jag så blyg nu? Har jag tagit första steget kan jag lika gärna ta andra också!?


~ Jo, pappa .. det är så här.. jag är bisexuell.
Jag gillar båda könen.
Pappas blick var väl mer förväntans full.
Han titta på mig lite fundersamt och sa : Jaså, men det var väl roligt för dig då.(?)
Jag sa : Vadå är du arg eller något?
Han sa : Nej verkligen inte! Är bara glad om du är glad. Vi kan inte styra ditt liv vem du ska få älska och tycka om, det hade varit orättvist.


~ Jag blev lättnad. Vi kramades om och jag sa: Tack pappa för du inte blev arg och tack för du förstår mig. Han log och sa : Det är ingen fara, både jag och mamma finns här för dig.


~ Mina föräldrar är det bästa jag har och jag är så glad att jag har dem! Tack för jag kan prata med er om allt. Det uppskattas verkligen! 💞


~ Och nu efter typ 7 år tillbaka så är jag fan i mig lycklig bisexuell!


Tro mig, jag har varit med om hur mycket som helst i mitt korta liv! Och till er där ute som inte vågar säga att ni är bi / gay osv, gör som jag! Det är mitt råd till er. Ta dig samman och va stark! Lovar dig, det kommer gå bra!


~ Dock vill jag kanske varna er en liten varning..
I början är det alltid jobbigt och känsligt när man precis har snackat om det.
Det jag menar är : När jag delade med mig till andra folk som jag inte har någon aning om vilka det var/är på socialamedier om min sexuella läggning. Kommer ihåg det som igår.


Gud så mycket hat jag fick. Alla hoppade på mig som om det vore fel att tycka om tjejer & killar. Men sen gick tiden och jag fick enormt mycket stöd ifrån andra folk som jag inte heller vet vilka det var. Men tack vare all hat & stöd gjorde ni mig till en enorm stark människa!
Nu kan ingen, ingen trycka ner mig.
Jag lyssnar på erat hat men det går ut genom andra örat lika fort.


Jag finns här också för er om det skulle vara så att ni vill prat ut med mig om samma bekymmer. Va inte blyg för mig även om vi inte känner varandra. Det är bara och börja prata ut.#Spridkärlek! #Peace! #Love!

Gillar

Kommentarer