En hel del har hänt!

Yooooo waazzup alla fina människor! 🌹
Tror jag har skyldighet att be om ursäkt MEN, jag har en förklaring - så lyssna nu babes.

Varnar nu i förväg om att detta inlägg kommer nog bli lång men tänkte slänga ihop ALLT som faktiskt har hänt under dessa 14 dagar i text & bilder.

Ni fick mitt senaste blogginlägg 2 Aug, då jag la upp att jag "packar inför Stockholm" och sen dess har det tyvärr inte kommit något fler inlägg. Min tanke var från början att, men shit va kul!! Nu blir de massvis blogginlägg här i Sthlm! 😁 Meeen icke. Sorry för de!
Kan börja med att jag åkte dit upp med mina föräldrar och vi gick upp 04.45 - tåget till GBG gick sedan 06.09 så det var bara och äta något snabbt och sen dra sig mot stationen.
När vi kom fram till STHLM 11.30, gick vi direkt till hotellet & checka in, sedan for vi iväg till Waldemarsudde för pappa ville gå in på det museet medan jag personligen hatar museum.
Buuut I fkn did it! 😶
Efter det tog vi vagnen hem mot Sergels Torg och kika lite runt i affärerna där, hitta dock inte ett enda köp.

Nästa dag åt vi en fantastisk hotellfrukost!
När vi var mätta o belåtna gav vi oss neråt mot Gröna Lund!!! Wihooo! 😁
Jöööösses så litet det va.... om man jämför med Liseberg 🙃.
Men i alla fall! Vi åkte lite karuseller men fasen vad folk! Alla attraktioners kötid var ju på minst 40 min. Första gången jag var på Grönan så de var riktigt kul att få komma dit äntligen. Hela parken var så trång, allt låg typ på varandra. Haha, är ju van med Lisebergs yta, att de är så stort att gå emellan o så. Men i alla fall om jag ska ge Gröna Lund betygsättning blir de nog ⭐️⭐️⭐️ stjärnor utav 5 ⭐️.
På kvällen var dags för Pride fest! Jag & några sköna folk från STHLM stack ut på krogen mot Sture plan och fira fina Pridefestivalen. 🌈
Vi tog varsin regnbåge shot. 😍👌

Nästa dag & hemfärd.
Dagen börja med frukost på hotellet och de var lika gott den dan' med.
Vi gick mot T-Centralen och åkte tunnelbana in till Gamla Stan. Vi gick runt i små gatorna och sedan tog vi en sväng till Södermalm.
Wooosh! Jag visste inte att Söder var så fint. Man kunde se Globen från ett långt håll.
Längre ner på den gatan fanns också USA godis, självklart gick jag in där! Köpte på mig drygt 400 kronor ... hehe🙄.
Vi har också spelat in en ny video som heter USA Challenge som ligger ute på min YouTube kanal (Marre Tv Show).
Länk direkt till videon ---> https://www.youtube.com/watch?v=qCzq63Niqts 

Samma vecka på söndagen var det kalas för min bror som fyllde 26 år. Tårtan rakt över har han gjort! Så god! 👆😍

Nästa dag på måndag, körde jag på som vanligt med gymmet. Efter hela STHLM resan i en vecka fick jag hoppa gymmet i en vecka, vilket sög otroligt mycket. Tänkte på träningen varje dag men sa aldrig något till mina föräldrar.
Första passet efter 7 dagar satt riktigt fint! 👌
Finaste mamsi & papi åkte iväg upp till Strömstad tidigt på morgonen.

Hela dagen var helt OK tills... kl 16 då jag fick huvudvärk och kände mig trött. Gick upp och la mig i sängen o ställde klockan på en drygt 1h för sen hade vi planerat att Kenny skulle komma och sova över. Bara att när jag vaknar upp, det var nog det hemskaste jag har vart med om.
Jag skulle gå upp ur sängen och gå mot toan, hela huvudet snurra runt som om jag vore helt jävla full & åkt karuseller på de. Jag höll mobilen i handen när jag klev upp ur sängen och föll pladask rakt ner på golvet. Telefonen fick dock en jäkla massa repor från golvet och jag slog i bena och fattar absolut ingenting. VAD I HELA HELVETE HÄNDER?! Jag kunde se allt normalt , men att mitt huvud snurra typ 360 grader runtom, huvudvärk.
Senare framemot kvällen vid 19 satt jag vid toan och spydde en del. Huvudet var fortfarande helt yr och visste knappt vart jag var.
Jag spydde o spydde, föll massvis med tårar, var ensam hemma också. Ringde mamma och sa hur läget låg till och sen min bror för att kanske få hjälp av vad jag hade för något, (som ingen vet så är han sjuksköterska.) Precis innan han kom förbi och titta in för att se vad jag hade fått, spydde jag som allra mest och sved som satan i magen på mig. Med allt spya var ju magen tom och var sjukt hungrig men kunde seriöst knappt dricka vatten för då spydde jag. Det var väldigt svårt att få i sig energi, levde på vatten i hela kvällen & natten fram tills nästa dag kl 13.
Broshan trodde jag hade fått en släng utav magsjuka så som jag beskrev för honom. Och nu i efterhand stämde det.
Klockan 22.30 spydde jag en sista gång, var både trött, hungrig & yr. Var jag än tittade åt ett annat håll snurra de till 10x gånger värre än att blunda.
Natten ska vi inte ens prata om. Försökte somna i 2 timmar men kunde inte. Jag vet inte vad det var, så sjukt frustrerande. När jag väl somna och vakna varje timme.
Det var bara bye bye med gymmet för denna veckan också!! 😑

MEEEN nu är jag på bättre vägar och mår bra igen efter en vecka! 👍
Idag Lördag tog jag cykeln till gymmet och körde 2h pass. Förstår inte hur jag kunde orka med det med tanke på att jag inte har vart på gymmet i nästan 14 dagar?!
I feel good, o ska försöka hålla mig frisk, men tyvärr kan man inte bestämma om man blir sjuk.

TACK för ni tog er tid att läsa vad som har hänt de senaste 2 veckorna. Bäst är ni, vi hörs imorgon!
Godnatt fina. 💕🌸

Gillar

Kommentarer